![]() |
|
|
#1901 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Biliyor musun?
Nefes alamıyorum gittiğinden beri Düşlerim yarım kalıyor Arzularım say ki labirent Sana ulaşamıyorum Biliyor musun? Günde bin defa ölüyorum yeniden Ayrılıyor ruhum bedenden Acısını bile hissetmiyorum Biliyor musun? Camlarda arıyorum yüzünü Bulutlu gözlerin düşüyor bakışlarıma İki damla yasla Uzatıyorum ellerimi sevgili Ama silemiyorum
|
|
|
|
#1902 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tutamayıp kendimi
dudaklarımdan dökülüyor O iki kelime, 'Özledim seni' Yakınımda olduğunu bilmek Huzur veriyor bana Ve ısıttığın kalbimde İnce bir sızı Yeni yeni fark ediyorum Yokluğunu aslında Biliyorsun ki; Hiç istememiştim gitmeni Geldin ya işte Özlemişim seni Hem de çok..... Biliyor musun? Yanındakiler de özlenirmiş Öğreniyor insan zamanla Ve yüreğine söz geçirmek En zor işmiş Ne kadar yasak da olsa..........
|
|
|
|
#1903 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen bir acı,
Sen bir özlem, Sen bir tutku, Sen bir heves, Sen bir umut, Sen bir güneştin, Benim için…. Bir şey söyleyeyim mi sana, Seni aramıyorum Seni duymuyorum Sensiz mutluyum Biliyor musun ? Hani anlarsın ya Öyle halsizim ki hiç sorma İşte gene yalnızım Ne yazarsam yazayım Gene yalnızım Biliyor musun…
|
|
|
|
#1904 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşler dökülür...
Düşler üşüşür... Düşler doluşur kulaklarıma gülüşlerinden... Üstüme yağan düşler ile Başıma üşüşen düşler ile Ve içime doluşan düşler ile serpilirim ben, Bahara dokunmuş bir filiz gibi... Biliyor musun? Denizler bile düşlerimin rengidir... Dalgalar, gülüşlerindir yani düşlerimin üzerinde oynaşan! Biliyor musun? Düşler saçılır başıma gülüşlerinden... Ve düşlere savrulur başım Tırmanıp gülüşlerine... Dinlenen bir nefes gibi yayılır kumsalıma, köpüklü dalgaların... Bunlar; düşlerimin üzerinde oynaşan Gülüşlerindir ya, hani adına “dalga” denen... Biliyor musun? Bütün bu denizler, düşlerimin rengidir Ve işte sen o yüzden Kendini seyreder gibi olursun baktığında denizlere. O yüzden gözlerini lacivert sanırsın... Saçlarını mavi... Hatta canını, camgöbeği... Canının göbeği bunun için köpürür düşlerimin ortasında! Biliyor musun? Düşler üşüşür başıma gülüşlerinden. Masmavi düşler... Ve buseleri çağıran dişler gibi sıralı düşler...
|
|
|
|
#1905 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün çıkıp gidecektin
Yanımda olduğun anlar Bu yüzden sıkı sıkı sarılıyordum sana Bir sebep söyleyecektin Belki manalı belki manasız Bir mazeretin olmalıydı Mazeretini biliyordum hissediyordum beni bırakacağını gözlerine bakarken bu yüzden doyamıyordum kokunu içime çekiyordum özledikçe kokunu bende duymak için biliyordum sen benim şiirlerimin adamı olacaktın sayfalar dolusu yazacaktım seni biliyordum sen benim gidişlerimin kahramanı olacaktın ben bir roman yazacaktım gidişinin üzerine ve tekrar tekrar okuyacaktım hiç unutmayayım diye bilyordum gidecektin ve yarım bir cümle olarak kalacaktın bende daha seni tamamlayamadan,sen gidecektin çünkü sen gitmelerin adamıydın ölümü kucaklayana kadar gidecektin bense mezarının başında sana dualar okuyacaktım şimdi şiirimsin yarın romanım olacaksın biliyordum sevgili sen toprağın olacaktın biliyordum artık toprağı bir başka seveceğim yağmur yağdığında sen kokacaksın bana güller dikeceğim sevgili seni koynuna alan toprağa hayalerimi ekecek seni bekleyeceğim.
