|  | 
|  | 
|  10-06-2007, 07:26 PM | #1 | 
| Banned Üyelik Tarihi: Apr 2007 Konum: | Rize-Merkez | 
 Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts 
Üye No: 38652
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   YAĞMUR YAĞAR GİBİ ******************** Ormanlarda yuvasını yitiren Bir kuş görsem sen gelirsin aklıma. Beni alıp uzaklara götüren Bir düş görsem sen gelirsin aklıma. Gönlüm viranedir, yakılmış, yanmış Hayal mermerinde hatıram donmuş. Asırlar öncesi duvara konmuş Bir taş görsem sen gelirsin aklıma. Toprak, ağacın her hali güzel Gölgesi, meyvesi hem dalı güzel Nerede, ne zaman faydalı, güzel Bir iş görsem sen gelirsin aklıma. Acılmış bir çiçektir her gülen dudak Kılıfta tomurcuk zor gülen dudak Bir dostluk bakış ı, bir gülen dudak Bir diş görsem sen gelirsin aklıma. Yüreğinde deli taylar eş ınan Gam ilinden dert iline taş ınan Altmış yıl yaş ayıp bin yıl düş ünen Bir baş görsem sen gelirsin aklıma. ( Şair ****arakoç..) | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:26 PM | #2 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   SEN HİÇ EYLÜL DE SEVDİN Mİ ************************** Bir sabah, Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına... Söyle! Hangi güneş Baharı getirecek şimdi bana? Kadehimiz ayrılağa kalkmadı ki hiç Ben nasıl içebilirim yokluğuna... Belki, Zamansızdı sevgim En az gidişin kadar! Elde değil bu. Sen hiç eylülde sevip de Vakitsiz hüzünlere beyaz bayrak salladın mı? Bilemezsin sevdiğim... Nasıl da koyuyor adama güzün geri kalanı... Doğduğum gündeyim şimdi. Yoksun... Bir başıma içip, Kağıda gidişini karaladım... Hazanda sevmek akıl kârı değilmiş sevgili Anladım... ( Şair Okan SAVCI...) | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:27 PM | #3 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   SÖZ ****** Ömrümde bir defa sevdim Bir defa sevmiyeceğim Kendi kendime söz verdim Kadere boyun eğmıyeceğim Gördüğüm hiç bir şeye Güzel demiyeceğim Bana dünyaları verseler Kalbimi vermiyeceğim Aşka paydos diyeceğim Senden başka ...başka... Hiç kimseyi sevmiyeceğim....asla... | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:27 PM | #4 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   İNSANLAR ********** Bazen yürekler taş kesilir Gözler buz saçar Bir tatlı tebessümle bakarsın Buzdan dağları eritemezsin , yazık Sıcak bir sevgi taşırsın yüreğinde Onu verecek can bulamazsın Bir gün gelir yalnız kalırsın Elini tutacak dost göremezsin Savrulursun rüzgarların seline Tutanacak dal bulamazsın Bir gün gelir sevda ister gözlerin Sevgi sunacak söz bulamazsın Gün olur yorulursun Sarılacak dal bulamazsun yazık , yazık... | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:27 PM | #5 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   KÜÇÜK DÜNYAM ***************** Yüreğim sevdalı umutsuz Küçük dünyasında yapayalnız mutsuz ******* uykusuz,karanlık,huysuz Ağlamaklı çırpınıyor üzüntülü yüreğim ... Ne yazık kı küçük küçük dünyam | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:27 PM | #6 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   RÜZGAR *************** Şimdi bir rüzgâr geçti buradan Koştum ama yetişemedim. Nerelerde gezmiş tozmuş Öğrenemedim. Besbelli denizden çıkıp Kıyılar boyunca gitmiştir. Tuz kokusu, katran kokusu, ter kokusu Yüreğini allak bullak etmiştir. Sonra başlamış tırmanmaya dağlara doğru Bulutları koyun gibi gütmüştür, Okşayıp otları yaylalarda Büyütmüştür. Köylere de uğradıysa eğer Islak, karanlık odalarda beşik sallamıştır Güneş altında çalışanlara İmdat eylemiştir. Sonra başlayıp alçalmaya ovalara doğru, Haşhaş tarlalarında eflatun, pembe, beyaz, Kıraçlarda mavi dikenler... Toz toprak gözlerine gitmiştir. Kentlere de uğramış ki yanımdan geçti, Haşhaş çiçeğine benzer kızlar görmüştür. Bir gülüş, bir tel saç, allık pudra Alıp gitmiştir. Şimdi bir rüzgâr geçti buradan Koştum ama yetişemedim. Soraydım söylerdi herhalde Soramadım. ( Şair Cahit KÜLEBİ...) | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:27 PM | #7 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   KAYIP SEVDA **************** Bir yandan türkü söyler Bir yandan yürür ağlıyarak, Sevdası rüzgâr gibi iter Dere boyunca yalnayak. Nilüferler gibi solgun Ophelia! Yanaklarına yapışır saçları. Açılır etekleri suyun yüzünde, Seyrederdi söğüt ağaçları. İnsan kalbi o zamanlar da vardı Daha küçüktü, daha kırmızıydı ama şimdikinden Kopardılar kalbini Ophelia'nın Nilüferler gibi sarardı. Şimdi de kızlar sokaklarda, Minnacık eller, ayaklar, saçlar. Ama nerde onlar, nerde Ophelia Nerde evvel zaman içindeki aşklar. Sevdamız kayboldu zamanlarda. Dişi ceylânla erkek ceylân Ayrı yönlere koşar gider. Bir sevişmek kaldı romanlarda. ( Şair Cahit KÜLEBİ...) | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:28 PM | #8 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   KARASEVDA ************** Bir kere sevdaya tutulmaya gör; Ateşlere yandığının resmidir. Aşık dediğin, Mecnun misali kör; Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Dünya bir yana, o hayal bir yana; Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür dönedolana Ağladığım yer penceresi midir? Bir köşeye mahzun çekilen için, Yemekten içmekten kesilen için, Sensiz uykuyu haram bilen için, Ayrılık ölümün diğer ismidir | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:28 PM | #9 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   D İ R İ L İ Ş * ************* Gittikçe artıyor yerçekimi Çek elimden, Kurtarsın yerçekiminden Aşkın çekimi... Akıyorum aşağılara sızım sızım Duyuyorum içimdeki derinlikleri Öpe öpe çek çıkar, Soluğunla dirilt beni.. Kumsaldan nasıl sızarsa sular Çöküyorum dibe azar azar Dağılıp parçalanıp ayrılıyorum Topla beni tut beni... Yağmurca gözyaşlarınca Aşağı aşağı çizgilerim al avuç avuç fırlat gökyüzüne Yeniden yarat beni... ( Şair Aziz NESİN...) | 
|   |   | 
|  10-06-2007, 07:28 PM | #10 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 13972 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Git” Desen de Ne Fayda...İç/tim ırmaklar akan gözlerinde Bir kırık buse Her gece lâl Her bakış yetim bilmece İsminin zihnimdeki gel-gitlerinde Benden ötede Huysuz kayalıkların uysal bağrında Saklı, umudun yediveren gülü Çilesini biriktiriyor mor bakışlarının “Git” desen de şehrengiz kuşanmış her yanımı hüküm giymiş imkansıza sensizlik varlığınla azad kimsesizlik güneş yoksa ay da mahkum med cezirin tahtına gece yoksa gündüz de kilitli aşka sağır sayfalara “git” desen de ne fayda! gitmeler inanmaz gözlerindeki o yalancı yolculuklara... | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |