![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama Bebeğim
Oturduğum yer de seni düşündüm dün gece. Hayalin film şeridi gibi, gözümün önünde. Ne sarılıştı o, düşecektim nerdeyse yere. Sevdan içimdeydi kalbim ise, hep sen de. Özlemler doldu doldu taştı artık bizler de Seninle olmak seni yaşamak ne güzeldi o yer de. Şu an bile, içim dopdolu seninleyim... seninle. Gözlerinde kayboldum o sevdalı gözlerinde. Rüyalarımın kralı oldun gözümü kapadığım hergün de. Bazen güldük bazen de hüzünlendik ama sevgimizle. Bak... yine seni düşünüyorum hayallerimin içinde. Seni görmeden yaşayamam meftunum yeşil gözlerine. Ağlama bebeğim, dayanmaz bu yürek sevdana.. Senin için dünyayı yakarım kalbim yalnız sana. Ayrılıklar olmasa özlemler çoğalır mı söyle bana. Aşklar böyle devam eder mi tüm bağımlılığıyla. Güzel bir rüyaydı hiç uyanmak istemedim önceleri. Sonra hayallerle karıştı... beni ben den aldı sanki. Mercimek çorbası pişirmiştim sana, tuzluydu belki. Ama içinde, aşkım gizliydi öyle değil mi. Hayatta tek seninle yaşadım mutluluğu, özgürce. Huzur ise, senin kollarındaydı tüm sevginle. Dudaklarında ki ateş, bir başkaydı yandım işte. Bu yangın nasıl sönecek ayrılık dolaşmasın peşimde. Seni düşündüğümde gözlerimin yaşı akıyor bilinçsizce. Yakında nehirler taşacak eğer bu ayrılık bitmezse. Hep rüyalarımda mı görmeliyim seni, ümitsizce. Aşkım, sevdam hep benimle ol bitsin sensizliğimde. Ağlama bebeğim, bu ayrılık bitecek birgün inan bana. Mutlu olacağız seninle hiç olmadığımız mutluluğumuzla. Sevgin zaten içimde bitmeyen tükenmeyen lavlarla. Hiçkimse erişemiyecek bizde ki bu aşka, sevdaya. Menekşe Gülay
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlamak İstemiyor Artık Gözlerim
Bir acıydı gelip oturmuştu yüreğime, Yakmıştı ciğerimi, tarifsiz bir şekilde. Ömür boyu çekilen tüm çilelerle, Nezaman gülecek yüzüm söylesene. Mutluluk uzakta, haram yalnızlığıma, Sevgi dolu yüreğimle kaldım başbaşa, Alıp başımı bir kaçsam çok uzaklara, Kimse olmasa, aşkta hiç uğramasa. Kader dedim çektim senelerce, Bitmek bilmedi sürdü ömrümce, Gülen yüzüm soldu hep.. niye, Anlamsızlıklarla süslü yüreğimle. Bir aşktı, bana heyecan veren, Ağlamalar bitti güleceğim derken, Ümit bitmez hep neşeyi ararken, O da kaçtı ben den çok uzaklara. Bir masaldı hayatım sığmadı kitaplara, Roman olur derken, altüst yaşamımda, Sevmeyi öğrendim sevda yakışmadı bana. Ben kovaladıkça aşkta kaçtı... sonunda. Bir anofordu aşk, çekti beni içine, Dayanılması güç arzular, hep içimde Gözyaşlarıyla kana bulandı yüreğim, Ağlamak istemiyor artık gözlerim. Menekşe Gülay
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasam Bile Duymazsın Sesimi
Bir öfke anıydı çok sinirlenmiştim, Kurtarıcı sanki sigaraydı yaktıkça yaktım. Kaybettim dumanların arasında kendimi, Kaybettim umutlarımı, aşkımı herşeyimi.. Sevgim için tırmanmıştım dağlara, aramıştım seni, Uçsuz bucaksız yamaçların kıyılarında, Sormuştum ceylanlara, kuşlara, ağaçlara, Gözyaşlarımla sulamıştım çiçekleri, Yağmurlar az gelmişti sevgimi kurtarmaya, Duygularımla yıkadığım, ayak bastığın toprağa. Ağlasam bile, duymazsın sesimi, Hissetmezsin ben de atan yüreği, sana nasıl dokunduğumu, Ve defalarca resmini, öpüp öpüp savrulduğumu.. Uyan artık uyan, baksana halime, Bir ben daha var mı söylesene, var mı.. Bulabilirmisin benim gibisini, Sana aşkla