![]() |
|
|
#151 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
DELİKANLI
Seni sevmediğimi söylemişsin üzüldüm güzelim Ben delikanlıyım güzelim hayattta bir kere severim Bir kere sevdim o da sendin be güzelim Sen de bırakıp gittin tebrik ederim Hayatı yaşamaya başlamıştm seninle Gözlerinin içinde boğulup kayboluyordum Kanayan yaramı kaPatmıştım ellerinle Ben delikanlıyım güzelim ağlamam diyemiyorum Duydum ki başkası varmış şimdi yanında Ona da delikanlım diyormuşsun her anında Söyle o da yapar mı benim yaptıklarımı sana Senin delikanlın benim güzelim başkasını arama Delikanlıyız güzelim yalan olmaz bizde Adımız şanımız merttir bu alemde Sevdik mi bir kere severiz o da ölümüne Unutamıyorum güzelim bunu çok istesemde |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Nasil Olduysa
Nasil olduysa birden adimi unuttum adini unuttugum o sicak sehirde yildiz alacasi yüzen bir zakkum yanimda o hayal kiz ikide birde yolumu gözlerine bakip buldugum sahi ben ne hirçin bir çocuktum ele avuca sigmaz akli fikri siirde misra misra basimi belaya soktum Izmir cezaevi dokuzyüz kirk bir'de kasla göz arasi liseden kovuldum inanmakta geç sevmekte çabuktum bazen yasadiklarim aklima gelir de kaç kere umutsuzlugun yolunu tuttum istenmeyen adam hemen her devirde hemen her devirde atesten bir buluttum binlerce umuttan belki bir umuttum.. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BİLMEM Ki
Bilmemki Hangi Yol Sana Ulaşır Hangi Rüzgarlar Kokun Dolaşır Her Gece Gözümde Gözlerin Işır Aymisin Güneşmisin Bende Bilemedim ALLAH'a Dilenen Dilekler Gibi Cennette Dolanan Melekler Gibi Sevda Dağındaki Çiçekler Gibi Bir Ömür Kalayım Yamaçlarında Yüce Dag Başına Yağan Karlarca Seyrine Dolayım Senin Yıllarca Gönül Irmağında Coşan Sularca Bin Huzur Bulayım Akışlarında Kalbimin İçidir En Güzel Yerin Tutmasın Bir Başka Eli Ellerin Gözlerin Gözümde Bak Derin Derin Kaybolup Gideyim Bakışlarında!... |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Saçlarin
Saçlarin omuzlarindan aksin Mermer üzerinden geçen su gibi Içinde ezgin bir his duyacaksin Yaz vaktinin gündüz uykusu gibi Saç tel tel örtüler hep tül tül düser Gözünün degdigi yere gül düser Sonunda sana da bir gönül düser Gönlümün simdiki duygusu gibi Dillerde dökülüp sayilir saçin Sicak nefeslerle bayilir saçin Bir tütsüdür kalbe yayilir saçin Kararan gözlerin bugusu gibi.. |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günes gibi sahsim oLsa
Güneş gibi şahsım olsa Devlet gibi tahtım olsa Gazi gibi bahtım olsa Yine bana gelen olmaz Güller açsam bağlar gibi Gazel döksem çağlar gibi Altın olsam dağlar gibi Kıymetimi bilen olmaz Hazne dolu akçam olsa Türlü kumaş bohçam olsa Yalan dünya bahçem olsa Benden bir gül alan olmaz Kuş olsam gezsem havayı Arayıp bulsam yuvayı Dünyada kuru davayı Benim gibi çalan olmaz Talibi der ki n'olurum Mekanı nerde bulurum Korkarım garip ölürüm Cenazemi kılan olmaz.. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ani Gidiş
