![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine Sen (İlk Bölüm)
Herşeyde sen varsın Saatimde sen, dakikamda sen Seni sen geçe kalkıp Sana sen kala yatıyorum yatağıma Takvimler de hep seni gösteriyor Yaprakları bir bir eksilse de her geçen gün Günlerde sen, aylarda sen, yıllarda yine sen Mîlâdım olmuşsun sen benim ömrüme Senden önce ve senden sonra Yaşıyorum seni sendeymişcesine an be an Mevsimlerde de hep sen varsın Kışlarda seninle ısınıp, yazlarda seninle serinliyorum Baharlarda seninle canlanıp, güzlerde seninle hüzünleniyorum Yazlarda sen, kışlarda sen Baharlarda sen, güzlerde yine sen............................................ |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yüreğimdeki yanan mum ışığı
küçük bir kartanesi olmak apansızca akmak isterken kalbine erimiş kartanesi gibi kayıp gittim kalbinden sen giderken yanan yüreğime söndürmeye yetmedi küçük kartanesi bir mum yaktım aydınlatsın diye kalbini kaderimi küçük mumun aydınlatmaya yetmedi ne gücü nede küçücük ışığı sensiz geçen her günümü takvim yaprağını koparıp her gece yastığımın altına koydum sensizliğime sarılıp her gece seninle uyudum şimdi yastığımı uykumu bir kenara attım bir ben varım bende kendime fazlayım o da yetmedi kendimide artık bir kenara attım.......... birgün takvim yaprakları gibi ömrüm bitecek benimle o yanan mum ışıda benlen gelecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KORKUYORUM
Korkuyorum, seni kaybetmekten, senden haber alamamaktan, Korkuyorum, sanki birşey olacak diye diken üstünde oturmaktan, Korkuyorum, senin o duru güzelliğini, bir gün görememekten, Korkuyorum, benim yerime bir başkasına yarim demenden, Korkuyorum, bir sefer olsun, bende seni seviyorum demiyeceğinden, Korkuyorum, bilmeden seni kırmaktan, sana küskünüm diyeceğinden, Korkuyorum, cankuşum, ölümü senden daha çok seveceğimden |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Esmer Bakışlım
Gözlerinden bir damla yaş düşmesin, Senin için ben var isem var isem. Kirpiklerinin üstüne kaş düşmesin, Sana yalnız ben yar isem yar isem. Umduğun dağlara yağmasın kar. Sen mutlu ol, ben olmasam ne çıkar. Gözlerinde ben saçlarında rüzgâr Gönlüm dünyaları benim sayar, Kalbinde var isem var isem. Bütün dağlar yerinden söküldüğünde, Kimine rahmet, kimine gazap döküldüğünde Nice yiğit bilekler büküldüğünde, Ben hâlâ senin aşkınla düğünde Senin için var isem var isem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() özlem
Seni çok özledim sevgilim. Gözlerine bakmayı, Bana gülüşlerini, Çok özledim sevgilim. Ben ölmeden önce, o son öpüşünü Sen görmedin öldüğümü.. Can verdim ben son öpüşünde, Can verdim elveda dediğinde. O sıcak sarılışını çok özledim sevgilim Seni çok özledim sevgilim Uğrunda ölebileceğim kalbin dinlemedi beni, Kalmadın yanımda.. Ben sendeki kendimi çok özledim sevgilim Bari onu getir bana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni korkmadan seviyorum
Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, PRENSESİM...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yeter bana
uzaklardan gelen bir ses çağırdı beni sana ellerimi uzatsam dokunacağım sana dokunduğun gibi bana. uçsuz bir denizde yüzüyorum seninle konuşurken gözgöze bakışırken ruhumu serin sulara bırakıyorum aşkı bir kenara bıraktım arkadaşım ol yeter bana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir ümit ver bana..
umudum var sana kavuşacağıma senin ellerine dokunacağıma.. bana çok görme beni hor görme yedisevenin var biri sana öyle yar... ayrıldım geldim sana etim kemiğimden bir ümit ver bana canı yüreğinden.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İYİ Kİ SEN VARSIN
acımı dindirebilecek en keskin ilaç damağımda kalabilecek en farklı tatsın aklımı alabilecek en hoş rayiha yanımda olabilecek en büyük aşksın gönlüme düşebilecek en şirirn dert hayalimi süsleyebilecek en unutulmaz ansın yüreğimi yakabilecek en gür ateşcanıma katılabilecek en uymlu kansın kulağıma dolabilecek en yumusak ses karşıma cıkabilecek en iyi eşsin basıma gelebilecek en tatlı bela aşkıma tutulabilecek en sevimli cansın velhasıl şu fakir dünyamda İYİKİ SEN VARSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ilk rüyam
sen deniz ol ben güneş sana o kadar çok parlarımki nekadar mavi olduğuna inanamassın sen ressamlar ressamı allahın yaratığı bi tablosun gözlerindeki meleksi gülümsemen içimdeki meleğin bi uyanışı seninleyken yeryüzüne hiç inmicem yorulduğumda yıldızlarda dinlencem yorulduğumda gözlerine bakıcam cennetin varolduğunu keşfedicem |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|