![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Bi gün fransız, ingiliz ve Temel fransada tyutuklanmışlar ve idam cezasına çarptırılmışlar. İdam günü önce fransızı çağırmışlar ve sormuşlar:
-Silahla mı,iple asılarak mı yoksa Giyotinle mi ölmek istersin? Fransız: -Silah serefsizler içindir ip namussuzlar içindir beni giyotinle namnusum ve şerefimle ölmek istiyorum,demiş ve giyotine başını yerleştirmişler. Giyotini bırakmışlar ve giyotin tam boynuna vuracağı sırada ip takılmış ve boynu kesilmemiş. bunun üzerine fransıza giyotin şansına bozuldu hadi sen serbestsin demişler ve serbest bırakmışlar. sıra almana gelmiş: -Silahla mı,iple asılarak mı yoksa Giyotinle mi ölmek istersin? Alman: -Silah serefsizler içindir ip namussuzlar içindir beni giyotinle namnusum ve şerefimle ölmek istiyorum,demiş ve giyotine başını yerleştirmişler. Giyotini bırakmışlar ve giyotin tam boynuna vuracağı sırada ip takılmış ve boynu kesilmemiş. bunun üzerine almana da giyotin şansına bozuldu hadi sende serbetssin demişler ve onu da serbest bırakmışlar. Sıra Temel e gelmiş ve ona da sormuşlar: -Silahla mı,iple asılarak mı yoksa Giyotinle mi ölmek istersin? Temel düşünmüş düşünmüş: -İp serefsizler içindir, giyotin zaten bozuk , beni silahla vurun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
gokhan27 (02-26-2006), Jim_Morrison (07-01-2006), ObSeSSiOn (02-25-2006), rap_tie (07-01-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Giyotin - Kefenimi Yirttim [Biras Küfürlü] | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-15-2008 02:10 PM |