![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Getirir
Hızlı nüfuz artışının kaygısı Cehaletle işsizliği getirir Kökden dinci milliyetci tayfası İnsan haklarına zarar getirir Kalkınmayı bir kenara atarsan Fakirlikle umutsuzluk satarsan Kadercilik taktircilik tutatarsan Rekabetsiz bir gelecek getirir Dost şeref im eleştiri gerekli Öz eleştiriyi yapan yürekli Yarına umutla güven gerekli Zarardan dönersen yarar diyorlar 08-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gezin
Yuh çekerek vatan sever olanlar Sokaklar sizin dir yuh çekin gezin Düşünceye altarnatif olanlar Gök yüzüne karşı uluyun gezin Evrensel bir görüş koyamıyorsun Renkler farklılıktır göremiyosun İnsani yaşama uyamıyorsun Sizden olmayani ezin de gezin Düşünceme görüşüme yazıma İpotek istemem beyler sözüme Dost şerefi ben tel ettim sazıma Bunu bir kenera yazın da gezin 22/09/2006 Dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gibiyim
Gibiyim Bir hayal peşin de koşup dururken Şimdi bir boşlukta uçar gibiyim Meyer ne kadar da korkakmışım ben Kendi bedenim den kaçar gibiyim Maddemiyim insanmıyım ben neyim Devrim yapacaktık hanıya beyim Bize bizden oldu kime ne deyim Eli kolu bağlı naçar gibiyim Kutsal saydığımız o yüce düne Bugün küfür eder olduk herşeye Benden selam olsun öncü beylere Kendime bir yol çizer gibiyim Kapitali hakim kıldık dünya da Ka lar yasaklanır şimdi her yan da Depremler yaşadım buk el kafam da Kınamayın ama cayar gibiyim 09-03-1987 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidelim 1
Gidelim 1 Akşam olup kızıl güneş batmadan Gel gönül birlikte dosta gidelim Tan yeri sökmeden şafak atmadan Gel gönül bilikte dosta gidelim Şu toplumsal üretimin önemi Çalışmak insanın dini imanı Tükenmeden yüreğimin kalemi Gel gönül birlikte dota gidelim Büyük nimet bu evrimin varlığı Kararmasın yaşamın aydınlığı İnsanı sarmadan sevgi horluğu Gel gönül birlikte dosta gidelim Hayat kazanına konup yoğruldu Dostun sohbet sofrasına kuruldu Artı değer ile emek vuruldu Gel gönül birlikte dosta gidelim Bu dünyadır hayat okulu denen Yaşam sınav demek dostlukta güven İşte sana vardan var olan evren Gel gönül birlikte dosta gidelim Dost şeref im yareniyle yariyle Dostluk bonosunu öder seriyle Kutsal saydığı tüm değerleriyle Gel gönül birlikte dosta gidelim 21-10-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gider
Bizim eğitimle sağlık Başını almış da gider Kurumlar birer ağalık Saltanatı sürer gider Kalem defter silgi ister Okul kitap bilgi ister Aklı eren gel yol göster Şaş gözünen bakan gider Para almadan neşter vurmaz Hastanın yanında durmaz Böyle bilim sağlık olmaz Umutsuzluk kokar gider Bunlar da tasaruf olmaz Dost şeref im nasıl yanmaz Bilimsiz aç beyin doymaz kafasını yorar gider 03-07-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gider 1
. gurbet el bir han misali gelen eylenmeden gider ayrılık icat etmedim gül misali solan gider çoktur eylenecek yeri çoğu cansız gezer diri çalışanın alın teri kurumadan çalan gider karma karışık piyasa meşrulaştı kara borsa karanlık kuşu yarasa karanlığa dalar gider dost şeref im bu günlere emeği verdik yellere dosta sunduğum güllere nice hoyrat bakar gider 23-08-2003 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderim
Avrupalı diye dışlayamassın her alan da bağımız var giderim beni tembel diye dışlayamassın avrupayı imar ettim giderim işin çok zor kaptan sökmez dümenin bitirmişsin itimatı güveni bu milletten adam çıkmaz diyenin geçmişini tımar eder giderim dört bir yanda emeğimiz var bizim çalışkanız güvenimiz var bizim dost şeref im üretim de haz bizim bir tarih ki yaza yaza giderim 21-05-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderim 3
Giderim Bu gönül bendime doldumda taştım Karanlıklar gördüm engeller aştım Çağdaş bir yaşama hasretle koştum Hayali gönlümde yaşar giderim Marksizime gönül verdim bir kere Denize deryası deryaya dere Namerdi döneği olmayan yere Adres alır sora sora giderim Bunlar hangi senaryonun serisi Çorbacılar ihanetin delisi Bayram etsin döneklerin sürüsü Namerde sırtımı döner giderim Döneği namerdi arkamdan bakar Geri dönüp baksam leş gibi kokar Dostluk sofrasından akrep mi çıkar Çıkarsa dersini verir giderim Basma kalıp kafa o boş beyinin Dost şeref im bize tarihtir dünün Bu lafların önemi yok diyenin Geçmişini çöpe atar giderim 17-12-2005 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderim 2
Giderim 1 Örgütsüz geldiğim yerde Örgütlü yaşar giderim Örgütlülük derman derde El ele verdim giderim Yaşam duyarlılık demek Bizler hanesine girmek Öncülere gönül vermek Sorunu gördüm giderim Vijdan muhabesinde Örgütlülüğün sesinde Çağdaşlığın ötesinde Bili mi buldum giderim Örgütsüslük umutsusluk Dağınıklıkta mutsuzluk Dost şeref bu sorumsuzluk Neden der sorar giderim 15-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyor
kat kat olmuş karanlığa gömülmüş yönünü meçhule dönmüş gidiyor iki gündüz arasında sıkışmış her işini zora koşmuş gidiyor yaşamın sırrına dönmüş sırtını bağnazlıktan yana oynar kartını vurguncunun talancının hortumu insan varlığını silmiş gidiyor turna oldum gök yüzünde süzüldüm sohbet oldum şeker gibi ezildim rüzgar oldum yüce dağda esindim dökülen ömrümü alıp gidiyor sevgi saklar yüreğimin garajı durmak bilmez bu beynimin sayacı yaşayan bir çınar ömrüm ağacı yaprağını döke döke gidiyor çağdaşlığa mabet olan bilimi mataryalizme döndüm yönümü yaban kazı gibi görev bölümü gören göze örnek sunmuş gidiyor dost şeref in madde dendir varlığı paylaşımdan yana bilmez horluğu yaşamak isterdi tüm uygarlığı geçmişi sırtına sarmış gidiyor o9-11-2006 şeref muş ı Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|