|
|
|
|
#1906 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşıyor muyum bilmiyorum sensiz
Peki sen nasıl yaşıyorsun bensiz *******im bile aydınlıktı seninle Karardı sensiz gündüzlerim bile Hani ben sensiz sen de bensiz yaşayamazdın Ben denedim yaşanmıyor sensiz Sen denedin mi nefes alınıyor mu bensiz Hayatta olduğunu bilsem Bilsem bensiz yaşayabildiğini Gelmez miyim yanına Bulmaz mıyım seni sanıyorsun Ararım ******* boyu biliyorsun Bilsem göçüp de gittiğini buralardan Gelmez miyim sanıyorsun yanına Dayamaz mıyım silahı kafama Gelirim yanına biliyorsun Bir haberin gelse, burdayım desen Bırakamadım seni desen Dünyanın öbür ucuna gelmez miyim Bulmaz mıyım seni sanıyorsun O yemyeşil gözlerine bakmak için canımı Bütün hayatımı,yalnız seni alarak içinden Veririm o küçücük kalbimi veririm biliyorsun
|
|
|
|
#1907 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsanlar sevdiğinin göz yaşlarını
Elleri ile silerler daima Sense Nefretinin rüzgarları ile savuruyorsun Biz böyle tekil hale gelmemeliydik aslında Ve sen Ve sen böyle iç çekişimi Nankörlüğünle süslememeliydin Oysa şimdi Sana dokunan parmaklarım Tarihine sızlıyor Seni anlayan gözlerim Geçmişine kör oldu Ya bedenim Dokunan tenlerde seni aldatıyor hala Hala seni düşlüyor düşlerim Ya sen Sense Yüreğinin derinliklerine dokunan Her zaman diliminde Günahkar bedenine Günahlar ekliyorsun.
|
|
|
|
#1908 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Batıldan dönebilseydin,
Nefsini yenebilseydin, Dünyada sönebilseydin, Nurdun Osman,biliyorsun ! Örümcektir ağı ören, İbret alsın bunu gören, Paramparça ilin,tören, Yurdun Osman,biliyorsun ! Düşüncelerin derinde, Neler bıraktın gerinde, Kalelerin üzerinde, Surdun Osman,biliyorsun ! İçi boş bir tassın diye, Kalaylandın passın diye, Musa ayak bassın diye, Tur'dun Osman,biliyorsun ! Aklı nefsiyle fitlere, Takılmış kalmış çitlere, Maskara olmuş itlere, Kurdun Osman,biliyorsun ! Ayrılmadın hiç sözünden, Çile çektin ta özünden, Turnayı yanlış gözünden, Vurdun Osman,biliyorsun ! Tükeniyor savaşın da, Gideceksin genç yaşında, Gelip mezarın başında, Durdun Osman,biliyorsun !
|
|
|
|
#1909 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşamak değil
Senliğin var olduğu bir yerde Sensiz doğan günlere merhaba diyebilmek Adı koyulmamış bir yalnızlığı Yaşıyor insan Bilinen yokluğunun geçmek Bilmeyen nöbetleri Boşalmayan kadehlere yazılan Küçük şiirleri İnsan kaç kere ölür Kaç kere doğar bir dünyaya Yaşadım diyebilmenin hazzını Hayat geri alıyor Savrulan bir bedene Son rüzgarlar esiyor.
|
|
|
|
#1910 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Batıldan dönebilseydin,
Nefsini yenebilseydin, Dünyada sönebilseydin, Nurdun Osman,biliyorsun ! Örümcektir ağı ören, İbret alsın bunu gören, Paramparça ilin,tören, Yurdun Osman,biliyorsun ! Düşüncelerin derinde, Neler bıraktın gerinde, Kalelerin üzerinde, Surdun Osman,biliyorsun ! İçi boş bir tassın diye, Kalaylandın passın diye, Musa ayak bassın diye, Tur'dun Osman,biliyorsun ! Aklı nefsiyle fitlere, Takılmış kalmış çitlere, Maskara olmuş itlere, Kurdun Osman,biliyorsun ! Ayrılmadın hiç sözünden, Çile çektin ta özünden, Turnayı yanlış gözünden, Vurdun Osman,biliyorsun ! Tükeniyor savaşın da, Gideceksin genç yaşında, Gelip mezarın başında, Durdun Osman,biliyorsun !
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 21 (0 üye ve 21 misafir) | |
|
|