![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Ateşi
Boşuna mı böylesi çektiğim ıztırab İçimde yıllar yılı sönmeyen nar'ı var Vuruldum bir kuluna kurtar beni yarab Genç yaşta saçlarıma düştü bunca aklar. Neden böylesi yakıp ettin beni harap Benden başka yakacak kulun kalmadı mı Çaresiz bir aşk için kim yakar kendini Teklif ettin de acep kimse almadı mı Yanmam kurtuluş ise, yanarım nar'ında Aşkı hançer misali saplıdır bağrımda Çıkarıp atsam diner, acım da sancım da Lakin yapamam bunu yazıktır aşkıma. Kemal Çakır
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık Sevmeyelim
ARTIK SEVMEYELİM Öyle güzel bir aşktı ki bizim yaşadığımız Nasıl anlatsam,ruya gibi bir şeydi o Canı gönülden sevmekti tek yaptığımız Sevda denince akla biz gelirdik banko. Yıllar mı, yoksa biz mi yok ettik bu aşkı Kara bulutlar sardı şimdi sevgimizi, Kalmadı aşkın, sevdanın ölüden farkı Alıp götürsün sevenler cenazemizi. Bir daha asla sevdadan söz etmeyelim Demek buraya kadarmış,ne gelir elden Bundan sonra ne sen, nede ben sevmeyelim Gelmez kimseyi mutlu etmek elimizden. Çekilip acı çekelim bir köşeye biz O güzel günler olsun bütün tesellimiz Ne bir gül tutsun, ne de güzel bir el, elimiz Aşk acısıyla yansın, kavrulsun her yerimiz. Kemal Çakır
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çölü
Yolcusu olur muydum, bilsem çöldeki yalnızlığımı Tutar mıydım ellerini, gözlerine takılıp kalır mıydım Bekler miydim çocuklar gibi yollarını heyecanla Meğer hataymış tek başına yolculuğum... zordayım. Sen uykularımın katili, yollarımın engeli Sen göz yaşlarımı kurutup, kan ağlatan çöl sıcağı Sen her çarpışında hançerini kalbime vuran sevgili Gülüp durma halime, bakıp bakıp uzaklardan. Bırak sessizliğimde kimsesizliğimi, girme aramıza Çaresizliğim kaderiyle baş başa ağlayıp dursun Telafi edemiyor, kurtulamıyorum bu hatadan Bir şeyler yap da çık git kalbimden, ne olursun! Sessiz, renksiz çöllerde bülbül neyler Gözyaşları sesine, sesi göz yaşlarına karışmıştır Solmuştur yüzü, yok olmuştur renkleri acıdan Aşkının ıssız çölünde yapayalnız yanmaktadır. Bir zamanlar ne güzeldi, yaseminler ve de güller Her birine aşk ile, şefkat ile bakardı gönül Acıyor, yas tutuyor şimdi gül dikenlerine 'Katlanacak kimsesi kalmadı' diye bülbül. Kemal Çakır
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Dediğin Bu mu?
Bu mu aşk dediğin senin? El bahçesinde gül misali Can yakmalı her an dikenin, olmalı sevginin de bir bedeli Kemal Çakır
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Islağı
Aşk Islağı Bir temmuz akşamında ben Gri mavisi bir gökyüzüydüm Gözlerine dolan. Kıpır kıpır, yıldız yıldız Gönül semtınin gözbebeklerinde Dolanıp duran. Sırılsıklam aşk ıslağımdı O; Dudaklarımda başlayıp, Parmak uçlarıma kadar uzanan. Aldırmadan aşk ateşimizin Dalgalı kur sistemine, Sarılıp kalırdık boylu boyunca Peşpeşe devam eden Artçı sarsıntılara rağmen. Gözleri dalar giderdi gözlerime, Göz bebekleri kayboluncaya dek. Sonra; Sarı saçları süpürür dururdu Gözlerimin derinliklerini, Ta ki gözbebeklerini buluncaya dek. Sonunda bulurdu da Ama, yine dalar giderdi... Böyle böyle kaç temmuz geçti, Kaç kere kaybedip bulduk, Ateşimiz kaçtan kaça düşüp çıkmıştı, Kaç şiddetinde sarılıp sarsılmaktı onlar! Şimdi: Bunları bile hatırlamanın mümkün olmadığı, Başka temmuzlar yaşamaktayız. Kemal Çakır
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşklarımız
Aşklarımız Ah bu bizim aşksız aşklarımız Sabah başlar akşam unuturuz. Sonra yumulup içkiye Aşkımızı ve sülalesini kuruturuz Kemal Çakır
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() B o ş v e r...
Uzatma tutmam için ellerini artık Boş ver aşkı, sevdayı ne çıkar; Bir gün nasıl olsa yarım kalacak Sonu yine gözyaşı olmayacak mı? Boşuna yakma, ne beni nede kendini Ben başka, sen başka alemdensin Üzmeye gerek yok inan bana Aşk gibi bir sözcük için kendimizi. Şarkıları dinledikçe ağlamak Feryad-ı figan etmek niye? Niye boş bir sözcük için Yılları bir kafeste saklamak? . Ayrılık en basiti ve anlamlısı bence Hiç değilse ne yaptığın belli olur Görmemek, dokunmamak duymamak gibi En çıkar yol da bence budur... Kemal Çakır
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() B e d e l
Gözlerinize bakmanın bedeli nedir? Bakmamak hariç ne istersen iste Buna canımı istemen de dahildir Nasıl olsa öldürdün ilk görüşte. Kemal Çakır
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() B e k l e
Belki pişman olmuş bekliyorsundur Ayrıldığımız yerde sevgilerden uzak. Belki de yeni bir sevdaya tutulmuşsundur O hep sürsün istediğimiz sevgimizi unutarak. Belki bir anda çevren bülbüllerle dolmuş Şaşırıp kalmışsındır bu beklenmedik ilgiye. Belki de ilgisizlikten kanın donmuş Özlem duyuyorsundur o güzelim günlere. Belki ay karanlık yalnız bir gecede Belirsizlik içinde korkuyorsundur. Belki de yıldız işgali var gözlerinde Senin için doğup doğup batıyordur. Sen gelmesen de ben sana geliyorum Korkma, bekle! kesindir sana yolculuğum. İnanmıyorsan bak, kapını çalmak üzereyim Duyulmuyor mu şu an, seni soluduğum? Kemal Çakır
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakakaldı Yüzüme
Bana geldiğinde inliyordu kalbi Hiç hali yok idi sapsarıydı rengi Hala seviyordu bakışından belli Bakakaldı donup öylece yüzüme. Oysa ayrılığı isteyen o idi Yakıp gitti beni mahvetti kendini Hala saklarım tüm güzelliklerini Bakakaldı donup öylece yüzüme. Aşkını itiraf için gelmişti de Nedense tutuldu basireti yine Gözlerime baktı sadece geldi de Bakakaldı donup öylece yüzüme. Kemal Çakır
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|