![]() |
![]() |
#1651 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçek Seversen
Bu dünyada gerçek seversen, cefalara hazır ol, Bülbülü Gülden ayırırlar, sen dikenlerine, razı ol, Bizi bizden ayıran el değil sözle diyorum sağol, Bu dünyada gerçek seversen, cefalara hazır ol, Bülbülü Gülden ayırırlar, sen dikenlerine, razı ol... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1652 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçekler Gerçek...
Şiirler hâyaldir gerçekler gerçek, Ne kadar sevmişsin o bilmeyecek, Nefesler sayılı birgün tükenecek, Şiirler hâyaldir gerçekler gerçek... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1653 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekleri Bir Bilsen...
Ah gerçekleri bir bilsen bir bilsen derim, Her ah edişte nasıl nasıl isyanlar ederim, Sonra da Ya Rabbi medet medet derim, Ah gerçekleri bir bilsen bir bilsen derim. O seni, seni bir abi gibi seviyor, dediler, Seven işte böyle yıkılırdı onlar bilmediler, Bana böyle diyenler, sana, neler dediler, Ah gerçekleri bir bilsen bir bilsen derim Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1654 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekten mi Sevmedin...
Gerçekten mi sevmedin, bunu bilemedim, O güzel gözlerin için, çok çok, ümitlendim, Aramızda çalı ve dikenler var, gelemedim, Gerçekten mi sevmedin, bunu bilemedim. Çaresiz bakışlar, kâlbimde yaralar açıyor, Adım gibi biliyorum, seviyor, ama kaçıyor, Kırık olan bir kâlbin yaraları neyle sarılıyor, Gerçekten mi sevmedin, bunu bilemedim.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1655 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerek Var mı
İğde kokuları yayılıyor ovalara, kırlara, İğdelerden taç yapabilsem saçlarına, Mevlam özenmiş yaratmış, kaşlarına, Hilale gerek var mı, o kaşların var ya. O güzel gözlerin, ceylanları andırıyor, Yağmur sonu, gökkuşağı, kandırıyor, Kirpiklerin ok misali kâlbimi vuruyor, Oklara gerek var mı, kirpiklerin var ya. Onun hasretiyle, sahraları gezerim, Hâyâli hâlelerden, medet beklerim, Ayaklarım kötürüm olsa emeklerim, Kademe gerek var mı, ellerim var ya. Bırak, Mecnun ile Leyla kıssalarını, Kerem yanmış Aslı'sı için fasıllarını, Ferhat ile Şirin, methiye kasırlarını, Odlara gerek var mı, kâlbim var ya... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1656 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Gelmez Biliyorum Ben
Dilek ağacına çaput bağlasam, Dilek kayasını ortadan yarsam, Her gece ağlayıpda yakarsam, Yine geri gelmez biliyorum ben. Uğruna yüzlerce kurbanlar kessem, Adını deyip deyip türbeler gezsem, Allah'ım Allah'ım diyerek de ölsem, Yine geri gelmez biliyorum ben. Öyle sağlam bağlamışlar ki düğümü, Sökemedim kalbimden kör düğümü, Senden ayrı kaldım ederler düğünü, Yine geri gelmez biliyorum ben. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1657 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geriye Şiirlerimi Okumak Kaldı
Çok sevdiğim sevdadan ne kaldı, Geriye bir şiirlerimi okumak kaldı, Okuyup, okuyup ta ağlamak kaldı, Geriye bir şiirlerimi okumak kaldı. Bu nasıl sevdadır be yakıyor hâla, Nasıl oldu gitti, aklım almadı hâla, Bizi böyle ayıranların ikiside hala, Geriye bir şiirlerimi okumak kaldı. Benim bu şiirlerim seveni yakıyor, Çok sevenler, hep yollara bakıyor, Sevdiği el elindeyse, nasıl yapıyor, Geriye bir şiirlerimi okumak kaldı. Böyle şiirler yazmasam ne olurdu, Bilki, Önder çoktan toprak olurdu, İşte o zaman sevdiğim kahrolurdu, Geriye bir şiirlerimi okumak kaldı... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1658 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gezdiği Yerlerde Gezsem
Yâ Resulallah, senin gezdiğin yerlerde gezsem, Senin soluduğun havayı, havayı, teneffüs etsem, Gözlerim ufuklara dalıp gitsede seni seyretsem, Yâ Resulallah, senin gezdiğin yerlerde gezsem. Köpekler gibi saldırıyorlar düşenlere vuruyorlar, Sen ateşden kurtarıyorsun hep ateşe atılıyorlar, Kimse düzgün anlatmıyor, para için, satılıyorlar, Yâ Resulallah, senin gezdiğin yerlerde gezsem. Sana yapılanı, yapılanları unutmak mümkün mü, Seni nasıl severim cân vermemek mümkün mü, Ferman boynumda inşaallah şehitlik hüküm mü, Yâ Resulallah, senin gezdiğin yerlerde gezsem. Yâ Resulallah, seni seven, uğruna cân verenler, Mekke ile Medine arasını, tayyi mekan edenler, Bu yalan Dünya'yı bilip te, elin, ayağın çekenler, Yâ Resulallah, senin gezdiğin yerlerde gezsem... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1659 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gezdiğimiz Yerlerde Gezeyim Dedim
Gezdiğimiz yerlerde bir daha gezeyim dedim, Gözlerimden yaşlar nasıl da boşandı söyleyim, Seni seven kâlbim, hasretinle çarpıyor deyim, Gözlerimden yaşlar nasıl da boşandı söyleyim. Senin neyine gerek tekrar buralarda gezmek, Gezip, gezip ağlayıp, gözyaşlarını hep silmek, Sanki boynuma geçirmişler de yağlı bir ilmek, Gezdiğimiz yerlerde bir daha gezeyim dedim, Kumrular yine dallardaydı bir türlü bakamadım, Öyle bir çökmüşüm kü, bir daha kalkamadım, Bir simitçi çocuk gördüm bir türlü soramadım, Gezdiğimiz yerlerde bir daha gezeyim dedim, Oturduğum kanapeye dayanarak zorla kalktım, Yem yiyen güvercinlere göz ucumla bir baktım, Bir ah çekerek Allah'ım diyerek yalvaracaktım, Gezdiğimiz yerlerde bir daha gezeyim dedim, Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1660 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gezdiğimiz Yerleri Gezdim
Gezdiğimiz yerleri kaç kere gezdim, Düşününce seni cânımdan bezdim, Sen oralardaydın inan ki sezdim, Gezdiğimiz yerleri kaç kere gezdim. Benim gözyaşlarım hiç bitmeyecek, Bana hiç bir söz teselli etmeyecek, Hâyalin se gözümden gitmeyecek, Gezdiğimiz yerleri kaç kere gezdim. Şuralarda göz göze oturduk dedim, Şurada bir demli çay içmiştik dedim, Şurada da yeminler etmiştik dedim, Gezdiğimiz yerleri kaç kere gezdim. Gezdiğim yerlerde hep hayalin vardı, Şunu bilki ruhumu ince bir sızı sardı, Şimdi oralarda bir başkaları vardı, Gezdiğimiz yerleri kaç kere gezdim. Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|