05-28-2009, 03:09 PM | #11 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
(Sen Giderken
Sen giderken İnadına, Ardın sıra geliyor yalnızlık Sanki İnadına kuruyor dalda yaprak Sen giderken İster istemez ağlıyorum Haykırmak istiyorum Gitme Gitme… Sen giderken Yollara yağmur Gözlerime yaşlar akıyor Dokunmuşlar, seslenmişler Hissetmiyor, duymuyorum Bir ölüden tek farkım Hızlı ve keskin nefes alışım Sen giderken Her şeyin yalan olduğunu anlıyorum Çiğdemler açmayacak bir daha Gülüşlerin olmayacak Gün doğmayacak pencereme Her gün Balkonuma konan serçe olmayacak Telefonlarım çalmayacak saat başı Biliyorum Sen giderken. 28.01.2006 16,05,2006 Gidiyorsun işte Rotasını bulmuş gemi misali Ve kendinden emin dönüyorsun sokağı Her zaman bana koşarak geldiğin gibi Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
(Tuğrul'un Sevdiği Kadın
Kıyamam ben sana, Kör kuyulara kapatamam güzelliğini Mısralarda kalmamalı bakışların Tanımalı herkes seni Duymalı, hissetmeli Ben öleceğim nasılsa bir gün Sırf bu yüzden Öğrenmeli herkes Tuğrul'un sevdiği O muhteşem kadını 08.04.2006 Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
(Vedalarla Geçen Aşk'lara İnat
H ep toplamıydın, hayatımdan çıkardığım aşklarımın A cıları tarifsiz, garip bir şairindim senin, Y okluğunda nefes alamadığım, A şktan habersiz bakışlarında gözlerinin. T ek düze aşklarımı fırlattığım denizlerde I ılk ılık rüzgârlarıydı saçların. M avi gökyüzünün deli meleği, A si küçük yağmur bulutum, sevdiğim. A nlam katan, sabahlarımda aydınlığımsın N efessiz kaldığım okyanuslarda. L imanımsın hiç ulaşamadığım A ğladığım *******imin gözyaşlarısın M esken bildiğim, hüzünlerimdi yeşil bakışların. K açıncı beni istemeyişin, bu kaçıncı, A ğrılarımı gülüşlerinle dindirmediğin. T arifsiz acıları hep ben mi çekeceğim A nla beni, küçük yağmur bulutum N edensiz gönlünden gezinmekteyim. G eldim, yokluğunun uçurumlarındayım Ü zerime yüklediğin karşılıksız aşkımla, L ale bahçelerinde siyah bir lale gibi açmaktayım. Ü zme ne olur beni, Ş efkatli bakışlarında öksüz çocuklar gibiyim. L ezzetten uzak tadındayım hüzünlerimin. E ski aşklarımdan uzak yalnızca seninim R iyakar gülüşlerini unuttum, aşklarımın İ çimde seninle doğan güneş gibiyim N' olur bir kez olsun gör beni İ nsan gibi yaşamayı öğreneyim S en boynu bükük kalma, beklediğin aşklarda E llerimi çekerim istersen, titremekte olan N efesimi tutarım haykırmak istediğim S on sayarım bakışlarımı bakışlarında İ çime hapsederim sevinçlerimi Z oraki bir tebessüm derim sana, güle güle G iderim istersen, yokluklarına sensizliğin E ski aşkların sahtekâr gülüşlerine kanarım Ç aresizliğimi unuturum, soğuk *******de E llerimle tuttuğum sevdamı, ayaklarımla ezerim N eden sonra bilsem de üzüleceğimi Y alnızlık sayarım sensizliği A r namus, kardeş bilirim istersen, L ale bahçelerimi kuruturum aşklarımın N edenlerini unuturum seni sevdiğimin I lık sevda rüzgârlarını durdururum. Nefesinde Z orlarım, katlanırım, ağlarım G ecelerimde sensiz, üşürüm E sir düşerim, en zalim hüzünlere C ebimde boş boş taşırım bana gülen resmini E skitirim duygularımı, L imanlarına uğramam aşk denizlerinin E n derinlerine saklarım, anlamlı sözlerini R asgele sevdalarla şefkat ararım sensiz İ çime söz geçiririm, söndürürüm kalbimi M avi denizlere siyah dalgalar katarım D ağlarım gözlerimi senden sonra E llerime kelepçeler takarım Ö lürüm kutsal sayarım yolunda ölmeyi Z amana hükmederim, durdururum saatleri L al edip dilimi, sustururum çığlıklarını E vimden, bahçemden, senden uzak D olaşırım sensizliğin sokaklarında. İ çerim en acı zehirleri, istersen M emleket sayarım gurbette sensizliği K albimin narin aşk çiçeği Ü zme beni ne olur, sen ne istersen o olurum Ç ok sayma sana tatlı aşk fısıltılarımı Ü rkek bakışlarıma kızma K apatma bana mutluluğun kapılarını Y aşamak değil bu, sensiz nefes almak A ğlamak bile boşuna, duymadığın hıçkırığımda G arip ve yalan gibi, tebessümler boşuna M ahkumu olduğum zindanlarda U zaklardan haykırışlarımdı R engini hatırlamadığım, yalnızlıklarım B eni sev istiyorum, bırakarak geçmişi U ğruna ölmekse istiyorum, ölmeyi L imanım ol istiyorum gülüşlerimin U ğramayacağı başka aşkların T ekrar kurayım yaşamımı, seninle U cuza kapatmayalım bu aşkı, ne olur M evsimlerim ol diyorum, hayatımın.. 22.12.2005 Saat Ve cevaptı beklenen? Geçmişimi değil de Geleceğimi değiştirmesi gereken... Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
