![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutma!
Rahman ve Rahim olan Allah adında, Ahmedül emin Muhammed Mustafanın şanında, Kitabül Kuran-ın, muzhabu şanın kelamında, Adalet var, selamet var bunu unutma..... Aslanlar aslanı, yiğitler sultanu Hz Alinin zatında, Fetih sevdasında yaşlanan Selahattün Eyyübinin çağında, Ibrahim Ethemin elinin tersiyle yitip, terkettiği tahtında, Aşk var, iman var, anlayış var bunu unutma. Mevlana Celalettin Ruminin yaydığı sevda ateşinde, Hz Ömer adaleti dağıtan Kanuninin, merhametinde, Alimlere övgüler yağdıran Yavuzun kerametinde, Saygı var, dostluk var, bilgi var, bunu unutma. Kefensiz yatan binlerce şühedanın akıttığı kanında, Mümin olan kulların Yaradana olan inancında, Mutluluk yazar bugün her Müslimin tacında. Sevgi var, bayram var bunu unutma. Helede bu hafta, PAPANIN GELDIGI GÜN O DOSTUN DEGIL. bunu unutma. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmak istemiyorum.
Unutmak istemiyorum, gözlerinin rengini, Bakınca yürekler yakan. Unutmak istemiyorum, o nameli sesini, Duyunca ortam ferahlatan. Unutmak istemiyorum, o güzel yüzünü, Görünce kalpler hoplatan, Unutmak istemiyorum, o heybetli duruşunu, Düşmanlar kıskandıran. Unutmak istemiyorum, tatlı sözünü, Dinleyince zamanı unutturan. Unutmak istemiyorum, seni sevgilim, Sensin şiirler yazdıran. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttum
Ben sevmeyi unuttum. Gülmeyi coktan unuttum. acılar çektim, sustum, yuttum. Ben dostluğu unuttum. Ben aşkı unuttum. Ben aileyi sıcaklığı unuttum. Sadece sevdim, sevilmeyi unuttum. Herşeyi unuttum neşeyi gülmeyi unuttum. Ve karar verdim Ne olursa olsun. Bıçaklasanızda sırtımdan. vursanızda ağlatıp öldürene kadar Eger ağlarsam namertim, ben neşe vereceğim. artık ben güleceğim artık. ne söylerseniz söyleyin ne yaparsaniz eyleyin. beni ağlatamayacaksiniz. Azrail geçenlerde çaldı kapımı, Yokladı, sordu sordu hatrımı, Dedi ki; sen hiç gülmemişsin, Bir şans daha veriyorum sana..... Neşeyi bulman için. Eğer bir daha gülmezsen Hayatını değerlendirmezsen bana deme! Bu hayattan gidiyorum niçin? şansını değerlendir, Gül oyna hayatın keyfine var dedi, Ben bundan sonra ağlamayacağım, Ben her zaman ama herzaman güleceğim, güldüreceğim. seveceğim. sevenim olsada hoş, olmasada hoş, ben kendimi seveceğim.... kendimi seveceğim. yeterki yeterki yanımdan uzak durun isterseniz sırtımdan giderken bıçak vurun, ağlatamayacaksınız. Ben bundan gayrı güleceğim, Ben kendimi seveceğim. ben hüzünlendikce sen çekersin halay, bak yapamadı dersin edersin alay, bundan böyle bana artık kolay, ağlamayacağım, kıskansan da çatlasan da güleceğim cünkü ben kendimi seveceğim... ben kendimi seveceğim. Ha son unuttuğum birşey var seni bundan gayri sevmeyeceğim sadece kendimi seveceğim ben güleceğim, neşe vereceğim, sadece kendimi seveceğim...... Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyan Yavrum!
Uyan yavrum uyan aç gözlerini, Kurbanın olayım duy sözlerimi, Sararan yüzüne merhem olayım, Uyan yavrum uyan aç gözlerini, Neden kıydın bebeğim tatlı canına, Koyar mıyım bunları onun yanına, Kararan gözlerinde gözün olayım, Uyan yavrum uyan aç gözlerini, Daha gencecik hayat doluydun, Bu garib babanın tüm umuduydun, Boyuna posuna kefen olayım, Uyan yavrum uyan aç gözlerini, Açacak çiçekler seni bekliyor, Çareler tükenmez, baban gel diyor, Gireceğin mezarda tabut olayım, Uyan yavrum uyan aç gözlerini, Babana bir daha bunları yapma, Nankör hayatta yanlız bırakma, Yavrusuz bırakıp beni ağlatma, Allahıma bin şükür uyandın ya kölen olayım. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyarı
Sevgi dolu yüreğimi açtım uğrunda Aşkı sefa bulmak için çıktım yoluna, Nefsini çok sevdin girdin koluna, Elini vicdanına koy ve cevap ver soruma? Reva mıdır gururlanmak? Gözyaşları sağnak iken, Doğru mudur böbürlenmek? Anan, baban talan iken, Vefa mıdır yaptıkların? Beklenmeyen insan iken. Sevmesini unuttun mu? Seni herkez sever iken. Sen zalim olamazsın, kendine gel ne olur. Mazlumu anla, bir daha düşün ne olur, Bir yabancı uğruna terketme, gel ne olur, Vicdanın var biliyorum, onu dinle ne olur. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzüldüğüm tek birşey var?
