![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın yalanmış
Bilmem ki nasıl anlatsam.. Kendimi tarif edebilsem,çekmezdim; Bu kadar acıyı hüzünü,yanlızlığı. Başımı dizine koyup hayale dalmak. Dudaklarındaki mimikleri seyretmek. Gözlerindeki yalanı görmek. Sevgin yalanmış. İşte bana beni,sevdiğini derken Ben bunu gözlerinden anladım. Nasıl inandım.hala delice nasıl; Sevgiye hasret özleme susamış… Bu ben olmamalıydım. İçim aşk nağmeleriyle çırpınırken. Sevgi için aşk için yaşamak varken. Aşkın yalanmış.
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Babama
Sen hiç bir zaman yoktun yoktun ama.. var oldugunu biliyordum. Ben her sensiz akşamında. yıkılıyor ve acı çekiyorum. 18 yaşındayım ama seni sadece bir kere hatırlıyorum.. Ve bu bana daha çok acı veriyor. Keşke yanımda olsaydında agladıgım zaman yanımda olsaydın. Başımı senin omuzuna dayasaydım,sıkıntım oldugunda seninle paylaşsaydım. Ama yoksun.hiç olmadıgın gibi... Bundan sonrada olmayacaksın. Keşke ben olmazsaydımda sen olsaydın baba. Ben yaşamımdan hiç bir şey anlamıyorum baba. Allahtan annem varda o hep senin yoklugunu; hissetirmemeye çalıştı,ama ne kadar olsada senin yoklugun belliydi. Belki sesimi duyarsan; Oralardan seni çok ama çok sevdigimivede özledigimi; anlarsın ve bir gün rüyama gelirsin. Bana sarılırsın saçlarımı okşarsın.yanaklarımdan öpersin. Seni seni ne çok özledigimi bilemezsin Baba beeeeeeeeeee.
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebegim
Ben seni ne kadar özlüyorum biliyor musun. Bilemezsin bebeğim. Bilmenede imkan yok çünkü sen benim seni, Özlediğim kadar özlemiyorsun. Sen benim bebegim. Tek düşüncem vede arzumsun. Seninle uyurum bebegim,kollarında. Ama sen bunu bilemedin. Olsun be güzelim.... Yinede sen benim bebegim. Yinede sen benim aşkım. Ölünmezliğimsin. Seni ne kadar haykırsamda dünyaya Sen benim bölüşülmezimsin. Ben sana bu şiiri yazarken; her ne kadar yüreğime inse de sızın. Sen benim yinede bölünmezlenimsin. Bebeğim.
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben benim
Ben bunaldım,sıkıldım dost aradım.... Ama bulamadım.Nerdeymiş O eski dostluklar,nerdeymiş o eski vefakarlar... Ne dost ne post hiçbir şey bulamadım şu fani dünyada. Herşey yalan olmuş... Hayat yaşamak,insanlık kalmamış; Sevgi hani nerde kim bulmuş kim kaybetmiş... Herkes birşeylerin peşinde koşar olmuş... Sadece insanlık ölmüş...... Ölmüs be Aldatmak,yalan riyakarlık insanların Tek çıkar yolu olmuş..... Mertlik nerde babam anam Delikanlılık; Sadece insanların kullandığı bir maske olmuş. Oyyyyyy ben bunaldım artık; Böyle bir dünyada yaşamaktan Böyle aldatan insanlarla uğraşmaktan. Oyyy anam babam Oy benim canlarım. Yapmayın atalarınızın bıraktığı miras’ı, Kendi emellerinize alet etmeyin. Sevgi’ye gerçek sevdiğinize ölümüne kadar Ula mezara kadar sahip çikin sahiplenin; Neyiniz kalmış ki; sevdiğinizi sevginizi kaybettikten sonra Neyiniz kalmış’ki; İnsanlığınızı benliğinizi yitirdikten sonra. Belki bana kızarsınız ama ben buyum işte Yaş yelmiş yetmişe Eğer bir gün öldükten sonra hatırlarsanız; İşte Berivan’ım türküsü kalmaz geçmişte Dılım bırandarım,ez ne götüm tıpırhezdıkım. Ez Garıbım,ez naçarım,ez çavedelalim...... Ez ava zelalım........ Bırandarım. İşte ben beriwanım ondan öte özlemlerin, Özlemi.Kimsesizlerin kimsesiyim Beni seven herkesin herşeyiyim. Sevginin bedeli
