![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsyanım benim...
Ne derler kader ve alın yazısı, Nedense sevenler birbirlerine, İsteseler istemeselerde kavuşamazlar, Ben onu o beni büyük aşkla seviyorsa, Aradaki neden nedir,niçin ayrılıklar var. Kavuşamamak,mutlu insanlar gibi, Bende sevdiceğimle aşkımla olamıyorum, Onun sıcaklığını,sıcaklığımızı duyamıyoruz, Ne biçim anlımıza yazılan kader bu, Ben onu aşkımı dağlar kadar çok, Denizler,gökyüzü ve sonsuz sevgimle, Biliyorum sevdiceğimde beni seviyor. Olmuyor bir türlü ne hikmetse olmuyor, Elele,sarmaş dolaş,yanağına bir öpücük, Yüzüne,yüzüme seni çok seviyorum, Sen benim aşkım sonsuzluğumsun, Evimin prensesi,gülü,cennetimsin, Diyemiyorum ve diyemiyorsa sevgilim, Dedik ya baştan,kader ve alın yazısı...
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsyanım...
Benim insanca,özgürce yaşamaya, Sevmeye,sevilmeye,bir gülücüğe, Öpmeye,öpülmeye,aranmaya, Hiç hakkım yokmu,isyanım buna. Güzel beraberliğe ve aşka, Yalana,dolana,kandırılmaya, Mecburmuyum sorarım sizlere, Bu yaşamaya,hayata isyanım var. Seni çok seviyorum demeye, Bir buket kırmızı gül vermeye, Beraber gezip dolaşmaya, Yaşamaya,yaşıyamamaya isyanım var. Birbirimizin arkasından konuşulmasına, Kötü gözlerin nankör bakışlarına, Sahte tuzaklara,yalan aşklara, Ne gerek var isyanım hep bunlara.
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi uyu...
Mum ışığında romantik, Güzel bir akşam yemeği, Kucağımda yatağıma götürüp, İyi *******,iyi uykular, Son kez rica ettim, Öyle iyi rahat uyu ki, Tenin,kokun yapışsın, Okadar rüya gör ki, Yatağımda ebedi kalsın, Nasıl olsa gidiyorsun, Ben yatağımda uyurken, Mis gibi kokunu, Belki benimde göreceğim, Renkli rüyalarını görürüm, İyi uykular,iyi uyu aşkım..
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyisin ki...
Anlamaların,hoşgörülüğün, Dinlemelerinle,fikirlerinle, Öğüt veren kelimelerinle, Billur gibi sesinle, Ahhh o gülüşünle, Birde ani kızmalarınla, Sen daha da güzelsin. Hep alçak gönüllülüğünle, İnsanları sevginle, Yaklaşımlarınla ilginle, Dostluluğunla,arkadaşlılığınla, Sen o kadar iyisinki.
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabul edermisin..
Panjurlar kapatılmış, Pencereler iyice çekilmiş, Kasvetli gökten azıcık, Işık sızmıyor içeriye. Masanın üzerinde lambalar, Avizede yanan mumlar, Kristal şamdanlar, Odayı aydınlatıyor. Üzerine çiçekler iliştirilmiş, Beyaz satenden elbisenle, Sırmalı geniş yeleğinle, Vişne çürüğü renkli pantolunla, Nasıl şirin öyle güzelsin. Göğsünün arasında kırmızı gül, Başbaşa akşam yemeği, Hafiften çalan müzik, Dünyanın en güzel sen kadını, Odayı saran mis gibi kokun, Malikanede sen ve ben. Bize hizmet edecekler, Özenle hazırlanmış yemekler, Neden mi hepsi bunlar, Evlenme teklifi edeceğimde ondan..
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçamak mı aşk mı..
Harika bir hafta sonu, Cumartesi ve pazar, Ama bitti bugün pazartesi, Neden zaman durmuyor ki, Durdurulamıyor, Bitmek zorundamıydı, Yeni bir gün istemiyorum, Hep hafta sonları olsa, O ve sadece ben ikimiz, Başbaşa cennetteymiş gibi, İlk defa beni öptü, Ve ilk defa sarıldı, Gözlerinin içinde kayboldum, Herşey ama herşey çok güzeldi, Ve bitti o gitti, O ilk heyecan kayboldu, Kalbim tik tak tik atıyor, Birdaki hafta sonuna kadar, Gelirmi bilmiyorum ki..
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın isterse...
