![]() |
![]() |
#1911 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() vAdamın biri eczaneye girmiş.Eczacı bayandan kendisine bir prezervatif vermesini istemiş. Kadın prezervatifi vermiş ve adam parasını ödeyip prezervatifi aldıktan sonra yere atmış ve paketin üzerinde zıplayıp, çiğnemiş. Bunu gören eczacı bayan niye yaptığını sormuş. Adam cevaplamış
-Sigarayı da yıllar önce böyle bırakmıştım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni evli çift, Amerikaya balayına giderler. Huzurlu bir gece geçirmek isteyen çift, ne yazık ki yanına prezervatif almayı unutur. Gecenin yarısında yola düşen damat eczaneye girer. İsteğini eczacıya söyleyen damat şu cevabı alır: Sarısın az koruma:5cent. Saydam beyaz:orta koruma:10cent. Kırmızı:süper koruma:15cent. Siyah:maximum koruma: 20cent. Mor:mega koruma:25cent" Cüzdanını evde unutan genç cebindeki 20cent ile bir adet siyah prezervatif alır. Bu arada eve giren zenci hırsız yarı çıplak gelini görünce işi bitirir. Gelin adamı kocası sanar. Tepki vermez. Bu arada eve dönen genç adam işe girişir. Tabi genç kız kocasının 2. performansından memnun... Aradan yıllar geçer. 13 yaşına gelen çocuk babasına sorar: "Babacığım annem beyaz, sen beyazsın ama ben neden zenciyim?" Babası oğluna şu cevabı verir: "Sen böyle olduğuna dua et cebimde 5cent daha olsaydı mor olacaktın..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerikalı milyoner bir bayan,genç ve yakışıklı avukatını yanına çağırır ve der ki: "
- Artık yetmiş yaşına geldim ve biliyorum ki artık bu dünyada misafirim. Bugün yarın demeye kalmaz ruhu teslim ederiz... Onun içindir ki sana vasiyetimi yazdırmak istiyorum Avukatı da; " - Tabi hanimefendi...", diyerek hemen kağıt ve kaleme sarılır. Kadın başlar saymaya... " - Benim bildiğin gibi hiç kimsem yok bugüne kadar hep tekbaşıma mücadele ettim ve çalışmaktan ince işlere bile zamanım olmadı..Kendimi bildim bileli iş hayatının içindeyim. Sadece iki dileyim olacak.. Biliyorsun servetimin tamamı 100 milyon dolar... Bana öldüğümde 99 milyon dolar harcanarak şöyle görkemli bir cenaze töreni hazırlansın ve yapilsin ki;benden sonra ülke bunu günlerce konuşsun..." der... Avukat: " - Evet efendim anladım, der ve " - Ikinci dileğiniz ne " diye sorar. Yaşlı ve zengin kadın biraz utanarak biraz da sıkılarak genç ve yakışıklı avukatına,: " - Bugüne kadar hiçkimseyle beraber olmadım ve hala bakireyim, der.Dediğim gibi bugün yarın göçüp gideceğim bu fani dünyadan...Bu zevki tatmadan ayrılmak istemiyorum ve benimle iş tutmayı kabul edecek kişiye de geri kalan 1 milyon doları vereceğim der. Avukatın gözleri açılır ve " - Anladım efendim, diyerek kendisine bu konuda yardımcı olabileceğini söyler. Avukat akşam eve geldiginde kara kara düşünmektedir...Karısı birşeyler olduğunu anlamıştır ve konuyu kocasının açmasını bekler..En sonunda adam karısına açılır ve o günkü yaşlı milyonerle aralarında geçen konuşmayı anlatır... Eşi de 1 milyon dolara bu işi yapacak birilerini bulabileceğini söyler ve bunu problem yapmamasını ister...Avukat en sonunda ağzındaki baklayı çıkarır ve: " - Hayatım biliyorsun bugünlerde benim de işlerim pek yolunda gitmiyor ve 1milyon dolar da çok iyi para hani diyorum eğer sen de kabul edersen bir kereden birsey olmaz... Hem ihtiyarin hayrını alırız hem de iyi bir para kazanmış