![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avcı'nın Bisikletli Çocuğu
Gözüpek bir avcıydı 1500’lerde şimdi o nerelerde? Gün, gece olmak zorunda gece de gündüz ayrık otları bitmeli dört bir yanından menekşe gözlü bir çocuğun sürdüğü bisiklette iki tekerlekte hep aynı yönde döner çünkü çocuk bir yandan biskletini sürerken konuşuyordu kendi kendine: gizli-saklı ne varsa sizlere anlatamadığım özür dilerim dilim söyleyemedi barışın gelmeyeceğini biraz daha zamanı olmalı yaşamanın değil mi? Al, bu renksiz bisiklet senin olsun inan, çalmayacağım bir daha onu senden İnanılmaz derecede attığını vuran bir avcıydı 1500’lerde şimdi o nerelerde? .. Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydınlığa Çok Yol Var
Hüznün çiçek olur yanakların kızarınca ateşli öpüşlerden sevgini yazınca bir bahar günü seninle ikimiz çıksak dağın doruklarına ve toplasak aydınlığını inan herşey evet herşey güven verirdi hüznün şiirini yazmak seninle ikimiz o dağın eteklerindeyiz şimdi daha çok yol var aydınlığa. Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Türküsü
Seninle yine sürecek bu gece Güneşi hiç tanımamış olsan da Al koynuna hançeri sabah için Sapla suratına ayrılığın demiştim Ama yaşam budur güzelim Süprizler olun ansızın Birikir damar damar Patlar gün gelir Biz hiç ayrılmadık ki Niye söylediğim türkü yalan olsun Sanki şart mıdır sevmek Hiç olmaz mı ayrılık Sorulmaz mı ölüm neyi anlatacak Kalemim bir daha acı yazmayacak Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık zamanı
Ayrılık Zamanı 1. Ayrılık kuşu önce bakışlara konar sonra dudaklara talihse zamanın akışı birileri içinse vurdumduymaz aşkın savunmasıdır zaman biter önce-sonrası hayat bazen gülümser bize bazen de hüzünlenir bir kuş sürüsü yetmez ki sonlandırmaya onca zamanın doluşu karanlık bir sevdadır bizimkisi güneşsiz evler mi daha acıdır yoksa ayrılıklar mı? 2. barış istemiyorum adı yalnızca bizde saklı güllere yazıktır konuşmayan evler dilsiz yürekler paradır barış yıkıldığında güvenilir olacak beraber inciteceğiz tutuldumu kanatları güvercinin ay dolduğunda istemiyorum ben barış huzurlu geçitler seni-beni alır götürür nasıl olsa beraber devirdik bu dünyayı kuracağız beraber 3. sana beni anlatmışlar duygularla oynanırsa bir top misali nereye kadar cansız olan herşeyde gözüm var kıpırdamayan heykellerde bir yürek kıpırtısı dışında altıncı his bu beni-sana anlatmışlar gözlerdir ayna olan kalbin atışı duyulduğunda ah o eller titreyen ama seven sevilen ah o yürekler 4. gene bir gün batışı içimde alevler neden coşmuyor gidip gelen çağlayanlar işleri ne şarkılar söyle kulağım şenlensin doysun hücrelerim güzelliğinle iç beni kaygısızca nedir bu gürültü başıma gelen hadi zamanıdır soyunmanın bütün kirlerden eğer kalırsa bir damla bile geriye dönüşüdür yakışıdır hepimizi hadi! 5. dilini yemişler çocuğun bugün şaşırmış bağıramıyor uzaktan bile ölemiyor sıkıntılı geçen günler beni bıraksın sana yakışır diğer çocuksa nerede oynuyor bir bataklıkta timsahlarla geldi çattı toparlanma çalıyor borusu aydınlık bir gazete getirin mezarıma okusun çocuklar güle oynaya konuşa! 6. çizmişler üstünü yoksulluğun onlar sanki yok sessiz sessiz derinden haykırış üzülmek derinden herşey var onlarda herşey yok gülmek sevinmek yorulmamak istemezler mi? köleliktir bu moderninden çağın adı ey! 21. yüzyıl eğer sende kabul edersen haksızlığı bunca gelme! kal olduğun yerde 7. kapı aralığından süzülüyor çetrefilli aşk basılmayan kartvizitlerin hepsi bir yerde alnımıza yazılan notalardır okunacak günü geldiğinde çalışanlar bekliyor bak açmış ellerini kaçırmamak için seni yürü sende değil kodese bile nereye istersen aralığı kapının çıtırdıyor çıtır da çıtır... 