![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 3 Kişi Gel
bana bu Cumartesi tek değil 3 kişi gel! .. biri, isteklerini bir türlü gerçekleştirememiş, o hayalindeki en ulaşılmaz şey; elektronik trene bir türlü kavuşamamış küçük çocuk... diğeri, arzularını hep gizlemiş, derinlerine gömmüş, hatta artık olmadıklarına dahi inanmış o deli kadın! .. ve tabii ki ortalarında yine bütün o sadeliğinle, kapsayıcılığınla, en gerçek halinle 'sen'! .. bana bu Cumartesi tek değil 3 kişi gel! .. Beyoğlu'nda büyük bir masa ayırttım. (Ocak 2007) Ömer Dalman
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 666 İle 999
Ne olmuş yani kardeşim? ! 666 şeytanın sayısıysa karşına çıktığında 10 adım geri adım atmanı sağlıyorsa; al sana o zaman 999! .. sadece bir ucundan tuttum ters çevirdim! vallahi kolum da yorulmadı be! .. sanırım bu 999'un da beline sarılacaksın! ? ellerinden, yanaklarından, hatta ağzının kenarlarından bütün o iğrenç salyalarınla birlikte fırsat bulursa tabii, kutsallık akacak öyle mi? ! buldun ya 999'u; maddi vampirliklerinden de sözde arınacaksın! hah! ! ! Lan kutsallık senin neyine? ! sen önce bir insanlığına bak hele! yatıp-kalkmayı iyi niyette yoğunlaşmayı insanlara pozitif bakmayı kuyularını her fırsatta kazmamayı herkesi sınıflamamayı iyi düşünmeyi hele bir öğren de; sonra düş şu sayıların peşine! hoş gerçi o olgunluğa eriştiğinde zaten 666 da, 999 da senin için bir olacak ya! .. Birini alacaksın ters koyuvereceksin aha oldu işte al sana 666'dan mis gibi bir 999 diyeceksin! yani demek istediğim; bu kadar rahat olacaksın takmayacaksın ona-buna! gevşeyeceksin... kutsallık, şeytanlık zaten senin içinde, başvurduğunda kapıları açılıyor sadece ve kullanıyorsun. ya içinden alevler fışkırıyor dışarı ya da yoğun bir ışık demeti aydınlatıyor dışarıyı senin içinden... onun için bırak sayıları, seçimlerine, niyetine ruhunun en dingin renklerine yoğunlaş. yap bunu bak nasıl rahatlayacaksın! .. (Kasım 2006) Ömer Dalman
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 75. Çıtçıt
Bugün sanırım 75'inci çıtçıtımı aldım! artık eve değil kendime aldım. çünkü ben 15 gündür tırnaklarımı kesemedim! ? .. birer çapa gibi büyüttüm onları bu süre içinde. klavyemi tırnaklarımla tıklar oldum! kalemimi tırnaklarımla tutar oldum! temizlikçi aldı götürdü birini, bakıcı bir diğerini, belki düzensizlikten kaybettik ötekileri... 75 tane daha alsam bu kafayla yine gider hepsi... 'çıtçıt' sadece lafın gelişi... bugün çıtçıt yarın pırlanta, yüzük hatta kimlik, sıfat daha da kötüsü 'benlik'... sonu yok ihmalin, alır götürür elindekileri. ya düzenini kuracaksın ya da dağalacaksın. herşey geçip giderken gözlerinin önünden kendi parana, iradene bile sahip olamayacaksın ve en sonunda yerinde sayarken belki 15 yıl sonra kös kös düşünceye dalıp ne de bahtsızım diyeceksin suçu kadere fatura edeceksin! işte bu yüzden bugün 75. çıtçtımı kendime aldım orta yerde bırakmadım çantama koydum. (Eylül 2006) Ömer Dalman
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aaa! Ben de Bırakmalıyım!