bakan, sevgiyle yüreğinde taşıyan, Özlemle günlerini, günlerine katan, bir sevgili daha var mı. Akşamlar dost olursa *******ime, lavlar gibi yanan yüreğimle, Aşkımı bağıracağım... haykıracağım herkese. İstanbul`a aşıktım seni tanıyana kadar, Şimdi ise bölündü sevdam, katlandı bir bilsen ne kadar.. İstanbul`du gözlerinde gördüğüm, sevginle yaşadığım, Hayatımı sana adadığım ve defalarca, Boğaza sevgimi haykırdığım İstanbul. Denizdi gözlerin, gücündü yedi tepesi, ya aşkın.. Martılarla bana yolladığın aşkın.. Silinir mi gönlümden hiç güzelim. Gemiler limandan ayrılırken mendilim hep ıslaktı. Gözyaşlarımla sevdiğim sen, gözyaşlarımla sevdiğim. Sen yandığım, bir ömür boyu yanacağım, tek sevgilim. Aşkını sakladığım tek yerim, yüreğim.. Sensizlikle dolan hayallerimle, akşamlara esir kalbimle, Hasretimde bitmiyor... hiç bitmiyor sevdiğim. Güneş saklandı bulutların arasına, artık hiç doğmuyor. Yıldızlar bir bir kayboldu gökyüzünden, ******* daha bir karanlık, ******* daha bir sessiz, Yokluğuna alkış tutuyor aydede bile küstü gidiyor. Günler mahzunlaştı aylar sevdayı aştı ya yıllar.. Özleminle kanat taktı... uçuyor aşkım... uçuyor. Menekşe Gülay
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayan Can Hiç Gülermi
Bir kıvılcımdı yaktı derinden beni, Aşk bile geride kaldı senin yanında şimdi. Takvimlerden düşerken günler tek tek, Özlemler sayfaları bile eritti. Kimi zaman yorgun kimi zaman vurgun, *******e sığmayan aşkla geçti yıllar, Hasretle yandı hep gönüller. Dönülmeyen sevdan yaşlarla doldu günlere, Gerçeklerle geçen aylar herzaman dertle, Belki bir şarkının namesinde, Belki bir sahilden geçerken hüzünle, Şiirlerimle kaldığında ise sevginle, Gözünün önünde canlansın hayalim, Belki hatırlarsın beni, ansızın yine. Bir çiçekti sevginle canlanmıştı bahçende, Aşkla sulamıştın sevmiştin delice ölesiye, Hayat öpücüğün bağlamıştı beni yüreğine, Ağlayan can hiç güler mi söyle, Özlemler kavurursa bedeni, Hasret yakarsa lavlardan beter şimdi Sana kavuşmamaksa, inan ölüm gibi. Menekşe Gülay
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayan Yüreğimde Sussun
Akan bir damla göyaşıydı gözlerimden süzülen, Sen ne gördün ne hisettin ne de benim kadar, Beni sevdin. Şiirlerdi asıldığım, şiirlerdi yandığım, Sense farketmedin. Herzaman bir kara bulut oldun çevremde, Devamlı yağmurları yağdıran, Güneşin önüne geçip, beni ısıtmasına engel olan, Bazen bora, bazen fırtına, Sayamadıklarımı da alıp götürdün benden. Ben aşık, ben sevdalı, ben deli, üstelik zır deli Ne dersen de sevdim ya seni.. Ölümüne sevdim anlamadın yandım çıra gibi. Sen gözümün nuru, sen yüreğim de büyüttüğüm çiçek, Sen aşkı tattığım sevdalım, nedir bu eziyet. Bir ceza ise bu, vur kelepçeyi vur vur ellerime vur Yüreğim kelepçeli sana, Ellerim de kelepçelensin ne olur. Susma artık konuş, ömrümce sustun. Susma bebeğim susma ne olur. Masmavi denizin, köpük köpük dalgaları arasında, Martıların can hıraş çığlıklarında, sevmiştim seni.. Büyük Ada, kınalı derken bir koşuşturmayla Bir sana aşık bir istanbul` a iki sevda arasında, Yanmıştı gönlüm, bitmişti sanki ömrüm. Ben sevdim mi adam gibi severim bebeğim, adam gibi, Ben sevdim mi ölümüne severim. Tutkudur aşk bende, yanan yüreğimle severim. Öyle severim ki tutuklu olurum aşka da sana da. Ben adam gibi severim sevdiğim, adam gibi. Hayatta yediğim tokatlar, az geldİ. Bir tokatta, sen at bana.. Belki uyanırım rüyalarımdan, sıyrılırım hayallerden. Belki aklım başıma gelir. Belki bu sevda, vazgeçer benden, Unutur çıkar yüreğimden. Dokunma bana artık sevdam, dokunma artık yarama Kanamasın artık kalbim, ne olur dokunma bana.. Sen sustun ağlayan yüreğimde sussun uyanmasın bir daha. Uyandırma sen de beni, ne olur yine dalayım rüyalara. Menekşe Gülay
