![]() |
![]() |
#1681 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2568
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostluğum düşmüş gamzelerine..
Gamzelerine düşmüş umudum, O umut ki peşinden çok koştuğum.. Kimi zaman birkaç cümlede Kimi zaman bir dost elinde Ama şuan biliyorum nerde Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bazen sabırla aradığım, Bazen bulamadım diye kırıldığım Her defasında gözümden sakındığım, Dostluğum düşmüş gamzelerine... İlkbaharda aşkla aldattığım Sonbaharda ağlayarak yakardığım Her defasında son durağım Dostluğum düşmüş gamzelerine.. Bırakma sakın beni karanlıklara Yollarıma ışığım Hayatta yoldaşım Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bu dostum kendini biliyor... Ona gülümsemek çok yakışıyor.
![]() |
#1682 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık bundan sonra
Seni seviyorum demek yasak Her şey bitmiş Bir o kalmıştı yasaklanacak Gerekçe çok söylendi bıktırdı Artık aşık olmak da yasak Çok fazla aşık olundu Gülmek yasak uyumak yasak Çok fazla gülündü uyundu Seni sevmiyorum Seni sevmiyorum Sandık ki yaşam Böyle daha güzel daha şairane olacak İnatla koşmak Ardından bir yanılgının Ümit dağıtan neydi insanlara Ne başlıyordu bittiği yerde mantığın Seni seviyorum işte Var mı bir itirazın...!
![]() |
#1683 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() temmuzda Bİr AkŞam ÜstÜ
Senİn GelİŞİn Baharin Gelmesİydİ, O Uzun KiŞ *******İnde BekledİĞİm.. GÖzlerİne Bakmak GÖkyÜzÜnde YÜzlerce Yildizi Seyretmektİ Bİr Yaz Gecesİ Tekneyle Mehtap Gezİsİne Çikmak, Evlerİn Denİze Vuran IŞiklarina Bakarken, Uzaklardan Gelen SevdİĞİm Bİr Şarkiyi Dİnlemektİ Temmuz Da Bİr AkŞam ÜstÜ AŞki İlk Defa Hİssetmektİ
![]() |
#1684 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() bİr Dostun Ardindan
Gİdİyorum Dedİnya YÜreĞİme Bİr Sanci DÜŞtÜ Yikildi Ümİtlerİm Yikildi DÜnyam Bİlemezdİm BaĞrim Yanacak, GÖzyaŞlarim DÖkÜlecek Ardindan Bİlmezdİm Bunu Şehİr Cehennem Olacak Sen GİttİĞİn Anda
![]() |
#1685 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ÇÖl YalnizliĞi
Bİr ÇÖl YalnizliĞi Sevgİlİm Dayanir Kapima Yetİm Saatlerİnde BÖyle *******İn KuŞatir Zalİm Ordular Gİbİ DÜŞÜnceler Beynİmİ Bİr Yilan Gİbİ ÇÖreklenİr Özlem İÇİme Bİr Yilan Gİbİ SoĞuk Ve ÜŞÜten Kİ Ben HÜzÜnle Kavgaliyim Kİ Ben Bİr HÜzÜnbaza Sevdaliyim Dedİm Ya Bİr ÇÖl YalnizliĞi Sevgİlİm ÇÖreklenİr Bİr Yilan Gİbİ Sessİz *******İme Olsun Senİ DÜŞÜnmek Senİ Özlemek Bİle GÜzel
![]() |
#1686 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() NE SENİNLE NEDE SENSİZLİKLE
Olmuyor be güzelim sensiz olmuyor Bir an bile boşlukta gözlerim semi arıyor Duygularım hislerim kabarıp ağlıyor Ne seninle nede sensizlikle olmuyor Ellerim ellerini tutmak istiyor Gözlerim gözlerine bakmak istiyor Dudaklarım dudaklarını öpmek istiyor Ne seninle nede sensizlikle olmuyor Gözlerim seni gördüğü zaman gülüyor Senin olmadığın zamanlar bir bulut misali ağlıyor Kalbim beynim seni seviyor Ne seninle nede sensizlikle olmuyor
![]() |
#1687 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() HATRINA DÜŞECEĞİM
Kopkoyu bir sis içinde bir akşam Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında uzun uzun Ağlayacaksın Ağlayacak.! Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin Tüm yıldızlar gülecek haline Ay'da göz kırpacak İliklerine işleyecek bensizlik Kahrolacaksın...! Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgar kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelecek karşına Bir Şiirimi mırıldanacaksın Hıçkıracaksın..! Gönlünden atamadığın gibi kafandan da Silemeyeceksin beni düşlerine gireceğim her gece İnce bir hüzün bürüyecek yüzünü Ve çırılçıplak gerçekleri o zaman Anlayacaksın..! Sonra bir şeyler yazmak isteyeceksin Kafan gibi kaleminde işlemeyecek Unutmak isteyeceksin her şeyi Ama unutamayacaksın hiç bir şeyi Kıvranacaksın.!
![]() |
#1688 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() VARMISIN?
Zor değil kavuşmak sen de istersen, Kaptan da ben olurum, tayfa da ben, Mutluluk yaşanan sâhile yelken, Açalım seninle desem, var mısın ? Doğmak-ölmek kader, yaşamak sanat, Söylesene kime yaramış inat, Takıp kollarımıza iki kanat, Uçalım seninle desem, var mısın ? Kargadan başka kuş konmazmış leşe, Palamuttan başka ne verir meşe, Birlikte her yere mutluluk, neş’e, Saçalım seninle desem, var mısın ? Varsın deli dîvâne desin çoğu, Dilersen batıya, istersen doğu, Bırakıp bir kenara varı yoğu, Kaçalım seninle desem, var mısın ? Otursak bir yerde şöyle yan yana, Koyu bir sohbete dalsak can cana, Doldursa sâkîler biz kana kana, İçelim seninle desem, var mısın? Farkına vardın mı? Bu iş uzadı, Düşünmeden vur bıçağa masadı, Bizdik sevgi eken, şimdi hasadı, Biçelim seninle desem, var mısın ?
![]() |
#1689 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() IMKANSIZ ASK
Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köseyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Çemberin en dışında En çıkmaz sokaktayım Çığlık atsam sessiz Sussam yine çaresiz Gölgeler içindeyim, Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız
![]() |
#1690 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK ÜZERİNE
Telaş yok! Vakit çok sevişmeye. Ön sevişmeden önce Ön yargilarini soymalı insan Çıkarıp kırk kat pelerinini Asmalı ölmez ağacına... Kolay sökülüyor teyel ilişkiler Temel adimları atmalı önce Dürüstlügün sirat köprüsünde Düşülebilir leş kuyularina aman! Aradığını bulursun İş; ne aradığınıi bilmekte Hissettiğinde bulduğunu Her yol mübah. Koş!...Sürün...! Emekle...! Kimse ölmez korkma Bir parçacık emekle... Aşk, cansuyunu Damardan istiyor işte... Yanlış yollarda dolanma! Bak aşk can çekişiyor Fazla vakit yok kadınım, Oyalanma!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|