![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahar yaprakları yeşil olmaz, hep hazanı yaşar gönlüm..
Renksiz ve belirsiz düşünceler önünde eğiktir gülüm.. Belki sarıdır, bet beniz belki atmıştır.. Merhaba! diye çıkar karşıma, Adı yalnızlıktır... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Hiç elinize GÜL aldınız mı?.. Almadıysanız bile, diliniz anmıştır adını.. Gül kanar mı sizce?.. Gül kokar mı sizce?.. Gül ağlar mı sizce?.. Gül bakar mı sizce?.. Adı gül, zariftir teni.. Kıstırıldığı zaman erir, suyu çıkar; aynen gönül gibi.. Muazzamiyet golgesinde hassasiyettir adı.. Kırmızıdır rengi, mavidir kokusu, aşktır kanı.. Hüsranın gözlerini yumduğu zaman... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Yalnızlığın kendini, ZİKRULLAHA yol eylediği zaman... Yalnızlığın simasını elemden bezdirdiği zaman... Yalnızlığın kendini, tebessume kaptırdıgı zaman... Yalnızlığın kendini yalnız bıraktıgı zaman.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Kulaklarımda biten yorgun ve eski bir çığlık.. *******de sensizliğin isyanı basar uykularımı.. Uçup giden sevinclerim, gözlerimde düşler.. Sensizliği dinliyorum, ruhumun kıyılarına vuran dalga sesleri.. Ağlamak istiyorum.. Yalnızlığın sessiz köşelerdeki çilekeş bakışları.. Ve gidişin.. Tutulmayan, görülmeyen bir sen.. Seni düşlüyorum, olmayan seni.. Neden acı, siyahlar neden bu kadar cazibeli.. Yalnızlık neden ürkütmüyor, ürkek yüreğimi.. Anlatılmayan, belkide yazılmayan bir kelime saklı dilimde.. Çözülür mü bilmem, bağlı ellerim.. Siyahlar neden cazibeli.. Yalnızlık neden bu kadar alıcı.. Sensizliği dinliyorum, ruhumun kıyılarına vuran dalga sesleri.. Ağlamak istiyorum.. Sustum desem, duymadıgını bile bile cahillik ederim.. Gidiyorum desem, görmediğini bile bile fanilik ederim.. Yalnızım desem... Yalnızlığın düşlerimi kırdığı zaman............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Kalbim kırık, dökük; siyahımsı perdelere bürünmüş.. Boynum ince ve bükük, caresizlik ellerinde yokluğa sürünmüş.. Sense yoksun ve bense hep sensiz.. Merdivenlerde ayak seslerin, maziyi bana getiren.. Umutlarım kırık kanatlarda kaldı.. Maviye uzanmış bulutlar gibi hür değilim.. Kocamış incir ağaçları gibi yorgun yüreğim.. Semada tebessum eden yıldızlar yok artık.. Bıktım, sensizlikle ayıktım.. Ve yalnızlığın cirit attığı köşelere kustum derdimi.. Hasta benin boğazına düğümlenen sen'lerle ağladım.. Yokluğunu yaktım, sensizlikle ayıktım.. Nefes alamamanın esaretinde gözlerimde dem çalan azrail.. Bu duygulara hüküm veren yalnızlığın peşisıra giden bir caresiz.. Düşüncelerimde siyahlara boyadım olmayan seni.. Konuşamamanın verdiği ıstırapla yargıladım seni.. Bittim, yıldım, tükendim tükenmeyen sende.. Maviye uzanmış bulutlar gibi hür değilim.. Kocamış incir ağaçları gibi yorgun yüreğim.. Semada tebessum eden yıldızlar yok artık.. Bıktım, sensizlikle ayıktım.. Yalnızlığın başucumda bittiği zaman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşlüyorum, olmayan seni..
Neden acı, siyahlar neden bu kadar cazibeli.. Yalnızlık neden ürkütmüyor, ürkek yüreğimi.. Anlatılmayan, belkide yazılmayan bir kelime saklı dilimde.. Çözülür mü bilmem, bağlı ellerim.. __________________________________________________ _______________________ Kalbim kırık, dökük; siyahımsı perdelere bürünmüş.. Boynum ince ve bükük, caresizlik ellerinde yokluğa sürünmüş.. Sense yoksun ve bense hep sensiz.. yüreğine sağlık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül defterimde okumadığım yerler var,
Henüz çizmediğim resimler gibi. Tuvaller seni bekler, Gölgesinde kara kalem İçimdeki renkli dünya. Gecesi dolmayan şiir düşüncede Vadesi olmayan mısralar Dökülür bir bir sayfalara Fırçalar hayal boyar siyaha tezat, Kalem şiir olmanın çığlıklarında. Gözüm ufkun son noktasında, Düşüncenin ipinde sallanır. Bir resim, bir şiir, bir sen Birleşiminde zifiri gece, Düşünceleriminde ötesinde, Hayatım seninle sonlanır!... alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir resim, bir şiir, bir sen
Birleşiminde zifiri gece, Düşünceleriminde ötesinde, Hayatım seninle sonlanır!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KAR TANESİ!
Kar tanesi gökten düşer Deseni ve rengi eşdeğer Nede tatlı ve hoş değer Bir sevgi tanesi meğer O doğaya hayat veren Kar tanesi gül tanesi Sensin aşkın o nefesi Sensin hayatın deseni Beyaz bir güle benzeyen Güzel kar tanesi denen Her gönülde bir yer eden Sevgi ile sensin beden Alem-i Sır |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKIN ÂLEMİ
Bir aşk-ı âlem vardır ki Girersen çıkamazsın inan ki Can bile gider o bedendeki Cansız beden ne taşır ki *** Ülfet-i aşkla dolu olan gönüller Yaşamı bir afet-i felakettirler Ne yapsalar, ne eyleseler Aşkla yanar gönül söndüremezler *** Âlem-i aşk da yaşamak Mutlu olup kucaklaşmak Can ile bir canan oluşmak İşte budur aşka kavuşmak *** Aşkın âlem-i gönüldedir Her sevgi Aşk değildir Aşk sevgiden doğar Sevgi gönülde yaşar Alem-i Sır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|