www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Türk Adult > Türk Video

Türk Video Türk Videolar...

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-16-2009, 03:44 PM   #11
DreamTheatre
Müstakbel Üye

DreamTheatre Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 74617
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -24
Rep Derecesi : DreamTheatre can only hope to improve

aestetic kardeşim senin yaşın sanırım 18 yada 19 yani şimdiye kadar 4 bilemedin 5 kadınla birlikte olmuşsundur(onlarda hayat kadınıdır muhakkak) ben allaha şükürler olsun onlarcasıyla beraber oldum(çoğu kız arkadaşımdı!) ve bazılarında bu durumu yaşadım(dışarı fışkırtma)(ama sanıldığı üzere itfaiye hortumu gibi değil ok) ayrıca ben biyolog doktorum ve bu olayın fizyolojik nedenlerinide senden çok daha iyi bilirim ok
DreamTheatre çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2009, 02:57 AM   #12
aestetich
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 74250
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : aestetich is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen DreamTheatre Mesajı Göster
aestetic kardeşim senin yaşın sanırım 18 yada 19 yani şimdiye kadar 4 bilemedin 5 kadınla birlikte olmuşsundur(onlarda hayat kadınıdır muhakkak) ben allaha şükürler olsun onlarcasıyla beraber oldum(çoğu kız arkadaşımdı!) ve bazılarında bu durumu yaşadım(dışarı fışkırtma)(ama sanıldığı üzere itfaiye hortumu gibi değil ok) ayrıca ben biyolog doktorum ve bu olayın fizyolojik nedenlerinide senden çok daha iyi bilirim ok
1 S1KT1R GİT İŞİNE. SEN 31 E DEVAM ET AMELE..
aestetich çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2009, 04:42 PM   #13
DreamTheatre
Müstakbel Üye

küfürlerinle söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu ispatladığın için teşekkür ederim ben 31 çekmek için değil farklı pozisyonlar görebilmek ve bunu deneyebilmek için bu forumdayım ezik arkadaşım 31 e sen devam et ok
Old 03-20-2009, 02:47 AM   #14
aestetich
Yeni Üye

Üye No: 74250
Rep Derecesi : aestetich is on a distinguished road

Alıntı:
küfürlerinle söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu ispatladığın için teşekkür ederim ben 31 çekmek için değil farklı pozisyonlar görebilmek ve bunu deneyebilmek için bu forumdayım ezik arkadaşım 31 e sen devam et ok
sen imzanda damlanın değilde kendi annenin telefon numarasını yazarsan annen üzerinde denerim boşaltma olayını
aestetich çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-20-2009, 05:02 AM   #15
DreamTheatre
Müstakbel Üye

sen bana açık adresini verirsen ben direk senin üzerinde uygulayacam! ama nerde sende o yürek dimi!? klavye delikanlılığı yapmayı bırak! götün yiyorsa ortak bi yerde buluşalım ananın amından çıktığına pişman edeyim seni ok?! ananada üzülüyorum doğrusu kendisi orrospu değildir muhakkak(analara saygım sonsuz) ama sen tam bir orrospuçocuğusun ha unutmadan bana bi resmini yollasana hiç yakından orrospuçocuğu görmedimde
Old 03-28-2009, 11:04 PM   #16
umut10
Yeni Üye

Üye No: 77817
İtibar Gücü: 1205
Rep Derecesi : umut10 is on a distinguished road

abooww
umut10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-29-2009, 02:57 AM   #17
yentibaba
Yeni Üye

Üye No: 80194
Rep Puanı : 37
Rep Derecesi : yentibaba is on a distinguished road

Bilinçsizce sallamayın. bilmeenlere öğretsin haydar dümen. dış orgazm ve vaginal orgazm olmak üzere 2 tür boşalma vardır kadınlarda. vaginal boşalma g-noktasına ulaşmayla parmak yada penis yada benzerinin içeriye sokumuyla olur , diğeride yüzeysel olur masaj hareketleri yada titreşimli herhangi bi aletin değdirilmesiyle. ve ikisindede SIVI AKIŞI VARDIR DIŞARIYA
yentibaba çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-30-2009, 05:08 PM   #18
bulva
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 49659
İtibar Gücü: 2662
Rep Puanı : 119303
Rep Derecesi : bulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond repute

Alıntı:
len insan görünümlü deve boşalma dediğin dışarıya bi sıvının akmasıdır! fışkırtanda olur fışkırtmayanda!bu videoda öyle birşey yok iyi izle videoyu!!! sen rep kazanma uğruna millete yalan yanlış açıklama yazarsan ben ve benim gibi dürüst üyeler herzaman senin karşına çıkarız! biz bu forumda "ablasını sikiyor" diyede video gördük! allahın amerikalısını türk diye yedirmeye çalışanıda gördük! bize masal anlatma! biz herzaman dürüstün yanındayız!!!
Salaklığın adı dürüstlükmü oldu