E be yuh be kardeşim! gerçi ablacım demem lazım da; ağızda çalkalanışı hoş değil! ahah! .. yani yuh ki ne yuh! önce bir hevesimi alayım hele sonra konuya da gireriz... Her türlü güzellik, estetik şekillenmeler, sakin, sessiz kendi halinde erotizm, vahşi, geçimli-geçimsiz itişmeler, kakışmalar içeren bazen olayın en hiddetli sahnelerinin detaylarına kadar inen, hani yani fiziksel eğlencenin dünyanın merkezindeki şu erotizmi bütün açıklığıyla sevenlerine sunan bir eposta grubumuz var. bu grubu göğsümü gere gere yönetiyoruz icabında. kimselere laf söyletmiyoruz, içeri fazla temiz-pak resim atanları azarlıyoruz! kafamıza not ediyoruz; git kardeşim sen evindekilere sevgi göster, bizim bur'da işimiz başka diyoruz! bizim bu gruptan bir bayan arkadaş var. kendi onayıyla ona da el altından atar dururum birbirinden sağlık-sıhhat içeren resimleri. kadındır deyip geçmem yazık değil mi; o da insan. o da baksın diye elimi oynatmaktan üşenmem fazladan. ama az önce bir eposta aldım kendisinden acil... neymiş? ! aman artık ona atmayacakmışım öyle afilli, ortaya karışık, itişmeli-kakışmalı epostalar; çünkü efendim annesiyle madara olmuş! ? bu bakarken birbirinden alımlı resimlere arkadan yanaşmış da, o resimleri görmüş! çözüm? artık atmayacakmışım! ? .. önce kendisine defalarca 'e yuh be! ' diye yazdım! harbiden de e yuh be birader! yıl 2007'nin eşiği evinde tek yaşıyorsun, hem 'bana da at' deme cüretini gösteriyorsun. güya bir anlamda özgür kadın takılıyorsun. ama sonra arkandan annen yaklaşıyor diye internetin en verimli meyve ağaçlarından birini ta kökünden kesiyorsun! ? e yuh be kardeşim! ben sana ne diyeyim? ! ha o zaman ben de en iyisi grubun yöneticiliğini bırakayım kimseye gitmesin bundan böyle ortaya karışık, itişmeli-kakışmalı resimler! ? niye mi? neden olacak geçen gün PC başındayken eşim arkadan 1.5 metreye yaklaştı hatta bir iki resmi de gördü! ya da şöyle diyeyim; yahu ben şimdi millete böyle ortaya karışık, itişmeli-kakışmalı resimleri atıp duruyorum da, ya yarın öbürgün benim de babannem veya dedem yattıkları yerden kalkıp, alınırlarsa! ? A-aaaa! Hiç olur mu canım öyle şey! ? tabii ki ben de bırakmalıyım! ahah! ! ! (Kasım 2006) Ömer Dalman
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ab, Zd, Bkb
AB, ZD, BKB, BOKC, ZD, ABD, ZERDE, İSL, KTC, S.H.I.T, B.O.K çoktur harfler, sonu gelmez merak etmeyin ardı arkası kesilmez. birgün bir tanesine gireriz elbet milletçe eğer ille bir şeye girmekse sorun! .. hele biz bir birbirimizi gördüğümüzde gülümsemeyi, selam verip almayı, kibirle, nefretle üzerimizi başımızı süzmeyi bırakmayı öğrenelim de gerisi kolay! ! ! .. bir yerlere girmekse sorun elbet bir delik-gedik çıkar karşımıza... ama gireceğimiz yere düzgün girelim efendiler değil mi? ! (Temmuz 2007) Ömer Dalman
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Abiyeleşmiş Arkadaş
Bir haller mi gelmiş buna ne? ! üzerindekiler fazla abiyeleşmiş, tek renk takımlara bürünmüş içinde de şu yakası çeneye dayanan afilli gömleklerden... yürüyüş bile 3 gün önceki yürüyüşle alakasız giydiği köseleler ile kumaş pantolon ve onun da üzerindeki lacivert ceketin işbirliğiyle peydahlanmış tasarlanmış, kasıntı ve tutuk halde artık. bakışlar desen anında bir disipline sokulmuş. etrafa samimice gülen 2 adımda bir laflar atan o renkli kişiliğin önüne kesinlikle perdeler, filitreler konmuş; farkındayım. belki bu kadar ani olmasaydı bu duruş farkı suni görünmezdi gözlere ve benim de dikkatimi çekmezdi, ama, yapamamış işte aniden girmiş olaya... ve şimdi kuvvetli teşhis: bu arkadaş ya yakın bir zamanda kendisine faydalı olabilecek bir kıç yalamış ve balığın oltaya tam olarak yakalanmasını bekliyor. oradan da belki bir terfi söz konusu... ya da birden şık olmak gibi ilham perisi fısıldamış kulağına onun sesine kulak vermiş kendine verdiği değer artmış. bir haller gelmiş bu arkadaşa ama bakalım ne çıkacak altından? ! hayırlısı... (Ekim 2006) Ömer Dalman
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acaba Onlar da mı?
