![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ---BİTANEM---
yol değil biras sessizlik sadece.. sana değil sitemim hele gidişim hiç degil... o kendını bilir ismi zaten lazım değil... bırak giden gitsin canım üzülme kendını yıpratma çünkü değmez canım arkdasım işte hayat,herkes ne bizim kadar delikanlı olur nede delikanlı gibi sever bizim gözyaşımız ne burda ne ahrette biter sevenler elleriyle değil,gözleriyle değil kalpleriyle sever benim mekanım artık isyankar ******* inan bu çocuk arkadas olarak hep senin adını heceler bilmem sen beni unutabilirmisin iki günde ama ben seni silemem ömrümce ben gene kalacam o güzel yüzüne ama gitmeye mecburum bu son veda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SEVDAN NE HALE GETİRDİ
*******i içiyorum artık banklarda yatıyorum beni görenler aaaa çocuğa bak içiyor diyorlar ama içimdeki sevgin uğruna olduğunu bilmiyorlar gerçi bilseler ne farkeder şu yalan dünyada kim benim kadar sever?_? uğruna bileklerini keser öleceğini bile bile içki içen belki iyi şeyler değil bunlar ama senin sevdan yaptı bunları bana ben genede kıyamıyorum hasretim sevdana.. gel gel bebeğim sende kıyma bu cana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() belalım...
alnı açık gözü tok delikanlı hasreti çok günleri çok kurtuluşu yok anlaması isteyene kolay ama inan hasretin gönlümde bir tek yama SEVGİLİM… belalım...bari sen gözlerini kapama gördüğüm tek belalı aşktı senin ki ve uğruna ölünecek ölüpte tekrar dirilecek ismin kalbimde saklı kalacak yaşamak için tek tesellim olacak bir sevdaydı senin ki belalıydı ama benimdi şimdi ise ... vede başkasının olduuu... bana .... olacağına delikanlı olsun yeterdi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yaşamakmı ölmek mi?_?
sensiz hasretinle yaşamakmı yoksa senle cehennemde olmakmı iki seçenek biri ölüm diğeri ise zatenden ölümden sonrası ben ikisinide seçmiyorum çünkü sen beni hiç sevmedin bunu biliyorum yaşamakmı ölmek mi?_? yağmurun altında beklemekmi yoksa gelmez deyipte gitmekmi ben hiç gidemedim çünkü seni sevdim ama anlamak istemedin... ben genede senle cehennemin lanet kokulu sularını cennetin berrak sularına tercih ederim gülüm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---SANMA UNUTURUM---
saatlerce bekledim telefon çalar diye asılına bakarsan çalmıyacak o telefon ne olur yarim haberdar et beni asla dönmeyeceksin biliyorum uzanamıyacagım senin telefonuna neden diye sorma sen uzaksın bana umut ettim gelirsin diye sevdigim tanınmaz halde oldum ben uzakları sen sectin ben degil raslantı degil sevgi doldu usulca girdim yatagıma sesizce öldüm martılar sana ölüm haberi verir gidemem baba bu yoldan gidemem anam senin elinden gidemem yarim senden kopamam gidersem ölüm haberi olur sana… |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---ÖlÜm---
Odanda Asili Resmİm Duracak GÖzlerİn BaktikÇa Hep AĞlayacak Sevdanla Kurulu GÖnÜl Tahtimi Kul DeĞİl Bu AŞki ÖlÜm Yikacak Azraİl Kapima DayandiĞi GÜn Bedenİm Kabre KoyulduĞu GÜn Topraklar ÜstÜme AtildiĞi GÜn Ben DeĞİl Bu AŞki ÖlÜm Yikacak Dostlarin Dİlİnde AnildiĞimda Asirlik Mekana KonulduĞumda Ak Beyaz Kefene SarildiĞimda Kul DeĞİl Bu AŞki ÖlÜm Yikacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---SEVEBİLİRMİSİN ---
Bir yanım hep boş Sen yoksun diye Söyle hiç düşündün mü beni Uzaklara dalarak, Çevrenden soyutlayarak kendini Kaç kere bedenin dersteyken Ruhun yanımdaydı söyle Kaç kere aramıza birilerini soktun Kaç kere elin telefona gittide Numaramın sende olmadığını farkettin Söyle sevdiğim kaç kere kaçıp gelmek istedin Sadece beni görebilmek için Gerçekten sevdin mi beni Yada sevmeyi denedin mi İsteseydin yürekten severdin Başkalarını sevdiğin gibi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AĞladiĞimi Kİmseye SÖyleme Anne
AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Benİ GÜÇlÜ Bİlİyor Onlar Benİ En Zor GÜnÜmde Bİle Ayakta Bİlİyor Ben Aslinda GÜlerekgeÇİrdİĞİm Her GÜnÜn AkŞami Evde AĞlarken Onlar Benİm İÇİmİn SizladiĞini,yÜreĞİmİn YandiĞini Bİlmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖyleme Anne Onlar Benİ Kral Saniyo Onlar Benİ Kizdim Mi DÜnyayi Yakacak İnsan Bİlİyor Aslinda Ben Onun GÖzlerİne Bİle Bakmaya Kiyamazken Onlar Benİm Kiz UĞruna ÜzÜlecemİ Tahmİn Bİle Etmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Benİ AĞlamaz Bİlİyor Onlar Benİ ÜzÜldÜm MÜ BulunduĞum Şehrİ Bulutlar Kaplar Bİlİyor Ben Aslinda Odama Kapanip Sİtem Duygusuyla Bİr KÖŞeye Sİnerken Onlar Benİ HİÇ Bİr Şeyİn Sarsacani Akillarinin Ucundan Bİle GeÇİrmİyor… AĞladiĞimi Kİmseye SÖleme Anne Onlar Bunu HİÇ Bİlmİyor Onlar İÇİn Ben En SaĞlam KÖprÜlerden Bİle Daha Siki BaĞliyimdir Hayata Ben Aslinda ÖlÜmle YaŞam Arasindakİ İnce Çİzgİde Bİr O Yana Bİr Bu Yana Gİderken Onlar Hala Benİm İÇİn Hayatin BÜyÜk Bİr Hayal KirikliĞi OlduĞunu Bİlmİyor… |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---bİrgÜn Mutlaka---
BİrgÜn Mutlaka Ama Yarin Ama Seneler Sonra Ama Mutlaka GeleceĞİm. Ama ÖlÜ Ama Canli Ama Mutlaka DÖneceĞİm… |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---birakiyorum---
Ne Senİ Nede Sevgİnİ İstİyorum Senden. Sanaolan Çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum. Sana En BÜyÜk Ceza;yanlizliĞi Birakiyorum..... GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl.. Sana Aciyorum.. YÜreĞİme SapladiĞin HanÇere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum... Sana Olan Sevdamdan DeĞİl... Kaderİmden KaÇiyorum... Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm... YaŞiyorum... Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm... GÜlÜyorum... Sensİzlİk Nefes Almadan YaŞamaksa, Sensİzlİk Aci Çekerek GÜlmekse YaŞiyorum GÜlÜm SensİzlİĞe Mahkum Olan BenlİĞİmle.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|