Hiç kimseye sormaya cesaretim olmadı evin dağınıklığından bildim gittiğini… İsteseydin merakta bırakmazdın Açıklayabilirdin…bu âni gidişin bilemediğim sebebini… Demek ki gerek görmedin her şeyi birden başlamak gibi bitirmekte özelliğinmiş anladım şimdi!... Ama ne kadar yazık! Ne denli acı!... Sen…hiç anlamamışsın beni! Belli bilmediğin… Seni nasıl sevdiğimi… Şâhidim duvarlar… çeken, biteviye hıçkırıklarımın resmini ispatım pencereler… yalnız camlar biliyor yolları nasıl gözlediğimi sorabilsen, söyler kapılar… ne ümitlerle beklediğimi Bir tavsiyem olacak… Seveceksen eğer beni sevdiğin gibi sevme kimseyi… kimse katlanamaz ve çekemez bana çektirdiklerini senin müzmin hastalığın…anladım!... terk etmek…üzmek…ağlatmak…inletmek bekletmek sevdiklerini… merak ediyorum doğrusu… sevdiklerin böyle ya… kim bilir, ne yapıyorsundur sevmediklerini? |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Güftesi
Gözlerini yazmalıydım Yazamadım yaktı beni! Sözlerini yazmalıydım Kuvvetsiz bıraktı beni! Gülüşün içimde yara Meftunum gül dudaklara Sürükledi uzaklara Özlemiyle yıktı beni! Vücudumu sardı acı Acıların aşk ilacı Oldu aşkım darağacı Kemendine taktı beni! Sıcak bir göze muhtaçtım Korktum, ateşinden kaçtım Susuzdum hem de çok açtım Besleyen kuraktı beni! |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Tuzağı
Aşk tuzağı zorlu olur dediler Gülümsedim geçtim, önem vermedim Sevdâ dağı karlı olur dediler Her yanımı tipi sarmış görmedim. Tutuldum, düşürdü ne hâle beni? Eyledi kendine kul, köle beni Mahkum etti zorlu emele beni Aşk içinde aşklar varmış görmedim. Kör edermiş meğer sevda gözleri Silinmezmiş aşkın kâlpten izleri Hem gözü bürürmüş hem de sözleri Aşk hep gönülde kışlarmış görmedim. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bekledim
Pencere, kapıda seni bekledim Ümit dolu gelmeni bekledim. Hasretin depreşti çekemez oldum İmdadıma yetişmeni bekledim. Duyar belki, koşar diye, sesimi Ağladım da işitmeni bekledim. Hayallerin tuttu buz ellerimden İnan ki hep ellerini bekledim. Hazan vurmuş gönül bahçemde her an Açsın diye güllerini bekledim. Yakarsın diyerek sönmüş ateşimi Özlem ile gözlerini bekledim. Geldiğinde tutup ak saçlarımdan Yerlerde sürüklemeni bekledim. Bilmeden kâlbini kırmışsam eğer Suçu bana yüklemeni bekledim. Vuslat anı gelmiş ben gelmemişsem Vazgeçmeyip beklemeni bekledim. Ağladığım anlar tutup elimden Sevgiyle desteklemeni bekledim. Üzüldüğüm anlar koşup yanıma Sevincini eklemeni bekledim. Can fedaya hazır kendin bilmeze Yeniden bir can vermeni bekledim. |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bekleyiş
Hâre hâre dürülür doruklarda bulutlar Hasret ile kucaklar bakışlar gökyüzünü. Buruk bir beklentiye sâbitlenmiş umutlar Yaşayarak ân be ân ayrılığın hüznünü… Aydınlığa darılmış gözler ışık aramaz Ağlar âh’ la yürekler, özlemler yokuşunda. Adanmamış hiçbir can hedefine varamaz Buluşurlar sevenler rüzgarın kokuşunda. Kesif bir hüzün kaplar umutlar limanını Heyecandan duyulmaz bir çıt bile kimseden. Düşleyenler visâlin sevinç dolu ânını Boğulur feryatlara, gelmez ise beklenen! Bekleyenler hicranlı çelişkiden bayılır Sanki mahşer ânına döner birden manzara. Etrafa yanık kâlp kokuları yayılır Ümidini yitiren girmek ister mezara. Bekleyen ve gelmeyen; eskimiş resim gibi Acıların çisesi dönüşür sağanağa. Aşınan gönüllerin, görünür yanmış dibi Derdinden bunalanlar muhtaçtır sığınağa. İnler buruk yürekler sabrın hüzzam telinden Hazin serâp vehmiyle tekrarlanır sahneler… Bestelenen hep hasret türküsü aşk elinden Ayrılık ve hasretle ezilirken sineler. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|