![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağzımı Bozmayacağım
Sen gibi ağzımı bozmayacağım Aşka çıkar,madde katmayacağım Bu oyuna asla gelmeyeceğim Beş para etmez,yalancı olsanda (01.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Bu Kafam
Ah bu kafam,ah bu kafam Nerden kandım sözlerine Nerden yandım gözlerine Seni sevmek delilikti İncittin sen gururumu Görüyorsun durumumu Kaybettim ben sağlığımı Seni sevmek delilikti Aşka değer vermiyorsun Kıymetimi bilmiyorsun Hep kalbimi kırıyorsun Seni sevmek delilikti Ah bu kafam,ah bu kafam Sen'le soldu umutlarım Dinmez oldu sancılarım Seni sevmek delilikti Sen bitmeyen dertlerimsin Sen ömrümü tüketensin Yazık ettin gençliğime Seni sevmek delilikti Saçmalıktı,çılgınlıktı Seni sevmek delilikti Söz geçmedi yüreğime Ah bu kafam,ah bu kafam Şahin Ertürk
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah İstanbul Vah İstanbul
Ah İstanbul Vah İstanbul Sana neler oldu böyle Seni kimler kirletti? Gürültü kirliliği sende Görüntü kirliliği sende Ah İstanbul Vah İstanbul Herşeyini kaybetmişsin Doğallığını kaybetmişsin Güzelliğini kaybetmişsin Plaza larmış Metro City lermiş Restaurant larmış Cafe lermiş Bar larmış Aman Allahım Bunlar ne böyle Türkçe bile konuşmuyorsun AH İSTANBUL VAH İSTANBUL Bıraktığım gibi BAKİR değilsin Söyle İSTANBUL söyle Seni kimler kirletti? Seni kimler kirletti? (25.06.2006) İstanbul Şahin Ertürk
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah keşke
Yosun yeşili gözlerinle Başak sarısı saçlarınla Aşka davetkar sözlerinle Kandıramaz,kanıramazsın Acılar geçti üzerimden Tonlarca derdin altındayım Can çekişiyor duygularım Kaldıramaz,kurtaramazsın Cilalı sözün kaşın,gözün Her şeyinle çok güzelsin'de Kapandı aşka gönül kapım Açtıramaz,açtıramazsın Keşke sana inanabilsem Acılardan kurtulabilsem Mutluluğu paylaşabilsem Keşke güzel,ah keşke keşke (07.12.2004-Şok Gazetesi) (24.06.2004-Takvim Gazetesi) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahiretlik Neyiniz Var?
Namazını kılmayanlar Orucunu tutmayanlar Zekatını vermeyenler Ahiretlik neyiniz var? Mercedesten inmeyenler Halk içine girmeyenler Kadir,kıymet bilmeyenler Ahiretlik neyiniz var? Dolar,Ero toplayanlar Layla larda hoplayanlar Meyhaneden kopmayanlar Ahiretlik neyiniz var? Anne,baba takmayanlar Garibanı haklayanlar Baş örteni horlayanlar Ahiretlik neyiniz var? Her çiceği koklayanlar Haramlardan korkmayanlar Hortumcuyu kollayanlar Ahiretlik neyiniz var? Podyumlarda soyunanlar Yahudiden doğuranlar Bol bolunca kuduranlar Ahiretlik neyiniz var? Topla,popla avunanlar Loto,toto oynayanlar Dünyalığa doymayanlar Ahiretlik neyiniz var? (04.09.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akıl mı Bıraktın-1
Fırtınanın tam ortasındayım Gidecek yön Akılmı bıraktın bende Bütün yollar,sana doğru Durakları şaşırıyorum Otobüsleri şaşırıyorum İsimleri şaşırıyorum Şaşkının biri oldum çıktım Ahmet ler bile AYŞE oldu Nihal ler,Meral oldu Melek ler,Meltem oldu Meğer sen neymişsin be Bu nasıl sıcaklık böyle Bu nasıl içtenlik böyle Yanıyorum,titriyorum Hasret çekilmez boyutta Suratlar sana benziyor Şekiller sana benziyor İsimler sana benziyor Sana benziyor,sana benziyor Herşey sana benziyor Yollarda sen varsın Trenlerde sen varsın Vapurlarda sen varsın *******im seninle Gündüzlerim seninle Akıl mı bıraktın bende Birkez görseydim yüzünü Birkez tutsaydım elini Birkez öpseydim seni Akıl mı bıraktın bende Fırtınanın tam ortasındayım Sürükleniyorum şimdi Bütün yollar,sana doğru Sana doğru NİHAL Sana doğru MERAL Pardon Sana doğru MELTEM Pardon bir kez daha pardon Sana doğru KIYMET Sana doğru NİMET Saçmalıyorum,çuvallıyorum Akıl mı bıraktın bende Söyle,Akıl mı bıraktın bende (16.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akıl mı Bıraktın-2
Otobüse binmedin Trenin hareket etmedi Uçağın kalkmadı Vapur seni bekliyor Yetişecek gibisin Henüz yola çıkmadın Yüzünü görmedim Kokunu almadım Koklamadım seni Koklamadım amma Gelişini Kutlamaya başladım bile Çaylar NÖBETÇİ ŞAİR den Yemekler ŞİİR MAKİNASIN dan Amma da atmışsın Bu kadarda atılmaz ki? KÜTAHYA da Deniz varmı ki? Uçak inemez ki ÇİNİGAR a...? Nereden çıkardın Uçağı,vapuru? Sesini duyar gibiyim Duyar gibiyim güzelim Akıl mı bıraktın bende? Ben bu sevinçle Hem valla,hem billa KÜTAHYA ya Denizde getiririm Uçakta indiririm Sen geliyorsun Gelmeye karar verdin ya? AKIL MI BIRAKTIN BENDE? (20.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklım karıştı
Ağzından çıkanlar baldan çok tatlı Baktırdığım fallar sevmiyor çıktı Falcı'mı yalancı,sen'mi doğrucu Seviyor,sevmiyor aklım karıştı Ona sorarsan pek çok seviyorsun Buna sorarsan dalga geçiyorsun Doğru kim söylüyor,şaştım doğrusu Seviyor,sevmiyor aklım karıştı Birşey anlatmıyor,gözlerin donuk Nasıl inanayım kalbim çok buruk Korkularım var,yine yersem kazık Seviyor,sevmiyor aklım karıştı (Boyalı Düşler adlı şiir kitabımdan) (10.01.2005-Şok Gazetesi) Şahin Ertürk
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Bu Canım Senin
Kuralları biliyorsun Aşk la dalga geçmiyorsun Sen sevmeyi biliyorsun Al bu canım senin güzel (Cesur Şaire) (21.08.2005) Şahin Ertürk
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Bu Şiirim Senin
Onurumsun,gururumsun Yüreğimin sahibisin Hiç kırmadan,incitmeden Çok şey vereceğim sana Gökten gelen meleğimsin Ayışığım oldun benim Aydınlandı senle dünyam Şiirime ilham oldun İlkbaharım,Sonbaharım Yazım,Kışım herşeyimsin Dört mevsim,şiirimsin Bu şiiri yazdıransın Al güzelim,herşey senin Sıcaklığım,duygularım Yüreğimde senin al,al Bu şiirde senin al,al (17.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|