![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kederler yıkar günümü (Veda)
ellerini arkana sakladın hep sana uzanan ellere uzanmadın.. uzatılan bir gülden daha çok kan damlayan kalbim vardı.. yakılan kara sevdamın kopardığı küllerinin savrulduğu kalbim. kuruyan gözyaşlarına uzanan bir el bıraktın çekip gittin.. yalvarırken sana gittin. sırılsıklam sevişmelere sıktığın kurşun bıraktığın deniz olmuş kan damlaları. bu yürek deniz, bu yürek akıyor sana bir deli ırmak taşıyor ovalara.. sevdanın ovalarına.. sözüm sensin, yalanlarım sen. yakamoz sensin, dalgalarda çarpışan ben.. ******* yağar üzerime, ******* soğuk ******* çıplak, ******* sensiz. sevişler bitti, çek git, sevişlerini de al git.. veda etmeden çekip de git.. ki; unutsun bu yürek o *******de kalan sevişmeleri..unutsun sevgisiz vedaları.. 26.12.2006 18.40 Kamil Çağlar
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırmızı Elma -2-
Evet var! İnanmak istediğine değil, inandırmak isteyenlere olan inancın... Bir çırpıda verebileceğin kollarını açmış bağrın varken, başımı yaslayıp sevgi dolu sıcacık. Ve istek dolu, aşk dolu... Sen dudaklarımda bir cümle. Gözlerimden damla damla akan hikaye. En parlak yıldızsın gökyüzünde. Sihirli bir volkan gibi yüreğimde. Ne yapsam olmaz sensiz! Kalbimdeki tatlı bir sızısın. Derinlerde yerleştin, sırsın bende. Saklandığın o gizli yerde! 15.03.2000 23.00 Kamil Çağlar
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı elma
Ağacın tepesindeki kırmızı elma dururken, merdiven bulamayıp da, en alt daldaki ekşimtırak, olgulaşmamış ve tatsız tanenin yeteceğini düşünebilmek. Ya da ağaca tırmanmayı düşerim korkusu ile istememek.. Bacakların mı, kolların mı kırılacak? Ya kalbin... Ya kırmızı elmanın İçerisinde olan tek ısırımlık o eşsiz tat... Onlarca kırmızı elma yiyebilme şansı... Ya da içindeki amansız endişe dolu kurtçuk... Küçücük bünyesiyle koskoca sevgi dolu kalbi kırmaya yetecek mi sence? Her elmada bir kurt... Başka olmasına müsaade var mı ki? 14.03.2000 19.00 Kamil Çağlar
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kış güneşi
Güneş ışıl ışıl bugün! Bayram yapıyor toprak Ağaçlar, kuşlar ve böcekler. Seviniyor tarladaki ekinler! Okul bahçesinde oynaşıyor! Cıvıl cıvıl çocuklar, hepsi neşeli. Her ders arasındaki gülücükler Yayılıyor okulun koridorlarına. Isınma derdi kalmamış fakirlerin Sıcaklığı süzülmüş pencereden Odalarının içine giren güneşin! Tasarrufa gitmiş, odun ve kömürden! Sokaklara taşmış insan seli Kimi alış veriş derdine düşmüş Kimi de özledikleri güneşin! Mutluluk dolmuş hepsi, yüzleri şen! Kış güneşi dedikleri bu olsa gerek Kararmış kalplere aniden doğuveren! Gri bulutların arasından çıkarak İnsanların ruhunu ısıtıveren! 29.11.2006 14.00 Kamil Çağlar
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kilyos
Kilyos; Bir başka güzeldi, O gün.. İlk kez öpmüştün beni. Sarılmıştın ilk kez, yüreğinle! Birlikte seyre dalmıştık Çarpışan dalgaları, kaçışan kuşları.. Yağmurda ıslanan insanları! Birlikte inanmıştık! Zordu belki ama, inanmıştık.. Kısa sürdü inancın! Mavi düşler fısıldamıştın, Kilyos’ta kulaklarıma. Sonra; Karabasan oldun, çöktün rüyalarıma! 21.09.2003 22.00 Kamil Çağlar
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kime baksam, aynı yüz canlanıyor.
I. yoksun ___“etrafımda yaşanan laf kalabalığı içinde, _____________________boğulmamak için çabalıyorum” uzaklara dalıyor bakışlarım gelişini görür gibi oluyorum _____________çok geç de olsa ____________________ yanıldığımı anlıyorum.. zifiri bir karanlık çöküyor üstüme ve yolunu kaybetmiş bir yarasa çarpıyor, ____________________aydınlık düşlerime.. kime baksam aynı yüz canlanıyor diken diken tüylerim eriyip gidiyor _______________tel tel dökülüyor manasız gülüşüme.. II. sırtımı döndüm, sormadan gelen gülüme. uzatılmış bir goncaydı, kıskanan gönlüme yürek yüreğe yaslanmış, kol kola geziyorlar nispet yaparcasına, damla düşmeyen çölüme. bu sayfada okundu, mürekkebi daha kurumamış bir sözlük itibar için, fırsat bile bulunamamış acele eden kalbime, bu çarpıntı hiç yakışmadı küt küt sallanan bedenim, itelenmeye alışmadı korkum dağlara sürüldü, rüyam kaldı geriye uykusuz gözlerime inen perde, derdime bulaşmadı boğulmamak için çabalıyorum, yanıldığımı anlayınca kıskanan gönlüme uzatılmış goncayı, ellerimle tutmayınca.. 09.07.2007 01.00 Kamil Çağlar
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimi bulursam!