Alıntı:
"Onlarcasıyla Beraber Oldum Ve bazılarında bu durumu yaşadım" diyorsun ama lafının nereye gittiğini bilmiyorsun. Senin gibi doktorun kalıbına sokayım ben. O arkadaşın bilmediğinden değil senin sığırlığından kaynaklanıyor. Tahminen 30 kadınla birlikte olduysan bunlardan 5 tanesinde bu mevzuyu yaşadıysan buda ortalamanın çok altında bir rakamdır geneli alakadar etmez. Bazı filmlerde itfaiye hortumu gibi fışkırtanda var ama bu geneli bağlamıyor. Biyologsun (!!!) ama bi bok bilmiyorsun. Aç kitaplarıda öğren sığır herif. Bazı kadınların orgazm olurken neler yaşadığını o dışarıya fışkırttıklarının ne olduğunu belki kafan basarda öğrenirsin. Sende biyologsan Senin eline düşenlere Allah yardım etsin. Filmdeki kadının ne yaptığını dikkat et. Kendini okşuyor sığır bilmiyorsan öğren ona mastürbasyon denir. Kadın kendi kendini okşarken (orayada vajina denir) hangi sıvının dışarı akıpta senin bön gözlerinin görmesini bekliyorsun. Şimdi siktir gitte milleti meşkul etme. Yerimi öğrenmek istiyorsan Gaziosmanpaşada Kahvelerde oturuyorum. İstediğin zaman gel. Fikri Sarı ile görüşecektim de oturduğum masayı gösterirler sana. Gelde ne kadar ıstaka var sokayım götüne. Bakalım boşalacakmısın. Embesil biyolog.

Alıntı:
sen bana açık adresini verirsen ben direk senin üzerinde uygulayacam! ama nerde sende o yürek dimi!? klavye delikanlılığı yapmayı bırak! götün yiyorsa ortak bi yerde buluşalım ananın amından çıktığına pişman edeyim seni ok?! ananada üzülüyorum doğrusu kendisi orrospu değildir muhakkak(analara saygım sonsuz) ama sen tam bir orrospuçocuğusun ha unutmadan bana bi resmini yollasana hiç yakından orrospuçocuğu görmedimde
Aynaya bak görürsün...
bulva çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-31-2009, 12:12 AM   #19
DreamTheatre
Müstakbel Üye

bulva analara saygım sonsuz demiştim ama lafımı geri alıyorum çünkü senin gibi benzersiz bir orrospuçocuğunu doğurana ana denmez orrospunun önde depar atanı denir!!! vereceğin adresi sikeyim senin gaziosmanpaşada kaç tane kahvehane var bilmiyor amınaçaktığımının yunan dölü! götünün yemediği tam adres verememenden belli oluyor! ayrıca sen kahve köşelerinde ananı pazarlarken ben üniversitede saatlerce ders çalışıyordum amınaçaktığımın cahili! senin gibi embesiller yüzünden bu ülke yerinde sayıyor! bana küfür edeceksin diye saçmalığın daniskası şeyler yazmışsın! forumdaki aklı selim arkadaşlar kimin ne bok olduğunu gayet iyi anlamışlar sen yorma o mercimek beynini ok! sen git kahve köşelerinde arkadaşlarına yalandan şöyle karı ziktim böyle karı ziktim hikayeleri anlat koçum! sen am neye benzer forumlarda görürken ben direk canlısına hergece çakıyorum! senin gibi yavşaklarda benim gibilerin çektikleri videolara bakıp 31 çekiyor(tabi becerebiliyorsan) işte aramızdaki en büyük farkda bu koçum! sana tavsiyem şimdi eve git anan sana bugün kazandığı paraları versin sende onlarla keraneye gidersin hatta kısacası ANANIDA AL GİT BU FORUMDAN..! ZUHAHA
Old 03-31-2009, 11:13 AM   #20
bulva
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 49659
İtibar Gücü: 2662
Rep Puanı : 119303
Rep Derecesi : bulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond reputebulva has a reputation beyond repute

Alıntı:
bulva analara saygım sonsuz demiştim ama lafımı geri alıyorum çünkü senin gibi benzersiz bir orrospuçocuğunu doğurana ana denmez orrospunun önde depar atanı denir!!! vereceğin adresi sikeyim senin gaziosmanpaşada kaç tane kahvehane var bilmiyor amınaçaktığımının yunan dölü! götünün yemediği tam adres verememenden belli oluyor! ayrıca sen kahve köşelerinde ananı pazarlarken ben üniversitede saatlerce ders çalışıyordum amınaçaktığımın cahili! senin gibi embesiller yüzünden bu ülke yerinde sayıyor! bana küfür edeceksin diye saçmalığın daniskası şeyler yazmışsın! forumdaki aklı selim arkadaşlar kimin ne bok olduğunu gayet iyi anlamışlar sen yorma o mercimek beynini ok! sen git kahve köşelerinde arkadaşlarına yalandan şöyle karı ziktim böyle karı ziktim hikayeleri anlat koçum! sen am neye benzer forumlarda görürken ben direk canlısına hergece çakıyorum! senin gibi yavşaklarda benim gibilerin çektikleri videolara bakıp 31 çekiyor(tabi becerebiliyorsan) işte aramızdaki en büyük farkda bu koçum! sana tavsiyem şimdi eve git anan sana bugün kazandığı paraları versin sende onlarla keraneye gidersin hatta kısacası ANANIDA AL GİT BU FORUMDAN..! ZUHAHA

Ulan sütlü biyolog, Kahveler o semtin ismi sığır pipisi. Senin gibi orrospununsıçtığı bin babanın çocukları yüzünden ülke batıyor. Gel sen ben sanada 31 çekerim. Bekliyorum. Amın yiyiyorsa buyur...
bulva çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.