_Yalnızlık_
Kendini boşlukta hisseder insan Sevgiye hasret kaldığı zamanlar Ve ölümdür hep aklında ki Kör bir pencere Soğuk dört duvar Bir yumak gibi sarıverir yalnızlık Sabahı olmayan ******* Uykuların haram olduğu Yatağın buz kestiği zamanlar İnsan Hep gülen bir yüz Bir sıcaklık arar teninde Ve sonra Bakıverir boş boş aynalara. Anlar insan Yalnızlık koyu bir karanlık Yalnızlık ölüm Yalnızlık çaresizlik Ve gözlerden boşalıverir yaşlar 24.03.2007 Yalnızlık Bir zaman sonra Taşa benzetir insanı, Seslenişleri hissetmez, Hissetmez Dokunuşları İnsan böyle vakitler Sadece ölümden medet umar Çünkü Sadece ölüm bozar yalnızlığı Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
12,Şubat,2006
Bir yıl oldu seni görmeyeli Tam bir yıl oldu Anne demeyeli Ne zaman resmine baksam Seni özlüyor gözlerim Dudaklarım da tüm dualar Kalbimde gözyaşları Mekânın cennet olsun Anne 12.02.2006 Her an ağlayacak Nemli gözlerin geldi aklıma Namazlarda uykuya dalışın Ne zaman aklıma düş şen Kalbimi koparıyorlar anne ++++++++++++++++++++ Bugün sevgililer günüymüş Anne Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
14 Şubat Yalnızlığa Dair
Uzansam yalnızlığımın koynuna Senli rüyalara dalsam Öpsem ateş dudaklarından Hiç ayrılmayacakmış gibi. Ve uyandığımda bomboş odamda Bakıp bakıp yalnızlığıma Ne olurdu Bir kez olsun ağlamasam. HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ? EN ÇOK BUGÜN KOPARILDIĞINI DALINDAN TOMURCUK GÜLLERİN? VE HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ? HER SEVGİLİLER GÜNÜNDE DALINDAN KOPARILMIŞ GÜL GİBİ CANIMIN ACIDIĞINI? 14.02.2007 Hazırlanmış birkaç güzel söz Narin parmağına tek taş yüzük Beyaz boynuna kolye Kırmızı güller avuçlarına Sana sevdiğinden hediye Unutturacak mı sanıyorsun Bana ait olduğun vakitleri. Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:09 PM | #17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
18 eKİM
Soğuk bir günde Dünyaya gözlerini açan Saçları kirpi Yanakları tombul ve beyaz Sevimsiz Sıcacık bir kız çocuğu Sakıncalı ve uyuz. Sonraları Hayatıma anlam kazandıran En değerli gün, olacağına Kim inanırdı ki? Ekimler sıcak gelecek bana Ve ayın 18 i Özelimde kalacak Kim derdi Şiirlerime Anlam kazandıracağını Kim? 22.12.2005 Doğumunla hayatıma anlam katan Diken saçların, Şimdi rüyalarımda Haberin olsun Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:49 PM | #18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
2 Yıl Geçmiş Gözlerine Bakmayalı
Düşler Yarım yamalak mutluluklara dair Uyandığımda anımsamakta zorlandığım, Tutunamadığım. Şimdi resmine bakıyorum Gözlerine Gözlerinin içine Gülüyorsun... Renksiz bir güne Renk ekliyorum düşlerden Ve hüznümü yağmurla besliyorum Sen gittin gideli Bir sıcak günüm yok Titreye dudaklarımda Sana dua’lar mırıldanıyorum Duyuyor musun Anne 12 Şubat 2007 Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:49 PM | #19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acaba Şimdi Ne Haldesin?
Her akşam sokağından geçerdim Küçücük yüreğimle. Ve bükerdim boynumu perdelerini kapalı gördüğümde. Çocukca bir hüzündü sensizlik acı bir tebessümdü aynadaki suretim. Ve ağlamak gelirdi içimden Seni her düşündüğümde Acaba şimdi ne haldesin? 15,09,2006 İçimdeki küçük çocuğun tarifi imkansız aşkından geriye kalan silik bir bakış şimdi. Ertuğrul Bayam
05-28-2009, 03:49 PM | #20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acının Fazlası
Başlangıcı olmayan aşkın Sonu hüzünlü olmaz Bu yüzden korkma! ! Gittiğinde ağlamayacaksın.. Şimdi Sana soruyorum En fazla acıyı Gidenler mi çeker Kalanlar mı? 22,01,2006 Saat: Sen düşüne dur Ertuğrul Bayam
|