Günlük koşularımda site içinde koşumun orta yerinde, ter içinde birkaç kere denk geldi: birileri bana “adres” sordu. İşte o dakika bana bir şey oldu! adımlarımı hiç yavaşlatmadım önünden geçip giderken adamın sadece başım ona doğru döndü -çok acil işim varmış gibi- ”bilmiyorum vallahi, bir başkasına soru…” lafın tamamı bitmeden geçip, gitmiştim! Endişem; zaten hergün 22 dakikayla sınırladığım o değerli koşu anımı, sağlık paketimi irade göstergemi kesintiye uğratmamdı. O kadar kan ter içinde, tam randımanlı ve adrenalinin üst düzeyindeyken ve en önemlisi kendimle sevişiyorken, boğuşuyorken Geçkin Sheron Stone veya Zenci Naomi de orada olsaydı aynı aceleyle geçer giderdim. Peki acaba büyük işlerle uğraşan piyasaları ellerinde oynatan patronlar da benzer endişelerden mi bazılarını önemsemezler görmezden gelirler dinlemezler ve randevularından kaçarlar? (Mayıs 2006) Ömer Dalman
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acaba?
Ne güzel diyorsun sen öyle 'diyeceğini' ne güzel seviyorsun kelimeleri, dizeleri! güzel de yürüyor musun acaba kırıta kırıta? ince-yüksek topuklularını gıcırdatarak kaldırımları meşke boğuyor musun bağırtıyor musun acaba? ve bazen yumuşak yumuşak deyiyor musun insanın yanaklarına? .. Ne güzel okuyorsun sen öyle ne güzel iletişiyorsun! güzel de öper misin bu dudakları acaba? ateşinle kavurur musun bu bedeni ve ruhu bağlar mısın bedene coşkuyla? sevdirir misin bu hayatı insana daha fazla? ne güzel diyorsun sen öyle 'diyeceğini' yaklaşsam şöyle iyice güzel de kokar mısın acaba? (Mayıs 2006) Ömer Dalman
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acemi Yolcu
Alkış arar çoğu 'acemi yolcu' ilerlemelerinin 'onay ihtiyacı'nın gölgesinde... halbuki ne ilginçtir ki onayların, alkış beklentilerinin sustuğu o en sessiz, en berrak en huzur verici noktada başlar aydınlık. bütün defterlerin dürüldüğü alıp-vermelerin bittiği hesapların kapandığı o nokta... aslında en basit ama uygulanması en zor... o zaman başlar benlikteki damlalar çağlamaya ner'den geldiği bile belirsizmiş gibi şaşırtır bakanları gürlemesiyle. ve kendine, gücüne şaşacağına 'acemi yolcu' nasıl da alkışa yorar ellerini bir 'bilgece fedakarlık' yanılgısıyla! ? belki de demek lazım ki kendi çağlayanlarını sel baskınlarını durgun göllerini seyremedikçe ne boştur herşey? .. aslında en basit ama uygulanması zor... (Mayıs 2006) Ömer Dalman
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı'nın Adaleti
Ne lezbiyeni, ne gayi, ne heterosu, ne aseksüeli; seksülatinin adilliği insana hepsini kabul ettirmeli. ve aynen ne mazoşisti, ne sadisti; ikisinin birleştiği yerdedir Acının Gerçek Adaleti. (Kasım 2007) Ömer Dalman
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|