![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senli Zamanlar
mutluluk sağanakları başlar kalbimde o deniz mavi gözlerin güldüğü an sanki fırtınalar kopar içimde seninle el ele olduğum zaman bir düğün misali senin bakışın bin heyecan saçlarına gül takışın kanımı ateşler gözlerin kaşın o kara kaşlarını çattığın an bana küsüp kızdığın zaman ardından bütün yıldızlar ağlar tüm sevgi çiçekleri açmadan solar bütün gemiler senin kahrından batar seni benden alıp götürdükleri an yalnızlığa açılıp demir aldıkları zaman Fatih Çınar
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sensiz Ankarada
dalarken eski günlere yeniden seni yaşarken senden uzakta gönlümü geç gelen pişmanlık saraken bir başka oldum sensiz ankarada elimde kırıldı dolu şişeler seni düşündüm namert kollarda hasretinden soldu vazoda güller bir başka oldum sensiz ankarada bilemem şimdi ne hallerdesin ellerin balda belki belki ağuda bensiz hüzünlümü sevinçlimisin bir başka oldum sensiz ankarada bukadar mutluyken niyeydi ayrılık giderken aldın benliğimi gururumuda seninde kapını çaldımı son pişmanlık bir başka oldum sensiz ankarada Fatih Çınar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizliğin Sesleri
sen bir kapı gıcırtısında hatırladığım sevdam hani şu bir temmuz akşamı gitmek için ayaklandığında kapıyı açışın ve sonra o gıcırtılı kapıyı suratıma kapayışın unutmadım unutamadım nasıl unuturdum baksana takarken yüzünün kızardığı o yüzük çıkarmadım parmaklarımda sen bir ayakkabı tıkırtısında hatırladığım sevdam hani şu işten çıkarçıkmaz koşarak gelip kapıyı açtığın ve sinsice yürüyerek sadece tıkır tıkır sesler çıkardığın ve ansızın hasretle boynuma sarıldığın unutmadım unutamadım nasıl unuturdum baksana üzerime giydirirken ellerinin titrediği bana çok yakıştığını söylediğin o siyah ceket askıya asmadım sırtımda sen hüzzam makamı bir şarkıda hatırladığım sevdam hani şu ayrılığın ertesi hergün dinlediğim yas tuttuğum karalar bağladığım ve hep ağladığım unutmadım unutamadım nasıl unuturdum baksana örerken gözlerinin rengini verdiğin o yeşil çorap soğuk *******de ayaklarımda sen bir araba kornasında hatırladığım sevdam hani şu seni caddede gördüğümde sokakları inletircesine bağırttığım sonra seni arabaya aldığım unutmadım unutamadım nasıl unuturdum baksana beni öperken o kan kırmızı dudaklarınla bıraktığın pembelik silinmedi yanaklarımda sen bir keman iniltisinde hatırladığım sevdam hani şu sensiz *******de otururken bir meyhane iskemlesinde beni verem eden sesiyle yüreğimi dağladığım unutmadım unutamadım nasıl unuturdum anlasana tatlı bir sinirle bağırarak bıraktığın ağrı çıkmadı şakaklarımda sen bir parmak şıkırtısında hatırladığım sevdam hani şu arkadaşlarının düğününde seninle karşılıklı zeybek oynadığım fidaydada parmak şıklattığım unutmadım unutamadım nasıl unuturdum anlasana o güzel sesinle söylerken boğazımı düğümlediğin aşk dolu hasret dolu o şarkı gitmedi kulaklarımda sen bir tiren bağırtısında hatırladığım sevdam hani şu ayrılığa çeyrek kala evden ayrıldığın tiren garına vardığın beni gurbet yağmurlarıyla ıslattığın ve arkandan el salladığım unutmadım unutamadım nasıl unuturdum baksana giderken gözyaşlarını bıraktığın ıslak mendil kurumamış hala yanımda giderken yanına almadığın alamadığın mutluluklar acılar sevinçler gözlerimde damla damla yanına almadığın o sevdalı seneler ağzımda ıstırap dolu hece hece ve senden sonra namlusunu alnıma dayıyacağım o soğuk silah çekmecede! ! ! Fatih Çınar
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sever Bu Yürek
sevmek eğer günahsa cehennemde yanar yürek ömründe karşılık görmez yinede sever bu yürek sever sever sever bu yürek şeytan hep inan azapta gerek sever sever sever bu yürek inan inanki dert çekerek unut beni anma adımı yine yakacaksan canımı girme tekrar hayatıma karartacaksan dünyamı müzik: fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgiye Dair Dört Nasihat!
