![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yorgun Düşünceler
Bugün yüreğim, soğuk mevsiminde İsimsiz hayattan nefes alıyor Beden ısınamıyor hislerinde Düşünceler yorgun, sözlerinde. Sevginin tarifi çiçeğim, o yerinde Buse alırdı benden, akşam serinliğinde Gülüm bitkin, aşk alınmayan renkte. Anlamı neydi, bu çözümsüzlüğün Hür duyguda, esir olmak hasrete Kollar bağlı, durduğu yerin kaderine. Gönül gözünde, umutsuzlukla biten Yollar uzak, acı yüklü metrelerce. Dilim suskun, yüreğimin peşinde Ruh çaresiz, bedene esir titreyişte. (Aksaray / 07 Haziran 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğime Dokunan İğde Çiçekleri
Hayale giren ağaçta sevdalıdır iğde çiçekleri, Baharıyla aranandır, gözlere nimet renkleri, Kokusunda yaşattığı yüzlere salıyor nefesleri, Tatlı gecede büyüdür, ulaştırır görünmeyeni. Havasındaki aşk coşturur, çektikçe geçmişi, Ruhumdaki tebessümle hatırlarım sevgilimi, Açılır, pembe düşüncelerimin ateşli defteri, Ömürler damlatır içerim bu sarıların güneşi. (Aksaray / 26 Mayıs 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğini Rüyalara Aldım
Yüreğini rüyalarıma aldım, ilkbahar sevginle, Yüzüyorum, bedene mehtap sunan denizinde, Gökteki aşkları saldım o mumlu hayallerime, Şarkı dolu mevsimlerin, gece sestir bülbülde. Dolunayı damlatan yüzün, gözlerimin mavi izi, Saatlere işlenen hasret, yola duyurur gündüzleri, Beyaz ruhumdaki mekân, sarıldığım gül bahçesi, Meşale oldun hislerime, getiriyorum neşelerini. (Aksaray / 16 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürek Kitabı
Sevdalı yârim, kitap çıktı yüreğimden, Her günü ateşiyle sayfalarıma döktüm, Denizlerin bana ulaştı, umutları parlatan, Yüzün saatlere damladı, mavi hislerimden. Yıldızlarla kaleme aldım, pembe arzuları, Şiir dostu *******i bekledim, ruhu anlatan, Mehtap harflerini topladım rüyalarımdan. Bakışında ömür sunan ey *******in güneşi Bir görsen, seni buluttan nasıl yağdırdığımı Alaca karanlık mumlarında sıcak dansımızı. Hayallere kattım sevdiğimiz beyaz gülleri, Gözlerime serdim dağ özündeki mevsimleri, İsmini verdim, yıldızlı göllerimin rüzgârına O rüzgâr yüreğime dokundu, yazarken seni. (İstanbul / 27 Nisan 2002) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürekte Kaybolmak
Yürekte kaybolmak nedir bilir misin? Şu anda değilsin demek, dünsün Dünlerde çözemediğin o kedersin. Ve güneşe umutları hayalle aramaktır, Anlıyorsun, yarınlarında zordur çareler. Yürekte kaybolmak, kara sevda demektir Yıllara akmayan sevgiliyi arzulamaktır Akla gelen derinliktir, o gözleri hatırlatan. Yürekte kaybolmak,hislerde dağılmaktır, Kayboluştan geri dönmek, geçmez saattir, Kalpte yakalamaktır, bulamadığın huzuru, Dar nefesleri, özleten sürede fark etmektir. (Aksaray / 01 Mayıs 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|