![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Sevmeye Nereden Başlasam?
Saçların, gözlerin, ay'a benzeyen yüzün Itır kokan tenin, yüreğin, ellerin, yürüyüşün __Söyle nereden başlasam? Saçlarından başlasam sevmeye doyumsuz Kısrak atların yeleleri gibi süzülüp, yürüdükçe dalgalanan Cunda'nın, Datça'nın denizi gibi serinleten Her mevsim bahar kokan saçların Gözlerinden başlasam ya da… Denize hasret tutsakların Özgürlüğüne kavuştuğu an gibi Baksam, kaybolsam, özgürleşsem göz bebeklerinde Yüzün…Ya da yüzünden başlasam sevmeye… Mona Lisa'yı izleyen bir sanatçının Kendi sanatıyla iç hesaplaşması sanki Ve henüz doğmamış kutsal bir din'e İlk ibadet eden mürit gibi Tenin… Keşfedilmemiş, el değmemiş… Başak taneleri bereketinde uçsuz bucaksız Yüreğin… En güzel yerin, anne yüreğin Bütün annelerin sevgi toplamına denk Ve melek ve bebek ve masum yüreğin… Ellerin… O ak pak parıldayan ellerin… Dışı öpülesi, kutsal, içi okşanası, sevilesi Yürüyüşün… Keklik gibi sekerek Yürü be güzelim yürü, yerküre güzel görsün Bastığın yerler sarsılsın, kıskansın çiğnediğin topraklar Ya da… Ya da… Ya sen karşıma otur veya ben oturayım karşında Dünyanın sekizinci harikasını keşf etmenin tadı Ve Mozart'ın son senfonisini ilk ben dinler gibi Doyumsuz, eşsiz, sadece seyredeyim seni Geceden sabaha, sabahtan yıldızlı *******e… Söyle bir tanem _Seni sevmeye __Nereden başlasam? 25.08.2005 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Soldurmayacağım
Dağ çiçeğim, bahar dalım, Seni kırmış, üzmüşler Susuz bırakmış, Dallarını kırmışlar Toprağın çatlamış susuzluktan... Ben, Dallarını sardım senin Yüreğimle aşıladım Toprağını suladım İçimdeki serseri ırmakla Yeşermeye başladı tomurcukların Gövden gülümsedi Toprağının özlemi dindi Coşkun ırmaklarımın serin sularıyla Sen, Şimdi yeniden yeşeren Tomurcukları dağlara gülümseyen Kökleri ırmaklarımla beslenen Adı yer yüzünde olmayan Doğanın en güzel çiçeğisin... Seni Soldurmayacağım... Pozantı - 12.09.2004 Olgun Ekinci
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Yavaş Yavaş Unutuyorum
Seni Yavaş Yavaş Unutuyorum Önce saçların düşüyor aklıma Ordan başlamalıyım unutmaya Gördüğüm hiçbir kadın Bahar esintili saçlarını çağrıştırmıyor __Unutamıyorum Gözlerindeki Hüzün ve sevginin sıcaklığı geliyor usuma Lacivert çizgili gözlerimden gidemiyorsun __Unutamıyorum Saçların gözlerin dudağının kıvrımı Serçe parmağının sıcaklığı düşüyor içime İçim ısınıyor, yanıyor, yüreğim tutuşuyor __Unutamıyorum Keklik gibi sekerek yürüyüşün gözlerimde Podyumdaki mankenleri izliyorum sızılarla Fark yaratıyor, kuğu gibi süzülüyorsun en önde __Unutamıyorum Seni yavaş yavaş unutuyorum __Unutamıyorum Mart - 2005 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SENiN
İstermiyim seni ağlatmak, güneşimsin.. Günaydın'la gülümserken sabahlarımız Dün'ümüze uymalı dizeler Dün'e, gün'e uymalı, hadi umutlan.... Bugünü yaşatmalı sorgusuz ____ Seni, Hayatımda olduğun için ____ Seviyorum…dedin.. ____ Ben, Hayatımda olduğun için ____ Seviyorum Seni ___ 19.10.2005 Olgun Ekinci
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SENiN GÖZLERİNDE AĞLADIM___
Gözlerime _________Ağlamayı __________________Değil… Hüzün bakışları öğrettim Bu yüzden Sert bakar susarım Çığlıksız *******imde… Hüzün ağlar gözlerim Yaşsız ıslaklığında.. Bir sana ağlar Senin gözlerinde susarım. 3.3.2006 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizken….