bırakın ellerinizden zeytin dallarını avuçlarınıza kalplerinizi alın sıkıysa salıverin beyaz güvercinleri ilgilenmeyin bırakında çırpsınlar küçük kanatlarını zengin bir hazla aşayın sevgiyi siz tüccar değilsiniz karşılık beklemeden sormadan sorgulamadan sevin dünyayı dillerinizde hapsetmeyin gözlerinizdeki sevgiyi aşkı tadın bir zeytinyağı şifasında koklayın onu bir kırmızı gül misali filtresiz bir cigara gibi çekin ciğerlerinize yaşatın onu ebediyen bir fincan kahvenin hatırasında bileklerinizi değil yüreklerinizi güçlendirin kılıçlarınızı değil şiirlerinizi çıkarın kınından gülün geçin arkanızdan vuran kahpe insanlara sevdaya akan gözyaşlarınızla aşk bahçesinde çiçekler filizlendirin Fatih Çınar
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyorumda Lafmı Be
seviyorumda lafmı be hemde çok yanındayken daha bir sıcak güneş seninle hüzüne kedere yer yok mutluluğum olur dalgalara denizlere eş seviyorumda lafmı be hemde deliler gibi en engin denizleri gözlerinde buluyorum gözlerimden akıyor yağmur yağmur mutluluk seli nefesin nefessimde ben aşkı soluyorum seviyorumda lafmı be hemde ölürcesine seni okuyorum şiir şiir sayfalarda ezberimdesin tanrıya ettiğim yemincesine ruhum huzurla doluyor bedeninin yanında seviyorumda lafmı be hemde çılgıncasına adını yazıyorum kalemimle tüm denizlere pembe bakışlarla bakıyorum hayata dökülüyosun ağzımdan mısra mısra hece hece seviyorumda lafmı be hemde ekmek misali aklımda fikirsin soframda katık bilemem toprak gözlerin büyümü sihirmi adın lügatımda sevdaya karşılık Fatih Çınar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevmek Yasak
seninle sevişmek yasak bana yasak o sarı saçların yasak o beni deli eden deli sıcaklığın seni bana yar etmediler gülüm beni idama mahkum ettiler üzerime kapattılar kapıları ve sıkı sıkı kilitlediler ve ********ler seni görmesin diye gözlerime mil çektiler seni bana yar etmediler gülüm burnumdan mahrum ettiler o kan gülleri taktığın saçlarının kokusunu gözlerimden mahrum ettiler şehlalı gözlerinin buğusunu kulağımdan mahrum ettiler o isyankar şarkımızı seni bana yar etmediler gülüm hasretini dağlar gibi büyüttüler içimde onlara karşı binbir sitem var dilimde ve soğuk kelepçeler ellerimde seni bana yar etmediler gülüm anılarını gözümde canlandırıp durdular senden gelen mektupları vermediler yüreğimi burktular senin bedenini içimde yağlı kurşunlarla vurdular seni bana yar etmediler gülüm kırdılar bir bir doğruyu yazan kalemlerimi yaktılar yırttılar karaladılar asi şiirlerimi dudaklarımda mühürlediler kelimelerimi seni bana yar etmediler gülüm yüreğimin çöllerine yağmurları kestiler sana akan nehirlere barajları diktiler kıldan ince boynuma yağlı ilmek geçirdiler seni bana yar etmediler gülüm her gece postal sesleriyle uykularımı böldüler ve ********ler seni düşündürmemeye yemin ettiler kapılarımı üzerime kapayıp mühürlediler seni bana yar etmediler gülüm beni idama mahkum ettiler beni sensizliğe mahkum ettiler! ! ! Fatih Çınar
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sınav!
hiç birimiz çalışmıyoruz dersimize derslerimize hepimiz kalacağız bu gidişle sınıfta sınavımız belki bugün belki yarın belki bugündende yarındanda daha yakın herbirimiz yoklamada varız bugün belki ama kimbilir hangimiz hangi gün birdaha gelemeyeceğiz bu sınıfa belki hergün biryerlerde sınav içinde sınavdayız kimi zaman kederli kimi zaman mutlu kimi zaman umutsuz kimi zaman umutlu dünya içinde birçok öğretmenimiz var belki çoğu zaman siuleti bile olmayan dokunamadığımız göremediğimiz ama ya asıl öğretmenlerin öğretmeni kimimizin çok iyi bilip kimimizin hiç bilmediği yada bilipte inkar ettiği ya o öğretmen ya onun yapacağı o büyük sınav sınavların içindeki sınavdan geçipte önünde sonunda olacağımız onun o büyük sınavı kanaat notu olmayan kurtarma sözlüsü olmayan bütünlemesi hiçmi hiç olmayan en büyük notu ne beş nede on sadece şeref sadece haysiyet sadece iyilik vce namus olan ve herkesin raporluda olsa girmek zorunda olduğu o büyük sınava hazırmısınız şu andan dedimya belki bugün belki yakın bugünden ve yarından Fatih Çınar
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Solda Sıfır
ben sıfırdan başlamaları severim çoğu zaman aslında her zaman onlardan yirmilerden otuzlardan sıfırlara düştüm dost oldum sıfırlarla sıfırdan başladım herşeye şimdi şimdi ise ne yirmi ne otuz yüzlerdeyim milyonlardayım her ne kadar milyonlar arasında milyonkere yalnız olsamda. ya sen ya sen sevgili onlarda yüzlerde milyonlarda yanımdaydın önümdeydin arkamdaydın şimdi şimdi sende terk ettin beni şimdi şimdi sende solda sıfır kaldın solda sıfır kaldın Fatih Çınar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Hakkımız!
insanın hakkıdır ölmek mutlaka misafirimiz olacak birgün ya hasta yatağında birkaç gün ağırlayacağız onu yada kahpe bir kurşun olup arkamızdan vuracak ve mutlaka isteyecek isteyeceğini bir emekçinin hakkını vermek gibi bir yetimi sevindirmek gibi vermek düşer sana isteneni hakkın değişmez oyunudur bu ama namuslu ama dosdoğru vereceğin bir yaşama hakkı öylesine yaşanmaya değmiş bir haytın olmalı mümkünse bir işe yaramış olman davanı sonuna kadar götürmüş olman vurguncunun puştun maskesini düşürmüş olman gerek azrailin ellerine tertemiz bir yaşanmışlık bırakman için hele hele sevilmen delicesine sevmiş olman gerek tabutta giderken yüzünün gülmesi için sevgi denizine bir damlada olsa bırakmış olman gerek ardında kalnların mutluluğu için ki sen kapını ilk ve son kez çalanı güle oynaya karşılayabilesin! ! ! Fatih Çınar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|