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben hazanım
Beni birşeylere benzetmek istersen eğer; Ben hazanım.. Kimi zaman döne döne düşen sarı bir yaprak. Kimi gün sesiz sesiz ağlayan bir yağmur. Kimi an deli gibi savuran bir rüzgar. Ben hazanm. Beni bir çiçege benzetmek istersen eğer; ben kardelenim.. Yüksek daglarda karların altından fırlayan. Koparmak sitediginde elini kanatan. Erişemeyeceğin kadar derinde. Korkacagın kadar narin. Ben Kardelenim... Beni bir renge benzetmek istersen eğer; Ben kırmızıyım. Ne beyaz kadar saf ve katkısız. Ne bordo kadar net ve kasvetli İkisinin ortasıym. Ben kırmızıyım.. Beni illa bir şeylere benzetmek istersen eğer; Ben SEVĞİ yim. Bir meleğin gülüşü kadar içten., Güneşin doğuşu kadar sıcak. Gecenin rengi kadar etkileyici. Yaşam kadar ürkütücü. Ben SEVĞİ yim. YASEN BİBER TANEM...
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben hep yanlız olmalıyım
Yaramıyor bana sevmek sevilmek. Ya ben yanlışım ya da seni seviyorum diyen. Hep ödün veren neden ben oldum neden? Kötü olmak mı hayatta,hak etmek için mutluluğu. Yeni bir sevgi için,değermi bu kadar mutlusuzluğa... Ekmeğim yoktu,param yoktu mutluydum. Hoş yine çok param yokya; Kendimi adamıştım insanlara insan sevgisine.. Sevgimi gömmüştüm taa derinlere.. Ben hep yalnız olmalıyım. Bu da bana tanrının verdigi bir lutuf olsa gerek. Hayatla hep mücadele etmek,yanlızlığı yenmek. Kadere boyun eğmek demek degil... ******* hüzünlü ******* acımazsın şu zalim gurbette Dalarım bazen karanlıklarına İstanbul denen bilinmezin şehrinde. Hey beee ne ler yaşadım neler gördüm. Ne acılar çektim ne mutlulukları oynadım siyah sahnesinde. Ama yenemeyeceksin beni,ahtapot kollarına alamıyacaksın beni. Ben hep yalnız olmalıyım. Kadın başımada olsa yalnız savaşmalıyım hayatla ve senle. Ispatladım,kadının da benim ben diyen den daha delikanlı oldugunu. Kadın da olsa erkek gibi mücadelede yenilmediğini. Ben yalnız olmalıyım... Sevgimde efkarımda neşemde kahrımda bende benimle olmalı. Selam ederim tüm kadınlara,onurundan ödün vermeyen; Savaşmasını bilen analara... Ben hep yalnız olmalıyım,gidiyorum hüzünlü *******de şiirler yazmaya
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben özümü sevdim
Bu gece özümü dinliyorum biliyormusun. Sen bilmezsin... Bak sana az yazayım Kardaş mezarımı yol üstüne kazsınlar. Terkınımı baş ucuma yazsınlar.... Anlamadın dimi,anlayamazsın. Çünkü senin yüreğin benle akmıyor. Özlemin ben gibi değil.. Hasretin yüreğim deki sevği nin binde biri bile değil. Anlayamazsın kekem anlayamazsın bendeki bu özlemi Şimdi kekem ne diyeceksin, İşte sorun burada,sen kibarcıksın. Bense çok kaba anadolunun bağrından kopmuş. Yüreğim yanık,umutlarım kırık. Özlemlerim var anadoluma,vatanıma. Dinlerim Bedihimi,dinlerim Celal Güzelsesi mi, Onlarla şad olurum onlarla ağlarım. Ben anlamam poptan toptan. İşte aradaki fark bu... Keşke sende dinleseydin keşke sende özünü görseydin. Ben hep bunun için yaşadığımın farkına vardım. Ben bunun için insanları sevdim. İnsan olan insanları. Türküleri ezgileri hoyratları. Ben özümü sevdim.. Sende sev sende gel türkülere hoyratlara. Dön özüne,haydi gel Kaptırma kendini özünü bilmeyene..
