![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk_ı Firari...
AŞK_I FİRARİ…. Firari bir aşk mıdır Zehir gibi bir hayatın tek gizli gerçeği… Firari bir aşk mıdır Umut kalıntılarının gölge misali her şeyi…. Boşa geçen bir ömrü geri verir mi Gül dallarını kaplayan sarmaşıkları kopartmak…. Veya alenice yaşamak hayatı Unutturur mu çekilen acıları… Bütün yaşam hücrelerini Bir hücre duvarında saklamak, Bildiğin ve gördüğün her şeyi duymadan, Sorgularda konuşmadan, İşkencelerde acı çekmeden, Yükleyebilmek bütün bildiklerini tek bir hücreye, Ve saklamak karanlık bir hücrenin En ücra köşelerine…. Firari bir aşk mıdır Umutla ayakta kalan bir hayatın Tek gizli gerçeği…. İç içe saklanır mı iki hayat, İki memat…. Bitirmez mi boşluklarda yaşanan firarilikleri? Başı sonu olmayanı Ne adam gibi ortaya çıkartmak, Nede gizliliğini yüreklere sığdırmak… Firari bir aşk mıdır Zemheri bir hayatın tek gizli gerçeği…… ....06.2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımın Kara Trenleri...
Aşkının kara gözlerine bağlamıştım Katar katar trenlerimi… Bir heyula yolculuk başlamıştı, Uçsuz bucaksız kimsesizliklere… Aniden koparttın sonra beni, Kara gözlerinin derin sularından… Kahpe fak yangınlarında kavruldum sonra, Hiç ses soluk çıkartmadan… 28.02.02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkmı-dişmi?
Bir diş ağrısı mıydı sadece Beynimi zonklatan, Yoksa ümitsiz bir aşk mıydı Çaresizliğin derinlerinde fırtınalar kopartan! Fark eder mi? Yoksa kardeş miydi Çaresizliğim ve ağrıyan dişim... Hangisini doktora götürmeliydin? Kim yok ederdi bu iki acıyı birden? İkisi de başımı ağrıtıyor, İkisi de uyutmuyordu kızıl sabahlara dek... Dişime mi yanayım yoksa aşkıma mı? Hangi beyin kabul ederdi,hangi mantık? Dişimin ağrısı kalbime, Kalbimin ağrısı dişime vuruyordu. Hangisini çektirsem daha mutlu olurdum, Veya hangisi ömür boyu çekilirdi... Hangisi daha az ağlatırdı beni Veya hangisi tez elden öldürürdü... Bir diş ağrısı mıydı sadece Beynimi zonklatan; Yoksa çaresiz bir aşk mıydı, Ümitsizliğin derinlerinde Fırtınalar kopartan… 13.9.2002 21:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Böceği...
ATEŞ BÖCEĞİ…… Asırlardır yaşanmayan en büyük aşktı bendeki! ! ! Tariflere sığmayan,kelimelerin anlatamadığı… Esaretlere sığmayan,mahpusların almadığı! ! ! Şiirler kadar güzel,yazıtlar kadar muhteşem… Birlikte yaşanılıp,birlikte bölünen! ! ! Ölüm kadar gerçek,yalan kadar acı… Canımı yakan, İçimi kavuran, Esirgendikçe kuruyan,kurudukça kahrolan, Güzeller güzeli bir ateş böceği sanki! ! ! İçinde aydınlıklar yanarken, Mutluluğumun yaralarını kor eden… Ellerimde ölme lütfen ateş böceği… 26.02.2002 00:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşböceğinin İzleri...
Ve yine buz gibi bir kış sabahında, Yorgun,uykusuz gözlerle bakıyorsam hayata… Avuçlarımda,son bir ateşböceğinin izlerini taşırken, Her şeyi bir anda silmek ne mümkün diyorum… Ağlayabiliyorsam hala, İçim acıyorsa, Gözlerimde her daim hayalin canlanıyorsa, Ve artık bana hayalinle bile gülümsemiyorsam, Soğuk ve acı gözlerle bakıyorsan, İçimi kanatıyorsa hayalimdeki yüzün, Ve hala avuçlarımdaki izlere boş gözlerle bakıyorsam, Kader diyebiliyorum, Sadece KADER… 26.02.02 07:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay karanlık.......
Ay karanlık, Zifiri bir gece, Ve bizim ruhumuz tertemiz… Sudan yeni çıkmış balıklar gibi sevgimiz………. Nerede ruhumuz doyarsa orada güleriz……….. Ve biz, şiirlerimiz kadar hür, Kuşlar gibi serseriyiz……….. Ay karanlık, Zifiri bir gece, Ve biz……… Şiirsiz geçen her dakika ölebiliriz……….. ay karanlık şiir grubuna ithafen....... 08.03.2006 Pınar Koç |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynalar....
