![]() |
|
|
#161 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57962
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni..Seni..Neyse Boş Ver
Bugün aşkımın sekizinci yılı Aşk pastamı yedi yıldır Hiç kimseye yedirmedim, Hiç kimseyle paylaşmadım, Hiç kimsenin elini değdirmedim, Kendim bile yemedim,değmedim O günkü gibi taze Aşkım gibi, Gün geçtikçe güzelleşiyor Şarap gibi Aynı..aynı..neyse boş ver. Aşk mumumu yedi yıldır Ne ayrılığın rüzgarı, Ne yıkılmışlığın göz yaşları, Nede bağrımda kopan fırtına Söndürebildi,eritebildi Mumumun gücüne,inadına bayılıyorum Hep..hep..neyse boş ver. Yine yalnız kutluyorum aşkımın gününü, Yine ağlıyorum yağmurlarla, Ve yine çaresiz boğuluyorum bulutlarla, Özlüyorum yıldızları Her..her..neyse boş ver. Patlattım şampanyayı Mazime koydum hayalimin kasetini İçime çektim sigara gibi tiryakiyim..tiryakiyim..neyse boş ver. Odalarımın duvarları, Yıllarım şahit olsun ki Seni..seni..neyse boş ver Nede olsa resimsin Beni anlaman ki, Anlamaman ki. Fatih Güler
|
|
|
|
#162 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senin İçin Su Oldum
Senin için su oldum Belki güldesin diye. Senin için gül oldum Belki koklarsın diye. Gülleri incitemem Güller hep sensin diye. Güllerin dikeniyim Özlemim biter diye. Fatih Güler
|
|
|
|
#163 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensin Müslüm Ağabeyim
Soldaki yaramın merhemi Sağdaki ağrımın ilacı Bulunmaz derdimin dermanı Sensin müslüm ağabeyim İnterneti aklımıza getiren Msn kullanmayı öğreten Beni dünyayla buluşturan Sensin müslüm ağabeyim Ablalarımla,amcalarımla,hocalarımla, Ağabeylerimle,kardeşlerimle,bacılarımla, Ozanlarımla,şairlerle buluşturan Sensin müslüm ağabeyim Kulağıma sitem geldi Vicdanıma kusur değdi İlk yazılacak şiir Sensin müslüm ağabeyim Duygusallığın şiir söyler Kalemin kitap basar Edebiyatımızın temel taşlarından Sensin müslüm ağabeyim. Fatih Güler
|
|
|
|
#164 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Güler Miyim Bilemem
Özlem bitmez ayaz *******de Garip kaldım gurbet ellerde Yarim gelmez bu yerlere Kalbim öksüz kalır senelerce Hasretini çektim bağrım yandı Gözyaşımı içtim silen olmadı Hayalim senli günlere daldı İnan yerin hiç dolmadı Senden başka dilek dilemem Gönül trenine artık binemem Binsem bile yar diyemem Sensiz güler miyim bilemem Fatih Güler
|
|
|
|
#165 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgim Kalmıştır
Gökyüzündeki yıldızdan, Yeryüzündeki gülden bul beni Gökyüzündeki kuştan, Yeryüzündeki mektuptan sor beni Belki,gözyaşın kadar dökeceğin, Birkaç satır anı saklayacağın Sevgim kalmıştır zarfın içinde. Fatih Güler
|
|
|
|
#166 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıra Gecesi
Sıra gecesi deryasına bende daldım Yürekleri öyle berrak ki, Kalpleri öyle temiz ki, Yüzdükse ısınıyor vücudum. Sohbetleri öyle hoş ki, Dostlukları öyle derin ki, Daldıkça zevk çekiyorum. Dedikodu,yalakalık edilmiyor, Silah,iftira atılmıyor, Dikensiz güller serpiliyor Kokladıkça mest oluyorum. Fatih Güler
|
|
|
|