Sensizken isyanlar büyütüyorum yüreğim de Deli boranlar yükseliyor içimden dışıma doğru Fırtına öncesi sessizlikleri yırtıyorum Eksilmesin alnımdaki isyan ateşim diye... Kağıttan bir gemi yapıyor Yüzdürüyor Kağıttan bir uçak yapıyor Uçuruyorum Kağıttan bir uçurtma yapıyor Rüzgarsızlığa bırakıyorum... Kağıttan bir resim yapıyorum Sen beliriyorsun karşımda Önce hüzün dolu gözlerin, ay yüzün Sonra diğer siluetlerin… Kağıdı yırtıyor, Seni kalbimin yarısına ekliyorum Tüm bir kalp olsun diye... 20.07.2005 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sesin Gelince Bana…
Azgın deli ırmak olur coşarım yatağımda, _ Sesin gelince bana… En çok *bebeğim* demenin özlemindeyim Emme saati gelen aç bebek Nasıl saldırırsa memeye kundağını parçalar, Aynı saldırı hazırlığındayım aç, susuz, sütsüz Sesinin geleceği anlardaki beklentide... Nasıl sürüklenirse köksüz masum yosuncuk Okyanuz diplerindeki alaboralarla, savunmasız Yabancı sokaklara sürüklenirim yosunlarca _ Sesin bana gelince… Damarlarımdaki magma kütleleri Püskürmeye hazırlanır ağır ağır Susmuş yanardağ nöbetlerimdeyim dingin _ Sesin bana gelince… Şelalelerce kratere doğru yol alırım İçimin tünellerinden deli ırmak gibi Kayarak tepeden aşağılara önce usul, Akarken sessiz, kızıl ve kızgın Asi canavar olurum / lav'larım, ırmaklaşır... Tüm ova, delta, vadiyi kaplar Yakıcı, kızıl sevdaya dönüşür yeryüzü _ Sesin bana gelince... 13.9.2005 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SEV-mek ve TAP-manın İZM'i…
Denizce kabaran sevdam Yakamoz ışıltılı dalgaların raksında, Heyamolan aldığın sevgiden. Ömrüm, göğsünde ki yitik mutluluğum Sevdam sığ suların mavisi Sunulan yaşamın labirentlerinde, Bir güne denkliğin mutluluğuydu..aldığın.. Gülümsemelerim, Kanatsız havalandığım rüzgardan Poyraz, sevişirken lodosla.. Gülüşün, Yansımasıydı binlerce aynadan. Her yıldız aşk.. Ve Gökyüzü aşkın yüzü Gecede aşk kokulu yıldızlar, Yağan yağmur mudur sence şimdi? Ufacık kırıntısıydı aşk'ın Ceplerinden asi yüreğine yüklediğin. 23.1.2007 - Adana Olgun Ekinci
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdalar Değildir Yaşlanan…
Sevdalar yaşlanmaz, Yaşamın umut terkisinde Oluşturmadığımız ütopyadan Yaşanmışlıkların an be an Soluklanmaya iz düşümü Kesilen nefeslere açtığımız yelken.. Bakire ruhların Tensel olmayan randevularında Aşktır yaşananlar, yaşanacaklar.. Biriken anılardır albümlerde, Ki çoğaltılacak olan.. Uzaktı kentler Ayrı bedenlerde, aynı yüreğe düşen Ateş parçasıydık Sen bana, ben bize doğarken.. İkimizdik büyüyen, genç l e ş e m e d e n Umutlarımızdı çizdiğimiz, genciz biz Şimdi ve her an.. Yaşlanan, içimizdeki sonsuz zaman Sevda, umutlarımızdır yaşlanmayan.. Mart - 2007 - Adana Olgun Ekinci
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|