![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben seni hiç unutmayacağım
Sen herşeyi unutabilirsin Yenik ama pişman olmadan gidiyorum Sen ol istersen,zararı yok Yeri geldiğinde aşk canımı acıtmalıydı Suskun kalsaydık bizimkisi aşk olmazdı Seni de aldım hayatın yüküyle yanıma Nereye kadar taşırım seni ve ne kadar Bilemiyorum Ağladığımda gözyaşlarımı sildin Bunu hiç unutamıyorum.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben seni nerelere yazmadım ki;
Bir çiçeğin filizlenmiş dalına Bir bulutun yer yüzüne bıraktığı ilk damlasına Bir ağacın kalın gövdesinin çakımla ortasına, Bir bülbülün gamlı gamlı aşk şarkılarında tükettiği nefes sazına Ben seni nerelere yazmadım ki; Yıldızlarının tek tek her birinin her çıkıntısına Gözlerimden senin için süzülen yaşlarımın aktığı yollarına Kalbimin her saniyemde, binlerce her çarpıntısına canım Ben seni nerelere yazmadım ki; Ben seni kalbime yazdım da, yandım.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni olduğun gibi sevdim
Utangaç ve anlamlı bakışların Ay ışığı vurmuş saçlarınla… Herkes den farklı hareketlerin Aşık etti beni sana, Yağmur damlalarının, toprakla buluşması misali… Sensizliğin bir adinin da Cehennem olduğunu, Kabus dolu *******imde Bir Melek… Kıyamette bile senden ayrılmayacağımı… Ay’a aşık yıldızlar Güneşe hasret papatyalar gibi… Her sevgililer günü gibi Sevdim seni sevdiğimi. Hasretler yaşadım sensiz gecen günlerimde Ağladım gökyüzünün sonsuzluğuna Yeni doğmuş bebek gibi, hıçkırarak. Seni seviyorum demek ti Belki de hayatin anlamı… Cenneti dünyada yasamak gibiydi Ellerini tuttuğum her saniye, Sesini duyduğum her an. Beni seni olduğun gibi sevdim Kaçamak bakışlarını, Yolda yürümeni, Sessizliğini dinlemeyi, Saçlarını taramanı, Gülümseyişlerini sevdim. Ben seni SEN olduğun için sevdim..
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni öyle sevdim,
Öyle sevdim ki, Avuç dolusu sanma, Yürek dolusu kadar... Ben seni işte böyle sevdim Ve öyle bekledim ki, Her gelmediğin gün de, Öyle bir özledim ki, Bütün tutuklulara yetecek, Özgürlük kadar... Ben seni böyle sevdim işte, Her yanımda olmadığın anı, Üst üste koysam, Güneşe ulaşacak kadar, Yan yana dizsem, Dünyayı bin kez saracak kadar Ve sensizliğe de öyle üzüldüm ki, Anacığım ölmüş kadar... Ben seni işte öyle sevdim, Payıma düşen cenneti her şeyi ile, Karşılıksız devredecek kadar, Ve tora düşen bir balığın, Son soluğu kadar, Hatta, daha- daha çok, Ölürken de ayrılamadığı, Pullarına sinen deniz kokusu kadar... Ben seni böyle sevdim işte gülüm, Az gelir aş, ekmek hatta su, Ve az gelir soluduğum hava, İlle bir ölçü sorarsan, Şekli bütün sevenlerin yüreği, Evren kadar bir hacim, Everest kadar yüksek, Ağrı kadar da ağır, Adı dersen, içimdeki sen kadar, Asil ve gerçek... Ben seni işte böyle sevdim gülüm, İster inan, ister inanma, İşte o kadar, işte o kadar... 01.03.2005 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni sensiz günlerde sevdim
İçimde sonbaharlardan bir yığın yaprak Ben seni sensiz günlerde sevdim Soğuk kış *******inde ağlayarak Uzun uzun, bir destan gibi Kazıdım yüreğime seni Yokluğunda, her satırında Yanımdaymışsın gibi Seni okuyarak sevdim seni Bir kibrit olsa ellerimde Yakarım ucundan yüreğimi Sen gelip söndürmedikçe Kora çeviririm sinemi Kül olmuş savrulurken yüreğim Bir kalbim olmadan severim seni Ben seni sensiz günlerde sevdim Adını sayıklayarak uyandım Güneşsiz şafaklara. Şimdi baş başayım bitişimle Kurbanım bir hastalığın ellerine Seni sevmeyi hiç unutmadım Ölüm beni çağırırken bile.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim
Tüm herkese kanat geren yüreğinin sesini Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her seyin ustunde tutan sevdini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmalı,benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupdurulugunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... Denize bakıyorum gözlerini hatırlıyorum, Mesajlarına bakıyorum sözlerini hatırlıyorum, Akşamları bana yaptığın nazlarını hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum. Telefondaki o ilk gülüşünü hatırlıyorum, Yanıma oturduğunda hep beni süzüşünü hatırlıyorum, Her gece düşümdeki o öpüşünü hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum...
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne zaman düşsem İtalyan çukuru misali girdaba
ellerini arıyorum uzanacak; beni kurtaracak ama hangi iklim hangi neden engelliyor bilmiyorum sen yoksun . İzmir’in güneşiymişsin gibi sevdim seni oysa yoklukların şehrinde içimize umut veren denizi bir de yeşil gözlerini düşledim olmayacak dualara amin derken balıkçı barınaklarında öptüm seni gizlice kimseler görmeden parkların en kuytu köşelerinde saçlarını okşadım ben sevgi nedir diye sorsalar seni söyledim seni anlatım içimdeki kuşkulara seni dinlettim susan kuşlara adını ezberlettim sokaktaki çocuklara yalan demenden korktum içimdeki volkana sensizliğe hazırladım kendimi sen olmadan da sevebileceğime inandırdım kendimi seni yaşadım seni dilendim yaşamı sana adadım ben seni çok sevdim İzmir gözlüm.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne
Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan; *******ce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim, en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni?
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben seni severdim
Ve canım yanardı Ben seni severdim İçim kan ağlardı Ben sana yanardım Günlerim yanardı Hiç yaşanmazlardı Seni sevdiğim her mevsim acı sonbahardı Ben severdim seni Kanardı gözlerim Yanardı canım Yine de severlerdi Ben 'seni seviyorum' derdim eskiden Şimdi ne demeli bu yorgun beden Şimdi nefretlere mi sürmeliyim sevdamı Beddualar mı yakıştımalı adının yanına Olmadı, olmuyor Ben seni severdim Kıyamam ki.....
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ellerin elimde
Ne yeminler etmiştin Ne sözler vermiştin Sanma ki ben senin ardından ağlar Sanma ki unutamaz arkandan koşar Ben seni unuttum Kara Toprağa koydum…
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 11 (0 üye ve 11 misafir) | |
|
|