![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkası Dönük Bir Serenat-2
Hiç gülmeyi deneme bana bakan hüzün uzun bir yolda dolaşan bir hüzündü az da olsa gördüğün dağlanmış bir yürekti dayanan. Bende başlayan bir yol ardımda keskinleşen mavi bir dağ sevgi. Yürürüm yolun sonuna değil yüreğimin elinden tutan sevginin ardından ölümle biten bir yolculuğa sarmaş dolaş olup duyularımla. Sarıldıkça mavileşen bir sevgi büyütmek üretmek karşına alıp seyretmek sevinmek bakarken ağlamak yaslanırken göğsüne hüzünlenmek gözlerinle okşarken ve sevgiyi böyle bilmek benim istediğim. Bir sevgili yüreğe bakmıştın dağlanmış bir yürekti baktığın dayanan. Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkası Dönük Bir Serenat-3
Sevgiyi aç bırakmamak hüznün sızısını duymak ve farkına varmak uyarmak yüreği güleç bir yüzdeki acı ve sızıların sıcak buğusunu görebilmek yüreğin belirsizliğine son verebilmek gözlerdeki sıcak bakışları paylaşıvermek yüreğinle ve açmak perdeyi coşkuyla mutluluğu oynamak. Bizlerin yazdığı senaryonun bana düşen rolünü oynuyorum bizim kurduğumuz sahnede. İçimdeki dirimle birlikte bir yolda yürüyorum yada kumunu arıyorum bir denizin derinliklerde. Mutlanmadır yürümelerim ve dalmalarım, mutluluktur izlediğin. Dağlanmış bir yürekti oynayan dayanan. '88/aydın Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşağıda Sevgi Yolcuları Kalmasın..!
Yaşam tekersiz bir yolculuk. Yolcusundur hep yakınırken duyarsızlıklardan ölürken cılızlığın içinde silerken hayatın kirini sularken kuru hayatı ve severken yolcusundur hep. Benim yolumda olmam gerek hayatın terminalindeyim. Güneşi avutmak dağları dinlemek yağmuru yudumlamak anısıdır yolculuğun. Zarar vermek taş koymak aldatmak yalan söylemek görmemek bakmamak yanlış araba yolculuk için in arabadan..! Ben yolcuyum arabam sevgi benim birlikte gidiyoruz hep güzellikler görüyoruz durmadan. 01/10/89/bodrum Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk-ı Ağıt
Safi sızılı yaş damlaları gözlerinin, kızarmış bir yanı yüreğinin. Kapı kollarında beklenilen aşk elleri yuvarlanıyor sözcükler,hesaplanırken ilişki lokmalarında. Kuru sıkı patlayan nağmeleri isyanlarının içini temizleyecek yok bu isli aşklarda geri alınmaz yeminli aşk sövgülerinde. Pırıltısız duruyor bu hayat pozları benlik soytarılığının siyah ışıltılarında. Kopan bir ses duyarsın ölüm geçişlerinde ******* dersin...ahhh..! ben sizi katmamıştım aşk ağıtlarıma elinden koparken sevginin gece akan seslerinde. 22/01/04 bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk kokuları
Salınarak yürüyen seslerin sokağı aşk kum gibi en zerresinde yürüyen yüreğimin pencereler ışıklı perdelerin motifleri aşkla örülü. Çadır kokuyorum doğu terliyorum güleç üşüyorum ama aşk çıkıyor ciğerimden istemeden. Aldığım hayat verdiğim ben aşk kusuyorum yürek zaptedilesi değil kopmuş damarlarından her yan aşk kokusu daha dokunmadan. 22/10/04/bodrum Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk yorulmaları
Eğer kapanmışsa yürek kapıları aşk-ı sevdanın suratına bir divan üzerine sermek bir odaya salıvermek yılgınlık olur yüreğin sularını. Kuru bir denizin ıslak kumlarında üşümek ve yetişebilmek kapıların eşiklerine ağlamak ıslatmak denizi aşk-sevda uğruna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayartamadım Yaşamı..!
Yine süzülüyor başımdan aşağıya nağmeleri sevgili çalgıların. Dinliyorum yaşamın içinde. Her an başka bir endamın var yaşam. Sana nasıl kırıtacağım bilemedim gitti. Hangi kokuyu sıkayım bugün yüreğime? Gümüş küpelerim nasıl bugün gözlerimde? Kısa mı olsun bugün sıcaklığım diz üstü? Hoş gülücükler veriyorum sana en şuhundan kırmızılar sürdüm ruhumun dudaklarına en çivilisi var ayağımda sağlam bastığım göbeğinde ziller var şakırdayan her noktasında bedenimin sana kırarım en gerdanından bildiğin üçkağıtlarını yaksın mı cilvelerim en arkadan vuruşlarından... Ne fahişeliğim yeter sana ne sen doyarsın kirli sofralarda..! İçimde hiç bir şey yok kaçma..! gel karşıma yaşam. 16/12/03/bodrum/03:00 Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydınlık Olsun Toprağın Üstü
Yine uyanır her sabah tüm dünya gecenin hüznü,yeni günün sıkıntısıyla. Yine uyanır her sabah tüm doğa sevgiyle,sessizce,kokusuyla. Her yeni gün bir yıkımdır insanlara, Eylül'e benzer tüm yüzler,ürkek salgınca başlar konuşmalar,geveze ve algısızca yaşlanır yürekler,duyarsız, yine aydınlanmadılar der: Güneş çekilir dağların ardına,karamsar,kızararak. Silinmeli yüzlerin hüznü gerinmeli yüreğin bedeni serilmeli sevginin tümü aydın olsun toprakların üstü. Bir yazgı sanır mutsuzluğunu razı olur,bilmez gelmiştir yaşamın sonu. Unutur açtığını her gün sevginin yaşam için derince bir yara alır,başlar hüzün taşmaya. Bir çatlak var duvarında ilişkilerin derinlik yok içinde düşüncelerin anlık heyecan var ötesi sütlliman coşkulu yürek atışları bakalım ne zaman..! Silinmeli yüzlerin hüznü gerinmeli yüreğin bedeni serilmeli sevginin tümü aydın olsun toprakların üstü. 25/11/87 Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babama... Ne hoş insandın sen
Yine işten güçten olur olmaz şeylerden insanların hatalarından tapınamadım bugün konuşamadım tanrıyla. Geldim senin yanına yaktım sigaramı bir sana bir dünyaya baktım. Seni gördüm sen dünyaymışsın meğer sevdiğim...sevdiğim dostlarımla birlikteydim ama sen hep önümdeydin. Ay geldi şimdi. Sular saçların tarar gibi salındıda salındı saçların aya baktım suya değmiş Ay Su olmuşlar Biz yakamoz olduk demişler. Ay var Su var Yakamoz var Sende varsın aslında Yakamozun içinde BABA. 11/12/TEM/cuma/Kadıkalesi/03 Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar yorgunluğu...
...beklemeyin gelmeyecek bu gece ay sızdı kaldı bende dün gece belki bi kaç aşk sonra... Erteleyin öpüşmelerinizi yada mecbur kalın ışığına gözlerinizin. Sol yanımda aşk var dönemiyorum. Ortasında hüzzam. Kaşınıyor orta yeri yüreğimin. Değmeyin sağ yanıma sürüldü öpücükleri bilinen üflenilen okunulan muskaları. Serpildi aşk tohumları imarsız yüreğime. mayıs/05/bodrum Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|