Seni ister vezir, İster rezil eder, Kafasına yeterki koysun, Benim bugün doğum günüm, Ayrılığımızın tam tamına, Koca dokuz yılı olmuş, Hala beni af etmedi, Ne kadar isterdim, Eskisi gibi hediyelerini, Kendi elleriyle yaptığı, Yaş ve kuru pastalarını, Bana sarılıp öpmesini, Odanın lambalarını kapatıp, Mum ışığında o ve ben, Sımsıkıca dans etmeyi, Kokusunu içime çekip, Ciğerlerimin çoştuğunu hissetmeyi, Hayatım,sevgili kocacığım, Doğum günün kutlu olsun, Demesini çok çok isterdim. Şimdi kadehimi,cigaramla, Ben yalnız duman arasındayım. Kendim ettim kendim buldum, Serap ta görsem, Rüyalarımı da süslese, Sadece hayal,o yok yanımda. Siz siz olun aptal kocalar, Avucunuzdaki mis kokulu gülü, Soldurmayın hep koklayın, Okşayın güzel sözlerle şımartın, Çünki onlar ona layıklar. İşten eve yorgun geldiğinde, En güzel şıklığıyle karşılanmıyormusun, Hoş geldin aşkım,kocacığım demiyor mu, Yemeğin sımsıcacık değil mi, Yorgunluk kahven,çayını içmiyormusun, Başbaşa içiyorsun değil mi. Sen istediğinde, Beraber olmuyormusun, Onun koynunda uyumak, Sıcaklığını hep hissetmek, Biz erkeklere mutluluk vermiyor mu, Ne acılarla doğurup, Sana çocuklar vermiyor mu, Sen mi onların bakımını yapıyorsun, Sen mi emziriyorsun, *******i uykusuz kalıyorsun, Yalan mı dostum, Hep o kadının yapıyor, Ama velakin biz erkeğiz, Biz istediğimizi yaparız, Aldatır başka güller koklarız, Koklarızda sonumuz ayrılık olur. Derbeder acıların adamı oluruz, Ne deseler ne yapsalar hakkıdır, Biz erkeklere onların yaptıkları, Kafanı taşlara vursan, Hergün ayyaş dolaşsan, Ağlasan kime ne çare, Giden gitmiş,çöplük sana kalmış, Sür eşşeğini çöle, Çölde sıcak oda orda yürümez, En iyisi sen öl be hemşerim, O aldatmadi ki,masum kadın, Kadın isterse herşey olur, Doğum günün mutsuz onsuz olur. Yine de benden sana, Doğum günün kutlu olsun...
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınım...
İpekten yapılmış eşarbın ben olayım, Seni sarmalamış seni ısıtmış olayım, Gül suyuyla yıkanmış gül kokan aşkım, Beni baştan yaratan sevgilim benim. Deniz suyu kadar şeffaf nur yüzlüm, Ay kadar parlak,temiz ruhlu kadınım, Kadife kadar yumuşak,kara gözlüm, Mücevher kadar değerli sımsıcak kalplim, Seni okadar çok seviyorum, Okadar çok kıskanıyorum ki, Kalbim senin için atıyor, Sarıl bana birtanem,kadınım. İlk günden beri heyecanla seni seviyorum, Benim kadınım,ruhumu dinlendiren sıcağım, İnci taneleri kadar güzel gözlü kardelenim, Yıllanmış şarap gibi ince selvi boylum, İnce kırmızı dudaklı,gamzeli kadınım. Kıvır kıvır yürüyüşüne hayran olduğum tonbulum, Dünyanın en mutlu insanıyım ben seninle, Sar kollarını sarıl bana biricik kadınım...
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınımsın sen...
Evimin gülü,hayat arkadaşım, Hep kokularını,güzelliğini veren, Dikenleri batmıyan sevdiceğim. Gök kuşağı kadar özel ve güzel, Yıldızlar ay ışığı kadar parlak, Evimin nuru,hayatımın pusulası, Sen kadınım,herşeyim özelim, Gözlerimi kırpıştıran yakamozum, Tek aşkım,kırmızı gülüm biricik kadınım...
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kal ne olursun..
Hani güneş batar ya, İçimizi ürperten, Korkuç bir karanlık, Tüm ortalığı kaplar, Ama güneş, Ertesi günü yeniden doğar, Doğarken de bütün, Karanlıkları yok eder, Dünyayı aydınlatıp, İçimizi sımsıcacık ısıtır, Sen de güneş gibi, Yarın sabah, Yeniden doğup, Duygu ve düşüncelerini, Kaplıyan karanlıkları, Üzerine kümelenen, O kara bulutları, Ruhundaki tüm olumsuz, Bütün duyguları, Eminim yok edeceksin. Biz insanlar değilmidir, Mutlu olmak,sevmek,sevilmek, Hatta sevgiyi paylaşmak, İçin gelmedik mi dünyaya, Hatalarımızla zamanı öldürmek, Sahip olduğumuz değerleri, Zamanı,sağlığı,zekayı, En iyi verimli şekilde, Kullanmak için değil mi? Lütfen güzel dostum, Uzat bana,hayata ellerini, Kalk ne olursun, Sende tüm insanlar gibi, Güzel kokan bahçeye gel, Göreceksin çiçeklerin hepsi, Sana gülümsiyecek, İnsanlar seni sevecek, Sende kendini seveceksin, Dünya seni bekliyor, Kalk ne olursun, Uzat bana ellerini…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|