Ben ağlayınca, hıçkırıklara boğulacak! Gülümseyince, kahkahalarla dolacak! Olmaz deyince, olsun diye uğraşmayacak! Olur belki dersem, vazgeçirmeye çalışmayacak! Birini arıyorum, bir sevgiliyi! Küsersem, neden küstün? diye sormayacak! Gelmezsem, nerdesin? diye hayıflanmayacak! Gidersem, nereye gidiyorsun? diye sormayacak! Gelirsem, nerden geliyorsun? demeyecek! Birini arıyorum, bir kadını! Alırsam, kimden aldım? Verirsem, ne hakla verdim? araştırmayacak! İstersem, sen nasıl istersen? İstemezsem, sen bilirsin canım! diyebilecek! Birini arıyorum, bir eşi! Yapmazsam, yapsan ne olur? Yaparsam, çok oluyorsun sen? diye kızmayacak! Bakmazsam, bana nasıl bakmazsın? Bakarsam, kötü kötü bakmasana! diye sataşmayacak! Birini arıyorum, bir Kraliçe’yi! Sıkılmadan sevgisini söyleyecek, Cümle aleme, aşkını itiraf edebilecek! Çocuklarıma annelik yapacak, Kimi bulursam, onu arıyorum! 19.11.2006 19.00 Kamil Çağlar
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimin Sırası.
Bağlamışlar ayaklarımı mengeneye, Kafamdan da tutmuşlar kerpetenle! Biri diyor ki diğerine: “Sıra bende kardeşim, sıra bende! ” Her çevrilişinde sıkılan vücudum, Diğerine sesleniyor acı dolu inlemeyle. “Sıra sende arkadaşım, sıra sende! ” Sesleniyordu acıyla ama, içinde kin yoktu. Önceden alınmıştı, silinmişti kitabından. “Öteki de gelsin” diye mırıldandı, Acıdan peltekleşmiş olan diliyle! Öteki hemen uydu bu kısık sese! “Diğerleri eksik bırakmış, Biraz daha sıkmalı şu deyyusu! ” “Ne fark eder? ” dedi, yine mırıldanarak. Acı gözlerinden fırlamaya çalışıyordu. Ama ısrarla, “ne fark eder? ” diye tekrarladı! Biraz da boynu bükülmüştü, hüzünlüydü. Hiçbiri aldırmadı. Nasıl olsa kolları bağlı, Ayaklarına da zinciri takmışız sımsıkı. “Ya dili? ” dediler. “Ya dilini nasıl tutacağız? ” “Dilimi de kesip atarsınız. Zor mu? ” Söylemek istedi, bunu da haykırmak istedi! Beyni böyle emrediyordu, hadi haykır! Ama dili pelesenk! Sesi çıkmıyordu artık. Çözüm değildi bu! Nasıl susturulurdu? “En iyisi kafasını keselim” dedi ilki. Öteki gülümsedi, diğeri ise korktu! Diğerine baktı gülümseyerek! Biraz da alaycı! Ayaklarım mengenede, kafam ise kerpetende! Yanında duruyor öteki ve ilki, Kesmekten korkuyorsun kafamı, hayırsız tilki! Hiddetlendi birden! Öteki de öfkelendi! “Ne söylüyor bu? ” dedi ötekine, Donakalmıştılar hepsi! Öylece buz gibi. Artık bitmişti! Acıda duymuyordu eskisi gibi. “Ha gayret” diye geçirdi içinden.”Son bir gayret! ” İki dişi arasından kerpetenin “ha gayret! ” Şimdi sıra benim! “ha gayret, ha gayret'. .....”22.00 – 28.10.2006 Kamil Çağlar Hayrabolu Kamil Çağlar
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimlik
Biraz aşık, biraz değil. Sevgiye inanan ama sevgisiz kalmış. İstikrarsız yaşam öyküsüne sahip, Yeniden başlamalara alışmış bir garip.. Bazen düşünür, bazen yazar. Gördüklerini okur, görmek istediklerini yaşar. Renkli dünya ister, siyah beyaz anlatır. Doğruları konuşur, yalanları ise dinler. Hayal gibi dünyası vardır, kabus gibi yaşamı. Boşuna güler, dolu dolu ağlar. Bekleyen biridir, gelmeyene kızar. Biraz suçludur, biraz arsız. Dünü unutur, yarına bakar. Bugünü ise hiç umursamaz. Biraz gam çalar, elleri hırsız. Söylenir durur hep, ruhu huysuz. Merakı belalı, beyni mahpus. Cezası müebbet, affı yok ilelebet. Kendine aittir, başkası yoktur. Biraz karadır, aktır biraz. Eskimiş dertleri, telaşı yoktur. Dert edinmek için, hesabı yoktur. Özgeçmişinde kaderi, tanınmış metinleri. Yazacak kadar zamanı yoktur. 11.11.2006 23.00 Kamil Çağlar
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimsesiz *******im..
Gece ayaz, sokaklar soğuk, Sabah, senden korkarım, içim buruk. Sürülmüş ellerim, titriyor sesim, Vurmuş yuları boynuma, kimsesiz *******im. Gün ağardığında dün yine, Söz verdiğim gibi yürüdüm geceye. Sana söz olsun, doğacağım yine, yeni güne. Varsın doğsun sabah, ümitsizliğimle birlikte aydınlansın dört bir taraf; varsın ağlaşsın yıldızlar, nasıl olsa, doğmak bilmeyen daha ne sabahlar var. Sabah, senden kaçarım, sığınmışım geceye. İteliyorsun korkumu, yüz çevirdiğim güne. 17.04.2007 23.00 Kamil Çağlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|