Kaç mevsim geçti bilmiyorum, Aynalar mı değişiyor Yoksa eskiyen benim yüzümü? Bu yüzüm bilmiyor sensizliğimi Diyemiyorum…. Çünkü geçen yıllar ve değişen yüzüm Bir sonrakine miras bırakıyor yalnızlığımı… Unutulmuşluğum besliyor sancılarımı, Paylaşılmaktan korkan yalnızlığım Sensizliğe vurulan acı darbeleri Ve,ve bilinmezlikte savrulan Gelecek yıllar…. Yalnızsın diyor her doğan gün Ve yıldızsız karanlık *******… Karlar üzerinde yürürken, Ayağımın altında eriyen milyonlarca kar taneleri Ağlarken! ! ! ! ! ! Ben sadece Ben sadece düşünüyorum… Her adımda kaybolan hislerimi ve her adımda biraz daha yaklaştığım sensiz sonumu…. Olmuyor işte… Olamıyor ve olamaz diyorum! Ama … Yürek bu dayanmıyor işte, Dayanmıyor bu lanetli kadere… Alıp başımı giderim diyorum kimi zaman… Kimi zaman hayır diyorum. Kaç mevsim geçti bilmiyorum, Aynalar mı değişiyor Yoksa eskiyen benim yüzümü? ? ? ? ? 24.03.05 23:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılmaz bir çift..! ! !
Gökyüzünde bir çift bulut olsak, Ne birleştirirdi ki bizi Bırakmışken kuzeyden gelen soğuk rüzgara kendimizi… Yağmur,çamur,kar,fırtına, Nasıl gelirdik düşüncelerimizde aynı noktaya… Bir yumurtanın sarısı ve akı gibiydik, Her zaman iç içe ve ayrılmayan, Kim koparabilirdi bizi birbirimizden Kabuğumuzu kırmadan bizi parçalamadan… Sen rüzgar olsan,ben sağanak halinde bir yağmur, Sen sussan ben başlasam, Ben sussam sen başlasan… Kim durdurabilirdi ki bu sonsuz kavgayı, Dünya yerle bir olmadan… Kızıl bir güneş doğuşumda bulurduk kendimizi Her defasında Her kavgadan sonra ve her fırtınadan… Bir tek aramızdaki sevgi dindirebilirdi Bu sonsuz kahredici, Köhne yok ediciliği… Mesela, Gökyüzünde bir çift bulut olsak, Ne ayırabilirdi ki bizi… 22.11.2005 09:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail'e Teslimat Var...
Yalnızlığımla tükettiğim hayatımın bir gecesini daha teslim ediyorum içimdeki azraile… Ellerimi uzattığımda bir dost daha bulamamaktan korkan düşüncelerim ve garip ama kimseyi istemeyen ruhumla bir gecemi daha teslim ediyorum içimdeki azrail’e ve azrail’imin içindeki başı boş sensizliğime… Uzun ve sonu olmayan bir koridora bakar gibi bakarken geçmişime,ansızın uzanıveriyor ellerim kulaklarıma,ve bastırıyorum kulaklarımdan gelen acı sese… Hayır,olamaz diyorum,hayatım böyle bir boşluk olamaz… Ve bu koridordaki gibi giriş ve çıkış kapıları olamaz diyorum hayatımda… Kapılar, Sadece kapıları olan,uzun ve sonu olmayan yolumda bir adım daha atmak istemiyorum… Saçlarım olsun istiyorum,burnuma güzel kokuları gelen uzun ve güzel saçlarım, Ve gözlerim olsun istiyorum,hayatımla ortak karar alıp,sadece istediklerimi gören ve sadece görmek istediklerime bakan kocaman gözlerim… Ve bu uzun boş hayat koridorunu bir daha görmek istemeyen gözlerim… Her kapıdan yalnızlığım çıkarken umutlarımın önüne,engeller istemiyorum, seni, sensizliği düşünen beynime, omuriliğime ve bütün bedenime… Ve kapılar çarpıyor artık, Kapanmaya başladığı o an,anlıyorum ki yalnızlığım bile yalnızlığıma dayanamayıp isyan ediyor… Her açılan kapıdan son umutlarım kaçarken,kapanan kapıların sesleri benim sonumu ve senin başlangıcını anlatıyor… Kulaklarıma bastırıyorum bu acı sesleri,kapı seslerini duymamak için… Bütün kapılar kapandığında anlıyorum ki,bu uzun koridor misali hayatımda son bir kez dahi nefes alacak takatim yok… Bende yürek yok… Sokakta,lambaları kendine birer uyduymuş gibi bağlayan,nefesi soğuktan donarken bile umutlarını hiç yitirmeyen,hayallerini hiç kaybetmeyen insanların,yürekleri bende yok… Bende kalan sadece yalnızlığım ve kendi kendime vurduğum darbelerin acı sesleri… Bende kalan korkuyla karışık,insan seslerinden olabildiğince uzaklaşan,açık kapıları birer yumrukla kendi yüzüne kapatan,cesaretsiz ve kimsesiz bir yürek… Ve ben bu yürekle açık kapılardan,açık kapılardan çıkacak olan ucuz dostluklardan korkan ben,bu gece yalnızlığımla tükettiğim hayatımın bir gecesini daha içimdeki azraile teslim ediyorum… 13.03.05 03:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağışla...!
Yine yola çıkıyorsun Uzun yollara… Ve ben yine korkuyorum! Bir hain yol seni benden ayırır diye… Bağışla beni yine, Senin adına korkmak bile yasakken yaşamımda Ben herkesten gizli Seni,senden bile gizleyip sevdiğimi, Yüreğime gömerken sevgini, Bir hain yol seni benden ayırır diye korkuyorum… Bağışla beni yine…. 22.10.05 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|