![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57944
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
! ! ! Rabia
Ruhumun isyanı dindi, sen gönlüme girdiğinde Aşkına hasretmişim, güller açtı seni gördüğümde Beklenen sendin; bekleyen biz; yandık hasretinle İsmini andık gelmeden; geldin; Dünya' mız şenlendi Aşk ateşini yaktın yüreklerimize güzel gülüşünle Y.Tarihi 31.01.08 saat 20.15 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
! ! Sen yalnızlığımda yaşarsın
Yalnızlık paylaşılmaz denir Yaşanır kişinin yüreğinde O içilmesi öldüren bir zehir Dolmaya görsün kadehinde Ama ben yalnızlığımı paylaşırım Sen farkında olmasan da seninle Düşüncelerimde hep sen varsın Seninle savaşırım sürekli beynimde Paylaşılmaz denen yalnızlığımda sen Bir ışık fışkırır yaşlı gözlerimde Bana uzak ruhuma yakınsın Sen yalnızlığımda yaşarsın yüreğimde Yazım.Tarihi 17.07.2007 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Asker
Bu kaçıncı askersin gönderdiğim hatırlamıyorum Onsekiz ay göremiyeceğim yoksun burada Ayrılıkları hiç sevmem yüreğim sızlar Şimdi yine ayrılık yaşıyacağım Hasretlik zor yollar uzak gurbet var arada Beklemekle gün geçmez sayılsada Dostlar seni unutmaz yollar uzak olsada Git güle güle gel yolun açık olsun Sen gönülde kalıcı bir dostsun Sen bir mehmetcik sen bir kahramansın Git güle güle gel yolun açık olsun Yaylalar yaylalar derken hatırla beni Bende unutmam seni Bir mehmetcik görsem gelirsin aklıma Bütün mehmetler ahmetler sana benzer bende Ben unutmam seni sende beni unutma Git güle güle gel yolun açık olsun Sen gönülde kalıcı bir dostsun Filiz TEKİN 24.8 05 yazılım tarihi saat 0 3 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Bekliyorum
Yine karanlık çöktü her taraf sessiz Gökyüzü kara bulutlarla kaplı Bu gecede sabah geç olacak; her zamanki gibi Güneşin doğmasını bekliyorum Aklımda sen elimde sigaram Dumanında seni görüyor gibiyim Birden var olup birden kayboluyorsun gözümde Seni ne çok özlediğimi anlıyorum Gözlerimde hayal olmaya başladın Nerdesin nerelerdesin bilmiyorum Ne olur duysan sesimi seni özlediğimi bilsen Seni her gece ben böyle bekliyorum Filiz TEKİN 01-09-05 saat 04 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Beyaz Aşk
Seninle aşkımız kar tanesi kadar beyaz Su damlası kadar berraktı Şimdi ******* ayaz üşüyorum yokluğunda İki sevdalı kalp yapa yalnız şimdi Seven yürekleri ile baş başa Çaresiz beyaz aşk içinde Hep beyaz kalacaktı sevdaları Kara bulutlar üzerine çökmeyecekti bu beyaz aşkın Beyaz kalacaktı kalplerinde Rüya gibi yaşanmış bir beyaz aşktı iki gönül de Ne zaman kar yağsa dışarıda Beyaz aşkım gelir aklıma saf temiz sevdasıyla Yıllar geçse de üzerinden beyaz aşk silinmeyecek ömürlerinden Yaşanmış aşkların en güzeli idi beyaz aşk tertemiz kalplerin de Hayat bitse de dünya dursa da beyaz aşk ölmez mahşere kadar yüreklerin de Filiz TEKİN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Beyaz Atlı Prens
Düşlerimde yıllarca süslediğim beyaz atlı prensim Seni mevsimleri bekler gibi bekledim Belki çok yakınım da belki de uzaklardasın Belki uzatsam ellerimi tutacak kadar yamacım da İşte geldim prensesim diyeceksin Her nefes alışımda Her aklıma düştüğünde Bir gün gelip beni bulacağını Hayal kurdum düşlerim de Gel artık mevsimler geçmeden Hayallerim sönmeden Saçlarıma ak düşmeden gel Bekler seni yüreğim Bekler seni düşlerim Mutlu olmak Seninle var olmak dileğim Hasretlik çekmek zor Niye kavuşmasın deli yüreğim Benim düşlerimde hep sen varsın Benimde gerçek olsun düşlerim Gel artık mevsimler geçmeden Hayallerim mum ışığı misali sönmeden Saçlarıma ak düşmeden gel Gel beyaz atlı prens Zaman geç olmadan gel Yazım tarihi 29-03-05 Filiz TEKİN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#17 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Hayallerim
Hayallerimi seninle süslemiştim Seninle kurmuştum dünyamı Hayal adamız da sen ben vardık Mas mavi denizdi sevgimizin tek şahidi Sevgimiz bizimdi kimse bilmeyecekti Sonsuza kadar yemin etmiş Birleştirmiştik yüreklerimizi Bu sevda bizimdi Şimdi hepsi kayboldu düşlerimde süslediğim Sevgimiz sonsuz olsa da sadece hayallerde İmkansız aşk yaşadık biz ikimiz seninle Şimdi ne oldu böyle bize? Hayallerimin içinde kayboldum seninle birlikte Filiz TEKİN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#18 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Kal Benimle
Sen benim ilk aşkım, ilk heyecanımsın. Kalbim seninle dolu. Sen benim ilk göz ağrımsın. Çıkmaz oldun aklımdan, yüreğimde bir cansın. Seviyorum seni hala ilk heyecanla, Kal benimle, gitme kal! benden uzaklara. Sen benim sultanım, sen benim ilk aşkımsın. Vermez miyim bu canı ben senin için. Sevmekten öte bende senin yerin, Dünyalara değersin sen benim için. Gitme benden uzaklara gitme kal benimle Sen benim ilk aşkım ilk sevdiğimsin, Sen bende teksin! Sen bir tanemsin. Filiz TEKİN yazılım tarihi 20.8. 05 saat 14 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Kaldı Bende
Seninle yaşamıştım aşkın en güzelini Şimdi sevda bahçemin çiçekleri soldu Bir sevdan kaldı bir de sen kaldın bende Ettiğin yeminler de yalanmış Senden ayrılmam dediğin sözlerde Hepsi yok oldu gitti Bir anılar bir sen kaldın bende İstesen de artık dönemem geri Yok ettin bütün sevgimi Viraneye döndürdün bu bedeni Yaşanan yaşandı bitti Bir anılar bir sen kaldın bende Filiz Tekin Salih Özalaşan
|
|
|
|
#20 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
* Kanıyor Kalbim
Kalp yarası çektiğim söz değil Acısı çok izi derin geçmiyor Ne çareler aradım geçmişi unutmaya Irakta olsan yakın da söz değil Yoruldum düşlemekten seni O güneş gibi parlayan masum gözlerini Rengi çıkmaz aklımdan anlatmak kolay değil Kalp yarası çektiğim söz değil Acısı çok izi derin geçmiyor Lal oldu yandı kavruldu bedenim Bitmeyen özlemin bitmeyen hasretin İçim de kalan sevgin söz değil Masum bir aşktı bu anlatmak kolay değil 15-08-2008 Filiz Tekin Salih Özalaşan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|