Yaralı olan bu kalbime tuz basmaya mı? geldin. Lanet olası kader sen bizi hep yendin. Mücadele etmekten yorulmayacağım dedin, Üzüldüğüm tek birşey var? Yavrularım yalnız kaldı. Yıkılmadan durmak mı? imkansız değil. Ey lanet olası kader ağlamak elimde değil. Yeniden gülmek mi? Herhalde mümkün değil. Üzüldüğüm tek birşey var? Yavrularım bensiz kaldı. Nefret edemem ben, Onu hala seviyorum, Hayat sana hergün kahrediyorum, Birgün bende güler miyim? Bilmiyorum. Üzüldüğüm tek birşey var? Yavrularım uzak kaldı. Ben umudumu yitirmeyeceğim, Nefret mi? Hiçbir zaman etmeyeceğim, Gece gündüz seveceğim biliyorum ama? Ölene kadar yavrularım diyeceğim. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülüyorum
Gözyaşlarım durmaz, sevmediğini biliyorum. Kırk yılda bir adımı ansan da kırk yıl boyunca seni hatırlıyorum. Başım eğik, gönlüm dumanlı seni sevdim bahtım karalı ama sen olmadın oralı, ona üzülüyorum. çünkü seni sevdim. gelde üzülme sevgi özlem içimdeki derdim, ne yapayım canımdan çok sevdim. yaşarken ağladım, ömrümü verdim. harap olan benim sevmektir derdim. ona üzülüyorum. çünkü seni seviyorum. gelde ağlama kırk yılı unut git, ve beni sevme bende kaybettiğini başkasında ararken sakın sende üzülme. üzülme dikkat et. Kırk yıla üzülüyorum gelde üzülme Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var mı gitar gibisi?
Soğuk bir aralık gecesi günlerden perşembe. Sen de doğum sancısı, ben de bütün acısı. uzaklardan geliyor buğulu güzel bir ses, çalıyor sokak şarkısı. Usulca yaklaşıyorum yanına, gülüyor gözleri, titrerken gitarında elleri.. verdiğim 1 marka aldırmadan yudum alıyor ısıtan sarabından gel diyor dudakları gitarın sesine gel. Dinle gitarımda marşınızı ses olsun sizlere gitarımın yankılanışı. Hadi, hadi gel hep beraber söyleyelim bu güzelim marşı. hep beraber söyleyelim haydi diyelim istiklal marşı. Gururlanıyorum kendimce bu benim marşım yabancı bir gitaristin telinden istiklal marşı. Marşımın gururu baba olmanın verdiği heyecan. Sorumluluk külfetinin omuzlarıma yüklendiği, bu aralık gecesinde, seviyorum gitarı. Soğuk bir aralık gecesi günlerden perşembe. Sen de doğum sancısı, ben de bütün acısı. Acılarıma duygularıma yoldaş olan gitarist. Aklımda sen varsın yarim. Gece maviye dalmış, yüreğim üşürken, aşkın bende yaşıyor. Sabırsızlarıyorum yavrumun güzel gözlerini görmeye, gitarist halimi anlar gibi, tekrar vuruyor gitarın teline. Diyor; Sana değer, buna da değer. yeni tutkum var artık yeni doğan kızım ece. Soğukta gitar dinlediğim gece, o günden beri dilimde olan hece. Aşkım, gitar ve canıma can olan ece. Titreyen ellerine gitarı yakıştıran ey yabancı sen! çok yaşa emi o günden sonra ben diyorum ki var mı gitar gibisi? Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurmayın Beni
Yıllarca anlattım, didindim durdum Ne yazık boşuna hayaller kurdum, Sandın ki turnayı gözünden vurdum, Gaflete düşsemde sormayın beni. Açıkça söylensin lafların özü, Yürekli olmalı tutmalı sözü, Yunusca insana bakmalı gözü, Acı çektim gayrı yormayın beni. Söylerim istersen bana aldırma, Hiddeti gönlümde şaha kaldırma, Dostluğu unutup yine saldırma, Zamana ayarlı kurmayın beni. Ayrılık türküsü yaban ellerde, Herzaman gözyaşı akan sellerde, Duygular uçuşur esen yellerde, Dostlukla yaklaşıp kırmayın beni. Gurbette kimseler vermese selam, Tüten ocağımda olmasa kelam, Dostların elinden bulsamda belam, Sadece sırtımdan vurmayın beni. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|