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana bir ceza verebilseydim
Ben sana gülüm bir ceza verebilseydim.. Seni de benim seni sevdiğim gibi; Sevmeye mahkum ederdim.. Ama na file kırılsın beli sevğinin. Sana ceza degil; Seni sevmeye bile mahkum edemiyorum. Bunun ne demek olduğunu biliyormusun. Uykusuz *******imin azabı sen sin. Bilmem bunu hissede bilyormusun gülüm. Ben sensiz bu felegin kahrını; Ben sensiz bu dünyanın zulmünü çekiyorum. Sen nerdesin; Sen kiminlesin bebegim. Ben bunu bile bilemiyorum. Bunun seven için ne kadar acı oldugunu sen bilebiliyormusun. Bilemezsin be gülüm. Çünkü.sen sevmenin ne olduğunu bilmiyorsun.. Ben sana bir ceza verebilseydim. Seni ömür boyu sevmemeye vede sevilmemeye Mahkum ederdim..
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana dogruyu nasıl ögreteyim
Evet bebeğim ben sana doğruyu nasıl öğreteyim. Sen benim doğrularımı kabul edecek misin. Ben çektiğim acıları sen çekme istiyorum. Sen bunları bilecekmisin.. Senin sevgine sayğı duyuyorum. Ama o seni ne kadar seviyor ki bebeğim. Sevgi emek ister sevgi fedakarlık ister. Sevmek o kadar zorki sevenin seni nasıl sevmesine baglı. Bebegim ben seni gözümden kıskandım. Ben seni ömrümü feda ederek büyüttüm. Ben sana dokunulmasına bile tahhammül edemedim. Ve ben seni anlımın teriyle yüzümün akıyla büyüttüm. Yapma bebeğim kendini kendi hayatını bitirme. Ben öldükten sonra; Sen haklısın deme anne. Ama o zaman ben yokum.. Bana yeter ki anam sen haklıydın deme. Ben sana sevmeyi nasıl öğreteyim. Ben sana doğruyu nasıl göstereyim. Bebeğim.ben seni babasız büyütüm. Kime güveneyim. Derlerki bin nasihat bir töbeye bedeldir. İşte bebeğim ben senin bu töbeyi yaşamanı istemiyorum Seni çok seviyorum.Sana tapıyorum.sen benim canım kanımsın. Senin acı çekmeni istemiyorum. Bunlardan sonra bebeğim ben sana; Dogruyu nasıl ögreteyim..
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana köylü kokumla gelmiştim
Ben sana köylü kokumla gelmiştim. Ben seni daglarımın yamacıyla sevmiştim. Bırakıp gitmeyi,terk etmemeyi ögrendim. Köyümün kokusuyla.. Sen kültürlü,büyük mektepler bitirmiş insansın, hayllerin büyük,hayatın büyük. güzel ve süslü sözler duymak istiyorsun; sana yaldızlı ve parlak yalanlar söylemelidim. seni yitirmemek için.. Seni kaybetmemek için geşmiçimi gizlemeliydim.... Duymak istediklerini konuşmamalıydım. Yüreginde istedigin süslü insanı oynamamlıydım sana Kendimi degil.. Sen serçe sevmek istedin. Oysa ben kartaldım,kartalla yaşadım. Ama serçeyi oynamalıydım sana, Seni kaybetmemek için.. Sen yüregindeki süslüden nefret ettin. Serçeden nefret ettin.. Kartalı hiç tanımadınkiiiiiiiii Heyacan derim sana hep tarifini......... İsmini duyunca hep kalbimdeki çırpıntı. Hüznün tarifini sen yapmıyorsun. Ben sana yapayım. Yanımda olmayıpta,gözlerimde bıraktıgın hayal. Ben hüznü.. Akrabasının elbisesini bayramlık diye giyen; Aynadaki kendi yüzümde gözlerimde gördüm. Ben bunları sana anlatamazdım. kaç gecedir seni köyümü annemi görüyorum rüyamda. Hattayken beni hiç yanlız bırakmayan annamıı Şimdi sen istersen ya serçeyi sev.... yada kartalıı.. kartalı seveceksen; Önce köyümün kokusunu,daglarımı baglarımı sev.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|