![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ... Hayatımın İlk Aşkı Babama...
Hayatımın ilk aşkı Gönlümün kahramanı Yaşamamın anlamı Varlığımın sebebi Sensin gözümün nuru canım babam Şefkati sen de gördüm Sıcaklığı kollarında Işığı gözlerinde Sevgiyi bakışlarında Merhameti yüreğinde gördüm babam Hep sakındın kötülüklerden Kıskandın kendi gözünden Gözünde hep bebeğindim ben Büyüdü artık şımarığın, kara kızın İçimdeki çocuk, sevgine hep muhtaç babam Senden öte aşk yok yüreğimde Var ol, sağ ol baş tacımsın sen Babaların en güzelisin Hatalarımı görmezden gelirsin Senin hakkın ödenmez, hakkını helal et babam İyi ki varsın anlamım Yaşama sevincim, mutluluğum Dünüm, bugünüm, geleceğim Her şeyimsin babaların en iyisi Babalar günün kutlu olsun babacım … Nurcan Bingöl
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .... Baktığım,,, Gördüğüm,,, Hissettiğim Yerdesin!
.... baktığım,,, gördüğüm,,, hissettiğim yerdesin! gözlerim uzakları çağırıyor o uzaklar da sen varsın baktığım hayallere daldığım uzaklarım martılar konuyor saçlarıma, danslar ediyorlar çığlık çığlığa umursuyor muyum ki sen olmayınca senin dokunduğun gözlerime en güzel manzaralar seriliyor da görmüyorum senden başka bir çocuğun bakışında, gülüşünde denizin dalgası, martıların kanat çırpışlarında güneşin doğuşu dağlar ardından gülümseyiş gibi yüzüme yansıması gökyüzünün mavisi, pamuk pamuk bulutların özlemi seni çağırıyor gözlerim bu manzara da eksiğini arıyor ışığımı kaybettim uzaklarda bir ümit yansımanı arıyor gözlerim bir deyirsen bakışlarını manzaranın anlamına bürüneceğim ışıl ışıl aşkla yakacağım da ışık çok uzaklarda belirip kayboluyor arada sokul yamacıma birikmiş özlemlerinle gel bak martılar bile küskün sana ben hüzün akıtıyorum gözlerimden diye bitir ayrılığı gel gayri ay yüzlüm tamamlanalım bu manzara da.... Nurcan Bingöl
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Yüreğimdesin Ey Aşk!
Yüreğimdesin ey aşk Kalbim sen diye atmakta, yüreğimden taştın, beynim hükümsüz tek düşüncem, dünüm, bugünüm, hayalim tek gerçeğim geleceğim sensin... Bedenim aşk mabedin sen benim tek sahibim... Kalbimin, beynimin, bedenimin hükümdarı sen sevmezsen beni benim seni sevdiğim gibi Öleceğim! Dayanamam yokluğuna alışamam, seni sensiz yaşamaya mahkum edilirsem eğer; yüreğimden, gözlerimden kan damlaya damlaya yitip gideceğim... SENİ SEVDİM HEP SEVECEĞİM; SON NEFESTE BİLE YÜREĞİMDE AŞKIN, DİLİMDE İSMİN, BEYNİMDE HAYALİN OLACAK HER DAİM… Nurcan Bingöl
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Arayışım...
******* zifiri karaydı seni tanımadan önce ay' ın dolunay hali *******im şimdilerde ışıl ışıl yıldızlar bile sönük kalıyor sen doğduğundan beri ışıksız geceme yitiktim, bomboştum sen yokken pervasızca dönüyordum bilinmezlikte boşluğum neyeydi anlamadan savruluyordum rüzgarlarda meğer sanaymış bekleyişim, özlemim arayışım; anlamsızlığınaymış anlaşılmamanın birikmiş hayallerimle susuzluğum, açlığım sanaymış doyumsuzluğum gözlerinde ışığı yakaladım sözlerinde gizemin büyülü tılsımını kaptım yüreğinde saklı bir cennet gördüm aç kapılarını ardına kadar; bırakta yüreğinde beslenip, seninle bütünleşeyim... Nurcan Bingöl
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _ Güneşim _
Güneş batıyor orada işte tam arkanda! Son ışıklarını saçıyor geceye inat… Yeniden doğacağım dercesine renkten renge bürünüyor, büyülüyor ihtişamı ve yakıcılığıyla gözleri alıyor o batan güneş! İşte o güneşten bir parçasın sen! Tıpkı yüreğinin sıcaklığı, gülüşünün ışık saçışı,gözlerinin rengi, sözlerinin hayata meydan okuyuşunda her biten güne inat… Güneş gibi yeni günlere yeniden ışıl ışıl göz alıcı bir başkalıkla doğuyorsun, katran karası yıldızsız *******e inat… Geceyi ardında bırakarak kendini dünyanın merkezinde buluyorsun bütün gezegenlerin etrafında döndüğü bilerek....! Ve o gezenleri küçümsemeden tüm dünyanın ışığı olduğunun farkında olarak hayata renkli bir bakış atıyorsun...! Güneşimsin dünyama ışık saçan, günümü aydılatan… Gözlerime doğan, tebessümüme yansıyan… İçimi ısıtan, yüreğimi yakıp kavuran… Buzlarımı eriten, beni sana muhtaç eden sensin güneşim…! Nurcan Bingöl