#167 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sizlere Güvendik,Güveneceğiz
Sarhoşların babası,yolların emniyetidir, Sürün arabaları sürün Nasıl olsa polislerimizin güvenindesiniz. Adaletin bel kemiği, Adaletsizliğin düşmanıdır, Kaç kaçak kaç Polislerimize teslim olmaya kaç. Katillerin baş belası, Mağdurların güvencesidir, Gizleyin yüzlerinizi gizleyin Nasıl olsa polislerimiz maskelerinizi çıkartır. Şehirlerimizin huzuru, Ülkemizin can damarıdır, Gezin insanlarımız gezin Nasıl olsa polislerimiz Gölgeniz gibi her yerdedir. Bölücü,esrarcı, Yer altı dünyasının Korkulu rüyasıdır polislerimiz Korkun bakalım korkun Nasıl olsa korkunun ecele faydası yoktur. Sporumuzun koruyucusudur,birleştiricidir Yapın spor yapın Nasıl olsa polislerimiz sporumuzu koruyorlar. İster konserde,ister kutlamalarda, Nasıl olsa polislerimiz Güveniniz için her yerde Eğlenin bakalım eğlenin. Ya mitinglerde,yada açılışlarda, Yapın şovunuzu yapın Polislerimiz nasıl olsa Yağmurdan bile koruyorlar sizleri. Kah banka soyguncuları, Kah banka hortumcuları Çalın insanlarımızın emeklerini çalın Nasıl olsa polislerimiz İnsanlarımızın emeklerini maddi Yada manevi geri verirler. Verin cezaları,vurun zincirleri, İnsan gibi olana kadar, İnsan gibi yaşayana kadar Çeksinler cezalarını çeksinler. Polislerimiz sizler emniyet, İnsan kemerlerinizi sıkı bağlayın,bağlatın. Sizlere güvendik,güveneceğiz. Fatih Güler
|
|
|
|
#168 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sizsizden Sizinle
Ezginin teline bir vurdun Rüyama tek sen girdin Yarenim olup hep dertleştin Açılıyor gözlerim ilk sizinle Hayalinizle çayıma şeker döktünüz Öğlen yemeğime de tuz Akşam yemeğime gerek kalmadı Çünkü özleminizi çekerek doydum Işık yakılıyor gözlerimin ferine Perde örtülüyor umutlarımın üzerine Başım yastığa dayanıyor düşlerimle Sabahı ediyorum sizsizden sizinle. Fatih Güler
|
|
|
|
#169 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Aşkımsın
Kağıdı ıslatan,kalemi bitiren, Yazıları inleten,sözlüklerimi titreten, Duygularımı birbiriyle konuşturan Aşka yazılan son mektubumsun. Dağı saran,kelebekle sevişen, Toprağı ayaklandıran,parfümü özendiren, Yağmura zevk veren Aşk kokan son çiçeğimsin. Yüreğime sızı sokan, Mantığıma zincir vuran, Düşüncemin deryasında yüzen Hiç batmayan son aşkımsın. Fatih Güler
|
|
|
|
#170 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Oyunu Oynuyorum
Kahvaltı çayı içerek Akşam sefası sürerek Acı derdinde pişerek Son demimi veriyorum gözümden yas dökerek saçımdan ak çıkarak Sakalımı bırakarak Son arzumu söylüyorum Umut dalına tutundum Geleceğe tohum ektim Artık solan yaprağımdan Son meyvemi veriyorum Gönül treninde gezdim Dost durağında bekledim Sisli puslu yollarımdan Son viraja giriyorum Defteri epey kabarttım Sayfayı biraz abarttım Kalem ucunu azalttım Son yazımı yazıyorum Her ilkin mutlak sonu var Herkesin son bahçesi dar Her şeyin sonu ahu zar Son duamı ediyorum Sinemada bitiştir son Tiyatroda perdedir son Sporcuda jübile son Son oyunu oynuyorum. Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|