![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SANA OLAN SON SÖZLERİM
Sana Olan Son Sözlerim Seneler önce Asikdim ya sana deligibi , Artik yok sun hayatim da Hayrandim ya sana deilgibi, Artik yok sun Tapardim ya Allahima ve sana, Artik tek tapiyorum Allahima Hasirdim ya senin icin ölmeye, Artik parmami bile oynat mam sana Vurulmusdum ya sana deligibi, Artik kapandi o yaraaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben sensiz yasiyorum
Böyle kalzin Tanrim Beni ohna kavusdurma Allahim Simdi mutluyum ben onsus |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni iyiki Kitaba yaz misim Kalbime degil
Klabime yazsaydim seni söküp atamaz dim Simdi ben cok Mutluyum cünkü sen yoksun keske seni tanimaz olsaydim kim bilir cok´dan mutlu olmusdum baska diyarlarda ama sen cik din önüme benim Hayatimi ZİNDAN ETTİN BANA SENIN GIBILERINDEN INSANLIĞI ÖRENDIM LANET OLSUN CIK GIT CIK GIT HAYATIMDAN KESKE SENI TANIMAS OLSAYDIM KESKE SEVMEMİŞ OLSAYDIM… |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---TABUT---
ölürsem sevgilim sana doyamadan bir mezar kazdır hiç ağlamadan tabutumun rengi kara ibret olsun tüm sevipte ayrılanlara eğer bir gün yolun düşerse oraya otları sararmış bir mezar ara istemem göz yaşını dükme oraya orada bir sevgili yatıyor inan bana… |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---KAN KOKUYOR YÜREĞİM---
bu kaçıncı bozduğum yeminim ben ki yollarıma dikenler sermişim güllerinide zarflayıp geçmişime göndermişim karanlğımın ardında kalan gölgeme bıçak cekmişim |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kan kokuyor yüreğim kan
bir tek tesbihim var *******ime hesap soran ve şiirlerim sensizliğime meydan okuyan uykularımda senden kalan kabuslar hep kafama sıkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ağızdan ağıza dolaşan bir esrarsın sen
kalmadı artık bende eser senden yasaklandın şu hırpalanmış geleceğimden yetişemedik sevgimize o can verirken başın sağ olsun kaybettik onu daha yeşermeden… |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖLÜM TESSELLİ EDER BENİ
Takılmış kalbim bir zalimin ağına can çekişiyor, Sevgi bekliyorken bu kalbim hep acılar çekiyor, O vefasız bu gönlüme insafsızca çile çektiriyor, Bıkmış bu hayattan canım,o ölümü iple çekiyor. - Yüce bir dağ başında durdum o mazime bakarım, Sel gibi akan ömürde yaşadığım acılara yanarım, Dünyama artık hiç güneş doğmuyor ona ağlarım, Bıktım bu hayattan ben,ölümün yolunu beklerim. - Matemimi tutuyor gibi bütün kurumuş o ağaçlar, Ne yaprak ne de bir çiçek kalmış kurumuş dallar, Çırılçıplak ortada kalmış sanki o bütün duygular, Kışı bekler gibi ölümü bekliyor,o yetim duygular. - Dağ başında yıkılmış bir mezar gibi yaralı kalbim, Silinmiş izlerim o kalplerden sevenim yok benim, Uğruna bir nefes daha alacak kimsem yok benim, Hiç yaşamamış gibi, aşktan yana nasipsiz kalbim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---Ağladım---
Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! .. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım. Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİZ NE AYRILIKLAR GÖRMÜŞ ADAMIZ
Gitmek istiyorsan gidebilirsin Biz ne ayrılıklar görmüş adamız Çekinme sende vur sırtımdan beni Biz ne ihanetler görmüş adamız Aldırma sen benim yanlızlığıma Aldırma sen benim isyanlarıma Boş ver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız Sevsen gidemezdin Sevsen bırakmaz,sevsen çıldırırdın Seven ne yapmaz Sit bu git bu ateşte beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüş adamız Hadi daha çabuk daha acele Koş başka kollara koş güle güle Sende unutursun adımı bile Biz ne vefasızlar görmüş adamız Hep aynı hikaye hep aynı masal Sen git bu şarkıyı başka yerlerde çal Al yanı başımdan al gölgenide al Biz ne yanlızlıklar görmüş adamız Aldırma sen benim yanlızlığıma Aldırma sen benim isyanlarıma Boş ver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız Biz ne ayrılıklar görmüş adamız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|