![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göksu Cennet Gözlü
yasak elma düştüğünde yerçekimine mahkumdu gözler uçurum yüzde fay hattı sürüklenip bir hayalin peşinden aylar günler sayılı yaratmak kendinden öte neslinin geleceği kucaklamak daha sıkı yaşamı göç yolunun sonunda flamingo'lar şehrinde üçyüz otuz iki kuş dili şimdi tatlı,tuzlu,saz horozu,yaz ördeği iklimden iklime mavi yengecin kollarında şenlik olur haneye çocuklar cennet bahçesi göksu cennet gözlü Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gölgelerin İz Düşümünde
yokuştur uzundur ve de sarptır engebeli ve de düştür rakımı yüksek de olsa çilesiz bülbül olmaz derler ya eziktir yüreğim seviye kıskanırım sarhoş gece ve dallardan insanlığımdan utanaraktan makul değil belki bu durum zamansız ve de mekansız duygularımın yerçekiminde acizane bahar vurgunuyum yeşile ala ve de kırda papatyaya dönencemin ipinde şiir aşk arar sevdalı yüreğim gölgelerin iz düşümünde Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönülden Gönüle
mutlulugun baki kalsin geceden günaydin günle gelen sevgili dogdum senden önce seninle hos geldin gönül bahceme nasil gecti zamansiz vakitlerin uzun çiplak geceden costum seller gibi seninle uyandiginda meltem rüzgariydin kalbime düsen çok uzaklardan.... rüzgar ol kanat tak uçan maviliklerde bulutlar boyun eger gecit vermez daglara ip ol rüzgar ol ucurtmalara kos gel bana küçük bir serçeyim sigarim kanatlarina benide al yanina sicakligimi veririm yagmur dolu bulutlarla tad olur dudagima acilar seninle süzülen her damla baldir koparsin apansiz zamanlarda atesisin askin... sevdasin yüregimde cigliklarimiz ortak sevincimize gönülden gönüle.. 16-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Görünmez Gölge
duman sarmis her bir yani kömür kokulari düser toz toz nefessiz kalinan *******e havada gri bulutlar kizila çalar kadehlerde durulur yorgunluk geceyi böler bir ayak sesi mutlulugun kendisidir gelen tek tek görünür uzaklarda kaybolur gece ay ve yildizlar perdeleri kapatmadan seyre daldigim uykusuzluk gözlerimde süzülür sen olursun gelgitlerle vuran kiyilarima canlanir hayat verirsin muammali tebessümlerim kalir elimde ne günden kalan yorgunluk ne o kosusturmalar/kaybolur hani aksam olmaz derken nasilda bitirmisim günü sen diye acilari sizilari atip kenara dostun tatli sözüyle gülüp eglenip kahreden anilarin ertesinde ay kiz dans eder penceremde ates böcegi konar dudagima düslerime tasidigim sarkilarda adin onsekizinde gençligim canlanir hayal meyal mutluluklarim yalnizligim dagilir hatiralarla görünmez gölge olup gözlerimde 26-03-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözalici Ihtisamla Hayat Adina
bebek yüzünde masum bakislar sirmadir saçlarin ayrik ortadan tadin bellidir ak gerdanindan doyulmaz hazsin bakislarima meze yapip çilingir sofrasina erdemligin gizli sirlar ardindan riza ile muhakeme edilip ask ile sevginin mahremetine layik olan insanligin adina seçilirsin yüz güzelin içinden iste bu diyen dilde kekeme hayran kalan gözler kamasir bakisin durusun endamina sürüklenmek ister bahar seliyle tutunup sögüt dallarina sikica çiglik çigliga haykiris heyecan gözalici ihtisamla hayat adina 24-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde
sanmaki unuttum sen bende bensin her gün dogusuyla yanan atessin okyanuslar ötesi gözlerin bende bir resim çizersin gözlerimde.. 02-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde Sen
aldim selamini arkadasim sevgilim askim iyiki varsin dalmisim düsen yapraklari sayarken gün be gün cogaliyorlar yerde sen bende çogaldikca ayaklarim sasirmis kaldirimlari sen beni götürürsün benden öte aci fren sesiyle irkildigimde bir ciglikti korna sesi kulagimda karsimda sen vardin gözlerimde sen 20-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Nur Olur Emeğine
hayalimde canlanırsın kimsin nesin diye bilirim çalışır üretirsin emek olursun kendinden öte istekle başladığın gün sevgiyle doğar seni bekleyen var senden beklenen gülen yüzde bir şevk heyecan herkesten üstün çalışırsın itina ile taktiri bulur mutlu olursun mutlu kılarsın çevrenide biraz daha gayret ivedilikle... güneşle koşarsın kurtuluşu yok elinden gelen her iş yardımı sever yardım edersin gözlerin nur olur emeğine Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Kostum Güne
geceden yarim kalan mutlulugumdun sesinin titresimleriydi kulagimda duymak istedigimde dinlendigimi farkettim hoscakal demekten baska söz bulamadim ama seni duydum seni hissettim odama dolan günesin yüzünde sevgini kucakladim günesle kapi önünde buldum sarildim kucak kucak sarildin kucak kucak öptüm yanaklarindan öptün yanaklarimdan islakligi durur hala yanagimda kulagina fisildarken sevgimi ikimiz bir cocuktuk masum birer durup durup bakindigimizda gözlerimize iki can iki küçük yürek gözlerinde kostum güne 12-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaslarim
Baska sevgilerle yasadi yüregim Kara gecenin koynunda Yapayalniz Dilek tuttum Umutsuz bakislarimla Belli belirsiz duygular karinca agindan Sen beni yendin Kendimi yenemedigim O gece Sevginin sessiz çigliklariydi Gözyaslarim 03-11-2002 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|