![]() |
|
|
#1741 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Öyle masum bakabiliyor musun aynalara
Eskisi gibi Bu benim ve kendimi seviyorum diyebiliyor musun Her güne bir tebessümle başlayıp Gece olunca, vicdanını koynuna alıp uyuyabiliyor musun Bir çiçeğe uzanırken Ellerinin kiri, yüreğinin kini bulaşır diye Korku duymadan,aklına bile getirmeden belki Sahiplenebiliyor musun Kurumuş hazan yaprakları Bir halı gibi uzanırken önünde boylu boyunca Ve basıp geçerken sen üzerinden Çıkan her hışırtıda" hain!..." çığlıklarını duyabiliyor musun Her yağmur sonrası ıslak toprak kokusunu Çekip içine Çamura batmış çizmelerine aldırmadan Dünyayı kucaklamak istercesine açıp kollarını Koşuyor musun seni bekleyen sevgiline Sinema salonunda yine en arka sıraya oturup Herkes film izlerken Sen yanındaki yeni kurbanına Kendi çevirdiğin filmleri fısıldayabiliyor musun Başrolde senin olduğunu gizleyerek Irakları yakın, yakınları ırak eden trenler Bir sevinç bir de gözyaşı bırakırken her istasyonda Sen mutluluk verebiliyor musun Son durak seni görüp sana sığınanlara Bir ölünün ardından dudağında bir Fatiha dillenip Yüreğinde bir Yemen Türküsü yankılanıyor mu Ağlayabiliyor musun gidenin ardından Senin gözünde her yeni eskimeye mecbur Her eski unutulmaya mahkum Her mahkum darağacında asılmaya layıkken Ve o mahkumlardan biri de bir zamanlar benken Sahi..... Sen beni hatırlıyor musun
|
|
|
|
#1742 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
karanlık bir sabaha uyanışımın nedeni
senin beni iki dakika önce terk edişindi bütün zamanların en derinindeydi senin yokluğun usulca yok ettim seni kalbimde sen giderken uyuyordum senden sonra hiç uyanmadım yanımda olsan askımı yüzüne fırlatırdım ellerini tutmak zoruma giderdi her zaman kopamamaktan korkardım senden oysa bir tutsaydım ellerini karanlık bir sabaha uyanmazdım sen varken sen beni iki dakika önce terk ettin ben uyuyordum, ne olduğunu anlamadım birden sustun, gözlerini kapattın bir kelime bile etmeden gittin " sen bana hep vurgun zamanlarımda geldin " gönlümün her kan akısında gözlerimdeydin sana aşık olmaktan ürkerdim hani her aşkın bir sonu var ya ben sonları hiç sevmedim
|
|
|
|
#1743 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Merminin ucundaki ölüm gibi,
Yavaşça sokul bana, Sımsıkı sar beni, Kefenin bedeni sardığı gibi, Tut ellerimden sakla bedenimi. Kara toprağın beni senden alıp sakladığı gibi Tut ellerimden sende al beni, Azrail'in bu canı aldığı gibi, Haydi, şimdi bırak beni Bırakıp gittiğin gibi Haydi, şimdi uçurumun dibine getir. Beni, İtip de git ardına bakmadan Acıların içine ittiğin gibi…
|
|
|
|
#1744 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretinden bir gün deliye dönüp
gidersem bu yerden kınama beni her gün biraz daha fazla süzülüp kaçarsam bu yerden kınama beni. Tükenir kalırsam sensizliğimden kaybolursam eğer arama beni olur vazgeçersem direnişimden ben beni yitirirsem kınama beni. Şu gurbet elinin bir kösesinde soranım yok zaten derdin ne diye anla su halimi çarem yok iste gidersem bu yerden kınama beni. Verdiğim sözleri tuttum yeminle yıllarca savaştım kendi kendimle yine seni unutamadım diye kaçarsam bu yerden kınama beni. Bir gün bende tükenirim yalnızlığımda. Benliğim yok olur hasretin kucağında. İşte o gün sende beni kınama... Sevdam uğruna bendeki ben ölürse... bir mezar kaz ama taa yüreğine; ne bir damla gözyaşı dök nede tek bir çiçek dikme, yeter ki adimi dudakların fısıldayabilsin... kimse bilmesin neden öldüğümü, nereye gömüldüğümü... Sevdalım; Duyabiliyorsan yüreğimdekini hak ver bana, Hoş gör şu seven kulu ne olursun sende beni kınama... İste o gün beni dualarla göm yüreğine ben sersefil yaşamış olsam da...
|
|
|
|
#1745 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözünün alabildiğine bak.