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _ Rüya _
Uyuduğumda rüyamda seninle seninle buluştum dün gece! Yaşayamadığımız ne varsa aşka dair Hepsini düşlerimde bizim için yaşattım... Öyle gerçekti ki sanki, yastığımda kokunu hissediyordum Seninle bir yolculuktaydık, bilinmeyen diyarlara doğru gidiyorduk Son sürat delice kullanıyordun sen arabayı, müziği son ses açmışız Eşlik ediyorduk biz de şarkılara haykırırcasına aşkımızı birbirimize vE nakaratları tekrar ederek gülüyorduk şen kahkahalarla Gözlerimize derin derin bakarak susuyorduk bi an… gözlerimiz konuşuyordu o dakikalarda! Çılgın yolculuk uzun ve yorucuydu sabırsızdık baş başa kalmalıydık artık Kırlar da gezindik birlikte, beni dizlerine yatırıp saçlarımı okşuyordun Biraz soluklandıktan sonra ellerimiz ayrılmadan tek nefes olup bakındık etrafa O sessiz sakin sahil kasabasında kalmaya karar verdik bi anda Birlikteyken ne zaman ne mekan hiçbir şeyin önemi yoktu Sadece sen ve Ben … Gece mi gündüz mü farkında olmadan içimizden geldiğince Her anın tadını çıkararak aşkla harmanlandık Kadehlerimizi aşka kaldırdık, içkiden değil aşktan sarhoştuk Sen beni dansa kaldırdığında… Çakır keyiftik bırakmıştım benliğimi senin kollarına Hiçbir şey konuşmuyorduk, müziğin ritmi ve bakışlarımız vardı o anda Sustuk gözlerimiz sevişiyordu önce Dudaklarımız buluştu ansızın karşı konmaz bir istekle Doyumsuz lezzette aşk tadı vardı dilinde Nefes bile almıyorduk çünkü; nefes bizdik, soluklarımız karışmıştı çoktan Tenlerimiz yanıyordu ben titriyordum kollarında, kalplerimiz heyecanla çarpıyordu Aşk bu muydu? tutkuyla yoğrulmuştuk Zevkten çılgına dönmüşüz ki sızıp kalmışım senin koynunda Teninin kokusuyla uyudum bir bebek gibi mışıl mışıl sen beni izlerken Uyandırmaya kıyamazken bebeğini, sardın beni kollarına hiç bırakmamacasına … Gözümü açtığımda baktım ki yoksun bu bir Rüya... Tekrar kapadım gözlerimi sıkıca belki senin kollarına dönüpte Yeni güne seninle uyanırım güneş gibi doğarız diye Açmak istemiyorum gözlerimi kabus bu, yoksun sanki Seni yanımda bulamayacağım açınca gözlerimi Günün ağarmasıyla ben gerçeğe dönmüştüm rüyamdan... Özgürlüğü bu rüya da sınırsız aşkla süslemiştik Seninle rüyalarda korkusuzca sevişmiştik Zaman kavramını umursamadan Dilediğimizce doya doya kokularımızı karıştırarak bedenlerimizde Tutsak ruhumuzu prangalardan çözerek Yaşattık yaşanmamışlıklarımızı arzulanan dilenen dilekleri Bu pembe rüya da… Uyandığımda sen yoktun ya Yüzümde bir tebessüm kalmıştı ama; senden bal dudaklarıma Tenimdeyse o vazgeçilmez kokun, hala hissedebiliyordum içime her nefes çektiğimde... Ne olurdu sanki bu rüya gerçek olsa Ya da biz bu rüyadan hiç uyanmasaydık O sahil kasabasında delice aşkımızı sonsuza dek yaşasaydık bitmemecesine... Nurcan Bingöl
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _ Yeni Yıl Yeni Umutlarla Gel _
bİR yıl daha geçti diye hüzün dolarken yürekler tatlı bi tebessüm belirir yeni umutlara dair şans getirsin dileriz saat 12 yi vurduğunda sağlık isteriz, aşk, para, mutluluk hepsinden bi parça umutla adım atarız yeni bir yıla... öZenip, bezenip hazırlanırız çocukça çam ağaçları süslenir şenlik tadında hediyeler seçilir en kırmızısından şans getirsin diye şarkılar, kahkahalar çınlar kulaklarda geçmiş değil gelecek vardır o an akıllarda yEni yıl sen yEni umutlarla gEl yİne... Nurcan Bingöl
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _Ben Seninle Varım
