![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklımı Kuşa Çevirdi
Aklım ermiyor Bu deli sevdaya Yazımı kışa Aklımı kuşa çevirdi Tutunamadım Beklide tutunmasını Bilemedim Rüzgâr misali esipte geçti Dokunamadım Soluyamadım Durduramadım Buldozer olup ezipte geçti Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al Bendeki Seni Güneş Batmadan
Hafızamdan silemiyorum gözlerini Tutsak olmuş mahkûm misali Tutuklu kalacağım ömür boyu Bu deli sevdaya dur demedikçe Bedenimi sardın kanıma karıştın Ayrıştırmam mümkün görünmüyor Beynimin yarısıydın tamamı oldun Al bendeki seni güneş batmadan Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Beni Bu Dünyadan Al
Bulut olup gözlerimden döktüm Güne? olup yüre? imde yakt? m Toprak olup yudum yudum içtim Ya? mur olup yana? ? ndan öptüm Hasretini yüre? imde saklad? m Gecen olup dü? lerinde ya? ad? m Her günümü g? yab? nda payla? t? m Bir bilsen b? rtanem seni nas? l özledim Bir nefes ol bu nefessiz günümde Umudum çaresiz gönlüm virane Bir ses ol çare ol çaresizli? ime Olmayacaksan e? er ecelim ol AL BEN? BU DÜNYADAN AL Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışkanlıkların Olsan
Bir kuş olup her sabah, Pencerene konup, Avuçlarından beslensem. Aynan olup gözlerine baksam Bir avuç su olup; Yanaklarından dudaklarına aksam Kaynayan bir demlik olup Günaydın deyip elinden tutsam Çay bardağın olup; Dudaklarından öpsem Taşıdığın çanta olup; Yolda hep el ele yürüsek Kulağına küpe olup; Seni sendiğimi söylesem Boynunda kolye olup; Yüreğinin sesini dinlesem Gecenin sessizliği olup; Bir kenarda yanına kıvrılıp, Rüyalarını süslesem. Yorganın olup sana sarılsam Yastığın olup; Yanaklarından öpsem! Alışkanlıkların olup; Hep seninle yaşasam! İster misin? Ne güzel olur! Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptallaşıyorum Gözlerine Bakınca
Anlatıyor bana bakışların Bin bir sözcükle sevgini Düğümleniyor boğazıma sözcükler İlmek ilmek Aptallaşıyorum gözlerine bakınca Varlığında yokluğunu yaşıyorum Yokluğunda yaşar mıyım Hep seninledir yaşamım Yaşadığım zamanla sınırlı Benim yaşamım Ondandır gözlerine bakınca Kendimi kaybettiğim Ondandır aptallaştığım Dünyama girdin Yüreğime kök saldın Bir çınar gibi Damarlarımda kan gözlerimde ışık Ciğerlerimde nefes kulağımda ses Yüreğimde sevgi oldun Ondandır seni görünce aptallaştığım Ondandır Yaşadığım gerçek hayattan soyutlanmam Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ara Sıra Essen Nefessiz Saatlerimde
Bir rüzgar esti aşağıdan yukarıya ılık ılık Gözlerime ışık ciğerlerime oksijen doldu Nefesim açıldı umutsuz bakan gözlerime umut doldu Ne güzel estin sen bu hüzünlü mevsimde Göz bebeklerim umuda ışığa yöneldi Yüreğimin öyle bir yalvarışı vardı ki Yerinden fırlayıp atlayacak gibi Ara sıra es ne olursun nefessiz saatlerimde Bir hayal gibi estin de geçtin Yetmiyor bana bu kadar yetmeyecekte Hiç yoktan iyidir diyorsan eğer Ara sıra essen nefessiz saatlerimde Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuçlarından düştüm
Güzel bir akşam Uçtum güvercini kanadında Yan yana Nefes nefese Göz göze Yürüdük Avuçlarından düştüm sonsuzluğa Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baba Beni Okula Gönder
Günaydın baba Seni seviyorum Bak güzel kızın büyüdü Bugün okullar açılıyor Arkadaşlarım hazırlandı Ayşe, Esra, Fatma O küçücük Elif bile Babasının elinden tutmuş Okula gidiyor Kalk ne olur Ayırma beni onlardan Okulumdan Öğretmenimden Baba beni okula gönder Okumayı yazmayı Şarkı türkü söylemeyi Oyun oynamayı Paylaşmayı Arkadaşlığı dostluğu Bilgiyi beceriyi Kendime güvenmeyi Çok görme bana Geleceğe umutla bakmam için Ne olu lütfen Baba beni okula gönder Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağımlı
Gözlerim alıştı Madde bağımlısı gibi Seni aramaya Bunu bir ben bilirim Birde onlar Yokluğun cehennem Varlığın yaşamadım ki Bağımlıyız hem de ölümüne Ortak noktamız yokluğumuzda Hasretimizden çıldırmak Tedavisi zor Nefes almaktan vazgeçmek gibi Yakınsın ama Ellerim ellerine ulaşamıyor Deliriyorum Bağımlı oldum sana Güzel gözlüm Seni soluyamadan yapamıyorum Gittikçe zorlaşıyor hasretim Bağımlı oldum güzel gözlüm Bağımlı Nefes almaktan vazgeçmek gibi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Beni Anlatabilir misin
Seni unutsam Yaşananları yaşamamış saysam İçine sindirebilir misin Unutabilir misin Benden önceki çağda Yaşayabilir misin Senden sonraki çağı unutsam Sen unutabilir misin Hiç yaşamamış sayabilir misin Beni yok sayabilir misin Pencereye gülüm ile birlikte Konmayı unuta bilir misin SEN Gözbebeklerimi terk edebilir misin Bana beni anlatabilir misin Yüreğini ardına kadar açabilir misin Bana beni kadife sesinle anlatabilir misin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|