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyorum Kaderime
aşkı görüyorum gözlerinde pırıl pırıl. yıldızlar gibi parlıyor ışıl ışıl. kollarınla sardığın bedenim, artık sıcak üşümüyor bebeğim. düşlerimizi mavilerde yakaladık biz.. bir parkta çocuklar gibi, iki aşık.. görmüyor gözlerimiz hiçbirşey kör sanki. umurumda değil dünya sen yanımdasın ya.. karşımıza bir çift oturdu. onlarda aşık belli. öpüşüyorlar deliler gibi. aşk bu, neler yaptırmıyor ki.. yanındayken sönüyor öfkeli yanardağlar. çağlayanlar duruluyor mutluluğumdan. ben sana doyamıyorum sevdiğim, sen orada aşkımla.. bense burada seninleyim yalnızca. aldığım her nefeste ismini sayıklıyorum. yazıyorum dizelere. dinlediğim her şarkı da seni buluyorum. ağlıyorum kaderime.. günlerime hüzün çöküyor. kalıyorum kendimle. bitsin bu ayrılık bebeğim. dinsin bu sızı gönlümde. ayrılık yakışmıyor bize. çaresizlikse sevgiye. Menekşe Gülay
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Nasıl Sevgi
Bir gemi yanaşıyordu kınalıya. Deniz köpük köpük, ihtişamıyla İçinde sevgim, geliyordu yanıma. Deli eden tutkularım bu ada da. Ellerimi tuttun gözlerime bakarak. İçimi titreten yeşil gözlerin.. Ruhumun derinliğindeydin sanki. Mahvetmiştin beni de sen gibi. İçim dalga dalga, denizle yarışta. Ya sen duruyorsun gözyaşlarınla. Nasıl bir aşk bu, deliyiz ikimiz de Hiçbirşey görmüyen gözler biz de. Dönüyoruz ada dan akşam vakti. Gemi hınca hınç dolu, yer yok ki. Ayaktayız bedenlerimiz öyle bir ki. Nefesin içimde, ah bu nasıl sevgi. Kolların belimde bense seninle. Aşk vurdu birkere, ikimize de. Taştı yüreğimizden denizlere. Arzulara esir, ateşli sevgilere. Menekşe Gülay
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Yürek Yangını
Yaşanmış saymıyorum sensiz geçen saniyeleri. Kolların da geçen saatler, kendini şaşırmış gibi. Beraberken zaman dursa ya artık yerinde. Sana doymaz gönlüm aylar yılları kovalasa bile Bir haykırsam söylesem sevdiğimi herkese. Yer gök inlese, dağlar bile duysa sesimi. Denizler bile taşar dile gelir belki de kendince. Ey aşk.. hiç biryere sığmadın girdin kalbime. Ah bu yürek yangını, bir başka içimde. Mecnun bile şaşırır baksa benim halime. Leyla dan beterim ben, bu günler de. Çölleri bulsam düşeceğim sevdiğimin peşine. İsmin dilimde sevginse çıra gibi yanıyor yüreğimde. Tutsaklığım nezaman bitecek bitmez bu sevgiyle. Aşk damlaları gözümde, gözyaşım bedenimde. Sana hasret bu gönül, kalbi sevdan da hep. Yeni doğmuş bir bebek gibi, mutluyum yanında. Boyun eğmiş menekşe, bekliyor hep yolunda. Aşk orucunu bozacağım seni görsem karşımda. Sen de yalnız benim ol kendini yalnız bana sakla. Menekşe Gülay
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmet Dede-Hikaye