Kuytusundayım yalnızlığımın Pusu kurmuş ******* bana düşman Uyku haram, ölüm sancılarında yürek Sessizliği yarıyor, birden patlıyor hıçkırıklar Boğazım düğüm düğüm, nefes alışlarım telaşlı Canım çekiliyor sanki kanım donuyor, Aklıma sen düşünce her nefeste kalbime bıçaklar saplanıyor Ruhum kuş misali çırpınırken bir meltem esiyor irkiliyor bedenim titriyor Azrail ile cebelleşiyor ayaz *******de hasretim Sensizlik azrailim olmuş bendeki seni almak istiyor Alsa seni benden kanım çekilir, ruhum donar, kalbim atmaz… Bilmez mi sen gitsen yüreğimden silinir evvelim, bugünüm, geleceğim? Sen ben de öyle çoğalmışsın ki ben seninle varım Acıtsada yokluğun içimdeki sen yaşama sevincim… Gözümden yaşlar karşı konmaz bir iştahla dökülürken İçimdeki ateş göz yaşlarımla külleniyor Seni içiyorum yudum yudum her solukta Seni yaşıyorum gecemde, gündüzümde Seni çekiyorum içime nefes gibi doluyorsun ciğerlerime Yanımda varlığın olmasada bendesin, benimlesin inan Uzak olsan da bana yüreğimdesin her an…! Nurcan Bingöl
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() … Aç Gözlü Benlik…
Ömür törpüsü aşk denen illet Mest eder süründürür meret Dermanı tek sevgilide Pençesindesindir artık aşkın Onsuz olamamak muhtaçlığın belirtisi Denge yok bulutlardasındır hep Yalnızlığında mezarlığın sessizliği odanda Aklın hükümsüz serbest ruhun bedeninde Engelsiz saatlerdesin Hep mi çakır keyf gezersin? Şeytan dürter kanın kaynar Aşk namussuz bir iştahla sarmış seni Sancılar başlar şafağa varmaz arzular Ten telaşelerde titrek nöbetlerde Tek çare tatlı dokunuşların şafak sökümlerinde Bu sessizliği bölen çığlıklarda ne? İnliyor aşk doğuyor sanki kan revan Gözle görülmeyen elle tutulmayan armağanım Zamanda kaybolmayan unutulmazım aşk senin kölenim Gül bahçelerine dalmışım Güle aşık yüreğime dikenler saplanmış Gülün güzelliğinden dikenlerin acısına hissizim Yaydan çıkmış ok, kör gözüm acılara Sadece sana yönüm ipte cambaz sallanırım Korku bilmez ruhum asi delice yoluna yürürüm Teneşirde paklanır mı ruhum? Ben ruhumu aşka sattım Hep sondu başlangıçlarım yine de ruhum aşka doymaz Tövbeler boza boza günah keçisi oldu aç gözlü benlik … Nurcan Bingöl
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() … Dön Bana Ömrüm …
Duy sesimi ölüm sancılarında yüreğim Gece yarıları ismini sayıklayarak hıçkırıklarla uyanıyorum Ter içinde kalarak sıçrıyorum uykulardan yastığımı göz yaşlarımla ıslatıyorum yokluğunda senli anılara sarılıyorum sabaha kadar seni öpüp kokluyorum umutsuzca seni benden çalan geceye lanet ediyorum hesaplaşıyorum her gece kendimle en büyük cezayı ben veriyorum yüreğime her an seni düşünerek yüreğimi kanatıyorum beni sensizliğe mahkum ettiğinden beri yaşamıyorum meğer ne çok sevmişim seni senli olan günlerin değerini bilememişim affedemiyorum kendimi, utancımdan, pişmanlığımdan duvarları yumrukluyorum her gün ölümün soğuk nefesi ensemde, nefes bile aldırmıyor sen aklıma düştüğün her an kahroluyorum acımdan kırılsaydı ellerim diyorum kırmasaydım seni gitmeseydin benden gittin karardı dünyam, halimi görsen acırsın sebebim oldun şimdi sensizliğimde cehennemi dünyada çekiyorum yanıyorum için için sönmüyor aşk ateşim her an acılarla körüklüyorum göz yaşlarım kuruyacak biliyorum kan damlasa da gözlerimden unutamayacağım affet diye yalvarsam yine beni gönlüne alıp sarıp sarmalar mısın? Yoksa beni sensizliğin zifiri karanlığında dertlerimle baş başa bırakıp ölüme mi terk edeceksin? Sensizlik ölüm alın yazım dön bana ömrüm Ben sana doymadım, doyamadım sevmelere kıyamadım Yüreğimden kıskandım, tek düşüncem geleceğim sendin Bugünüm, yarınım tüm hayallerimi senin üzerine kurmuşken ben şimdi neyleyim Candan ötesin bilmelisin,ömrümden ömür iste senin için yıllarımı harcarım Yeminim var senin olacağım, gözlerine aşkımı anlatacağım İstersen sonra öldür. sensiz bırakma beni sevgilim dayanamıyorum… Nurcan Bingöl
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|