8. son bu bugünlük yarın derler ya Allah-kerim bırakmadık şimdiye kadar varsa yoksa alınteri yaptığımız iş ekmek parası abiler biz anlamayız gücün kudretin çırpınışını balığın dökülünce akvaryum sen gene de oku şiirlerini deme son alınırlar gücenirler şuh bir gülüş at ve devam yarına... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahçedeki Oyun
Bir aşktı yaşadığımız bahçede oynadığımız oyundu sonu ayrılık, sonu ölüm hiç anmamak olur mu geçmişi birlikte geçtiğimiz yolları birlikte söylediğimiz türküleri gidebildiğimiz kadar yürüdüğümüz hani o sonu uçurum sonra balıkçılarla gülüşüp yaşadığımız hüznü hani görünce o dilenciyi söz verdiğimiz, dünyayı değiştireceğiz! bir bulut gibi süzülen yokluğun gülümseyişin dudaklarımda hala içimde diri bir umut o kavga, o sevda, o ölüm seni geri getirecek bana... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barış İçin
nasılsa ağladım bugün berrak bir barış için yoksa düşmüydü gözyaşları, kanlar ağladım bugün nasılsa doyasıya bir barış için Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barış Olmuş
Damla damla yağıyor barış evlere şenlik bir bahar var karşı kıyıda balıkçılar ve ormancılar kardeş olmuş hayal dünyasında bile kavgalar olmalı ama iyi birşeylere hayır değil bu toprak eskisi gibi sancılar çeksin solucanlar bağıra çağıra duysunlar ayak seslerimizi alkşla çocuklarımızı eskiden asur medeniyetinin bir üyesiydim çalgıcılık yapardım *******i siz uyurken ben bir ramazan davulcusuyla arkadaştım bir ben onu dövdüm çıplak saatimle kanlı gözlükleriyle bir de o beni çalış derken annem gene gür sesiyle 25.yüzyılın aktif bir bireyiydim öğleden sonra neptün’de bir spor karşılaşmasında yeşil gözlü- hadi bir de – kumral saçlı bir kadınla aynı yataktaydım nasıl olsa spor bizsiz de devam edebilirdi! çatal, kaşık ve bıçaklarını özenle dizme bu defa şu mor örtülü, çarpık bacaklı masamıza ağaçlar kesilecek tüm palamutlar yenilecek insanlar gece yarısı uyanacak maç bitecek ben yine bir yolunu bulup size karşı çıkacağım nasıl olsa... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başbaşa
Ne zaman bıraksalar beni kendimle bir kuş kanatlanır yüreğimde yükselir göğe kanat çırpmayı bilmeyen kuşlarla buluşurum gökyüzünde umutla tırmanırım metreleri bir bir meraklanırım daha ne var ne var ileride beni kendimle ne zaman bıraksalar yanımda bir kuşla uyanırım... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle Beni
ya elim pembe karanfillerle dolu ya da kucağımda bir yığın yiyecek geleceğim ya avucumda senin için bir yüzük ya da dudağımda bir çift tatlı söz geri döneceğim ya güneş ışınlarını vurmaya başlamadan ya da ay gökyüzünde salınırken seni arayacağım, bulacağım gözlerimde belki bir garip ışıltı sevinç, coşku, kurtuluş müjdesiyle belki de bir sabah özgürlükte çıkıp geleceğim ve öpeceğim yarınlarımızı bekle beni, bekle...... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni De Çağır
Eğer sen üzgünsen ben de üzgünüm eğer sen mutluysan bende mutluyum eğer sen istiyorsan ben de istiyorum yarınlara güvenle gitmek için önce inanmak lazım inancını tüketmediysen beni de çağır yanına gidelim koşarak mutluluğa. Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|