Güneşin suya battığı yerde Beni düşün ufacık bir tebessümle, Beni sev... Kendinle ve tüm kalbinle. Beni her zaman eski bir sevgili Eski bir dost olarak biL. Beni asLa UNUTMA! Şu tozpembe hayatında, Denizin bittiği yerde İkimizi yanyana yürürken düşün Beni ufukta, Kendini ise benim yanımda, Ama çok uzaklarda... Denizin mavisinde, Güneşin sarısında, Ve hayatının baharında, Beni özle...
|
|
|
|
#1746 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Vuracaksan eğer
Demiş miydim sana hiç Rüyalarımdan: sımsıcak Kaynayan kan kuyumdan Tek atım kaderimden Rüyalarımdan vur Beni vuracaksan eğer Son seferinde tiril tiril Nefesimden değil ama Kaktüs gölgesi bakışlarımdan Kumul hülyalarımdan hiç Ama hiç Değil dilimden Haydi vur Vuracaksan eğer, rüyalarımdan Esrarî uykularımda şafak sökmeden Kırağı çözmeden,kirpiklerimde Çalımlı kısraklar kişnemeden daha Vur Rüyalarımdan beni Ne şamanım bozkırda kemikleri tütsüyen Ne mansur ilkin cisminde ölen Şairim ben kalbimle bütün derdim Ömrüm heder olacak nasılsa böyle Ateşle barut arasında Vur beni Rüyalarımdan vur, tek Atımda, yazgıma dokunup şöyle
|
|
|
|
#1747 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımı gömdüm derinliklerine kalbimin
Oysaki ben seni nede çok sevmiştim Bir gün kalbin hüzün, gözlerin yaş dolarsa İşte o zaman beni hatırla Hatırlaki alevlensin göğsündeki kor ateş Titresin vücudun acı çeksin bedenin Bana çektirdiğin acıların yerine
|
|
|
|
#1748 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güle âşık olmuş bir kere bülbül,
Şarkılar söyler her seher, Sözün söylenmeyeni makbul, Beni sen anla yeter. Mecnun âşık olmuşsa leyla'ya sanma ki Leylayı ister. Bilinmesin haykırmıyorum dünya ya, beni sen anla yeter. Uysal Hamit,bugün kızıl Hamit, onun kızıl olmadığını göster, istemiyorum,kimse olmasın şahit, beni sen anla yeter. Ben Yusuf, var çok hatam, bilmemek, ölmekten beter, açılmasın istiyorum, kapalı kutum, beni sen anla yeter.
|
|
|
|
#1749 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben ölünce sakın ağlama anam,
Hesap sor sadece, Beni kara toprağa koyanlardan, Sakın yas tutma arkamdan, Ben canıma kıymadım anam, Beni senden aldılar. Alıp ta evladını kefene sardılar. Birde tabutuma bayrağımı koydular. Anam beni senden aldılar. Sevdalımdan ayırdılar. Adımın önüne de şehit yazdılar.
|
|
|
|
#1750 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Evladını kefene sarmışlar.
Omuzlarda tabutunu taşırlar. Senide evladından ayırdılar. Bir bakışı vardı. Giderken, Anne bekle beni döneceğim diye de haykırışı, Evlat acısını çekmeyen bilemez derdin, İlk erkek evladını doğumundan, 4 ay sonra toprağa verdin, Bir kez daha toprak evladını aldı senden, Mezar başlığına da şehit yazdırdı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" İşte bu sözü söyle anne sende, Söyle çünkü: sen bir şehit anasısın…
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|