oluruz ne dersin diye sorar...Genç kadın biraz düşündükten sonra; " - Haklısın hayatım zaten yolun sonuna gelmiş durumda hem 1 milyon dolar da çok iyi para bence bir mahsuru yok der....Genç avukat gelişmelerden son derece memnun ve sabahı zor eder doğru yaşlı milyonerin yanına... " - Efendim,.." der. " - Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa 1 milyon dolarlık vasiyetinizi yerine getirmek için talibim.. Zaten milyoner bakirenin arayıp da bulamadığı bir olay. .. " - Peki o zaman yarın sabah saat 10:00 da malikaneye gelirsin ve bu işi bitiririz der... Akşam avukat son derece neşeli evine gider ve eşine milyoner bakireyi razı ettiğini ertesi gün bu iş için saat on ' da evine gideceğini söyler.. Eşi de; " - Peki o zaman yarın seni ben bırakırım tahmini yarım saat sürse ben seni 10:30 gibi yine oradan alırım,.." diyerek anlaşırlar...Aynen planlandığı gibi ertesi sabah kadın avukatı malikaneye 10 da bırakır ve gider..10:30 civarında evin önüne gelir ve beklemeye başlar... Evde hiç kıpırtı yoktur.. " - Neyse,.." der kadın.." on dakika uzayabilir önemli değil diye..." düşünür... Saat 11 ' e doğru artık dayanamaz ve başlar dit dit kornaya basmaya...Evden hala ses yok.. Birkaç dakika sonra tekrar dit dit...Gene git yok.... Artık kadın iyice sinirlenmeye başlar ve hiç aralıksız kornaya başar....."".....Daaaaaattttttt !!!!! daaaatttttt...!!!!!!...." Derken pencereden yarı çıplak vaziyetde genç avukat çıkar ve eşine seslenir; " - Sevgilim sen bugün git..Benim ne zaman geleceğim belli değil...Kadın fikrini değiştirdi cenazemi belediye kaldırsın diyoooor....". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri evlenmeye karar vermiş ama yaşı 75. Kız da 22. Çocukları, torunları evlenmesin diye adamı ikna etmeye çalışmışlar; "Babacım bak yaşın ilerledi. Kalbin dayanmaz." diye. Ama adamı ikna ne mümkün. Kimseyi dinlememiş,evlenmiş. Gerdek gecesi olmuş, sabah olmuş, derken saat oğleni bulmuş, yeni evlilerden hala ses seda çıkmıyormuş. Aradan birkaç saat geçtikten sonra kapı açılmış ve kız bitkin bir vaziyette dışarıya çıkmış. Yaşlı adamın oğlu hemen koşmuş ve endişe ile sormuş : "Neler oldu? Babam iyi mi?" Kız : "Evet çok iyi idi" demiş. "Ben yoruldum da. biraz mola verdik..." diye ilave etmiş. Çocuk : Allah Allah! 75 yaşında bir adam, nasıl oluyor da bu kadar aktif olabiliyor? Kız : "Yok canım " demiş "Aktif değil, adam bunak. Yapıyor unutuyor, yapıyor unutuyor...''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaynana geline devamlı söylenirmiş; "Babanın evinden ne"getirdin ?" diye. Gelin sonunda dayanamamış "daha ne getireyim" demiş. Göğüslerini göstermiş "kristal avize" demiş... Göbeğini göstermiş "6 metrekare bünyan halı" demis...Poposunu gösterip " renkli televizyon " demiş... Sonra da kaynanaya sormuş : "Oğlun ne getirdi kırık bi anten, o da oynamazsan göstermez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Temel fransız ve japon bir yarışa tutuşmuşlar. Yarışın kuralı şöyleymiş: kim bi seferde daha fazla karpuz taşıyacak. İlk önce fransız:
-Ben bir seferde 5 karpuzu taşırım diye söylemiş. -japon nasıl diye sorunca: -iki tana sol iki tane sağ bitanede kafama alırım 5 eder demiş. Sıra japon a gelmiş oda: -Ben bir seferde 6 tane karpuz taşırım demiş. Fransızla Temel nasıl diye sorunca japonda: -İki sol iki sağ elime bitane kafama bir tanede aletime koyarım eder altı demiş. Sıra bizim Temele gelmiş oda: -Bende bir seferde 11 tane taşırım demiş. -japonla fransız hayretler içerisinde bunu nasıl yapabilirsin diye sorunca Temelde: -İki sağ elime iki sol elime bir tane kafama japonuda aletime oturturum eder 11 tane demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir adam 3 ağlayan bebekle trende yolculuk ediyormuş. Yanında oturan bayan adama sormuş :
- Bebekler sizin mi? - Hayır... Ben prezervatif fabrikasında çalışıyorum,onlar da müşteri şikayetleri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel tarikata girmek icin basvurmus. Seyhin karsisina cikarmislar. Temel: Seyhim tarikata girmek istiyorum demis. Seyh de: Olur, ama 3 hafta karinla yatmayacaksin. demis. Neyse aradan uc hafta gecmis ve temel Seyhin onune tekrar gelmis. Seyh sormus: Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? Temel: Valla, ilk hafta hic problem yoktu. Ikinci hafta sabrim cok zorlandi. Ama dayandim.Ucuncu hafta bir gun Migros'a gitmistik. Benim kari ust raflardan bir iki paket almaya calisiyordu. Hatunun bacaklari gozukunce icim gitti.Daha sonra paketler yere dustu. Benim kari da paketleri almak icin egilince dayanamadim demis. Seyh de:Aaaa olmadi. Simdi biz seni tarikata alamayiz. deyince, Temel: Si..tiret tarikati bizi artik Migrosa bile almıyorlar zaten......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Efendim üç yakın komşu.. Her Salı toplanırlarmış aralarında.. Bir Salı, kadınlardan biri anlatmış; "Dün gece bir kabus gördüm.. Kocamla yatıyoruz.. Fena halde canım çekiyor.. Elimi atıyorum, kocamınkine.. Buz gibi.. Kocam ölmüş sandım, dehşet içinde uyandım.. Elimle kontrol ettim gayri ihtiyari.. Baktım. Sımsıcak.. 'Allaha şükür' dedim. Rahat rahat uyudum.." Ertesi Salı ikinci kadın anlatmış.."Ne garip.. Senin anlattıkların beni etkilemiş olmalı.. Gece rüyamda kocamla yatıyoruz. Ben de el attım.. Buz gibi.. Dehşet içinde uyandım.. Elimi uzattım, tuttum.. Sımsıcak.. İçim rahatladı, uyudum.." Üçüncü Salı toplantıya üçüncü kadın mosmor gelmiş.. Bir gözü kapalı.. Bir kolu askıda.. "Geçmiş olsun" demiş arkadaşları.. "Otomobil mi çarptı?.." "Hani o sizin rüyalarınız var ya.. Aynisi benim başıma geldi.. Gece rüyamda kocam yanımda uyuyor.. Elimi uzattım, dokundum.. Buz gibi.. Kocam ölmüş diye dehşet içinde uyandım. Hemen elimi kocama uzattım, dokundum. Buz gibi.. Avcumun içine alıp tümünü yokladım. Buz gibi.. Tam bu sırada kocam uyanıp, ne yaptığımı sordu.." "Eeee" diye meraklanmış öteki kadınlar.. "Niye her erkeğinki sımsıcak da, seninki buz gibi .. ? " diye sormamla beraber..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eşcinsel bir Katolik, günah çıkartmak için papaza gitmiş:
- Papaz efendi, demiş, ben pasif bir eşcinselim, ama karşılığında kiliseye sık sık yardım ediyorum. Acaba yaptığım yardımların sevabı, işlediğim günahı ödüyor mu? Papaz: - Zor bir soru, demiş; ben bunu, üstümdeki yaşlı papaza soracağım. Sen yarın gel bana... Ertesi gün adam, tekrar gitmiş günah çıkarttığı papaza. Papaz: - Dün sorduğun sorunun yanıtını öğrendim, demiş. Eşcinsellik günah; ama kiliseye yaptığın yardımlar da sevaba giriyor. O sevaplar, o günahı ödüyor. Yediğin şey de yanına kar kalıyor. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|