Ahmet dede dağın tepesinde küçücük kulübesinde yaşıyordu. İki koyunu, bir ineği ve tavuklarıyla gününü geçiriyordu. Bembeyaz saçları ve uzun sakalıyla, hemen dikkat çekiyordu. Haftanın bir günü köye iner, yanında götürdüğü yumurtaları ve bir güğüm sütü satar,ihtiyacı olan yiyecekleri alarak, kimseyle konuşmadan kulübesine geri dönerdi. Köydekiler Ahmet dedeyi merak eder, suskunluğuna ve yanlızlığına anlam veremezlerdi. Birgün köye ilçeden araştırmacılar geldi. Köy halkıyla konuşuyorlar, köy hakkında bilgi alıyorlardı. Araştırmacılardan birinin gözü, dağlarda ki kulübeye takıldı. Köy halkına, kulübede yaşıyan biri varmı? . Diye sordular. Köy muhtarı, -Ahmet dedenin orda oturduğunu, Haftanın bir günü köye geldiğini söyledi.Yumurtalarını ve süt satarak ihtiyacı olan şeyleri aldığını anlattı. Ama hayatı hakkında bir bilgim yok. Dedi. Araştırmacılar, Ahmet dedeyi merak ettiler. Dağa nasıl çıkılır diye sordular. Köy muhtarı, -Ben sizi götürürüm dedi. Muhtar ve iki araştırmacı, dağda yürümeye başladılar. Yarım saat sonra yorgun bir şekilde kulübenin önündeydiler. Kapıyı çaldılar. Ahmet dede, şaşkın ifadesiyle karşılarındaydı.. Ahmet dede şaşkındı. Kendi hiçkimseyle konuşmadığı için., ziyaretine hiçkimse gelmezdi. Gelenleri bahçedeki, sedire buyur etti. Aceleyle kulübenin içine girdi. Tekrar göründüğünde, elinde bir maşrapa ayran vardı. - İçiniz efendiler yorulmuşsunuz dedi. Bir yandan ayranlarını içerken, merakla Ahmet dedenin hayat hikayesini anlatmasını istediler..Ahmet dede bir müddet durdu. Gözleri üzgün yere bakıyordu. Uzun bir nefes alarak anlatmaya başladı. -Aşğıda köyde bahçeli bir evim vardı. güzel bir eşim, biri kız biri oğlan iki çocuğum vardı. o zaman demircilik yapıyordum. Mutluyduk. Mutluluğumuz dört sene sürdü.Birgün bayram öncesi eşim, iki çocuğumla onlara giyecek almak için, ilçeye gitti.Oğlum dört, kızım iki yaşındaydı. Akaşam kara haber geldi.Araba çarpmış eşim ve kızım ölmüş, oğlumu ise bütün aramalarıma rağmen bulamadım.Dedi. Ahmet dede ağlıyordu. Gözündeki yaşlar sicim gibi akıyordu. -Ben de hayata küstüm. Bu kulübeyi yaptım. Burda yaşıyorum dedi. Araştırmacılardan birinin yüz ifadesi değişti. Ahmet dedeye bakarak, - Baba dedi. Ahmet dede şaşkınlıkla, -Baba mı? . Anlamadım dedi. -Evet sen benim babamsın.Köye seni araştırmak için geldim.Ömrümce seni aradım dedi. Baba oğul sarılmıştı. İkisi de ağlıyordu. Muhtar ve diğer araştırmacı da dayanamamış ağlıyorlardı. Ahmet dedenin oğlu, -Baba seni almaya geldim. Seni buldum artık bırakmam dedi. Baba oğul birbirine kavuşmuştu. Ahmet dedenin üzüntüleri mutluluğa dönüşmütü.. - Menekşe Gülay
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklım Başımda Değil
Hiçbirşey bırakmadın senden bana kalan, Yalnızca gözyaşım kaldı hiç anlamadan, Pembe güllerdi oysa, hep gönlüme dolan, Aklım başımda değil çırpınışlarım boşuna. Bir kere vurdun bin kere öldürdün yoluna, Ahlarla geçti zaman, durma artık karşımda, Senden gelecek hayır, Allahtan gelsin bana, Aklım başımda değil yalvarışlarım boşuna. Özgür bir kelebektin hiç durmadan uçtun. Çiçek çiçek dolaştın, beni hep unuttun. Mahpuslarda yüreğimi, öylesine kuruttun. Aklım başımda değil haykırışlarım boşuna. Küsmek çözüm değil, yüreğim hep kanıyor. Çektiğim tesbihlerle sabrım artık taşıyor. Verdiğin üzüntüler, durmadan beni aşıyor. Aklım başımda değil bağırışlarım boşuna. İlmik ilmik dokudum aşkı, hep sundum sana, Yağmurları biriktirdim koydum avuclarına, Ümitlerim, hasretim, özlemimdin yalnızca, Aklım başımda değil çağırmalarım boşuna. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|