![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açıkta Kalmış
Gecenin bir yarısı Dışarıda ince bir sonbahar esintisi Belki de çoktan uykuya dalmış, Yorgun bedenler Ayaklar; Yorgana göre uzatılmış uzatılmasına da, Eller,ah o eller açıkta kalmış. Nefesimle buğulanıyor camlar. Silince,sanki,seni görecekmişim gibi Biliyorum olmadığını,ama bak siliyorum. Hadi gel,ne olursun… Sanki düşlerimdeki seni arıyorum bakarken. Serseri bir sokak kedisi, Kendi çapında Ferhat! Ramazan ayyaşı. Ve ben..O bildik sevdaların, Yorgun savaşçısı. Kurtlar kuşlar bile yuvaya çekilmiş. Bir bu gözler,açıkta kalmış. Seni düşünüyorum sadece seni. Neden,nasıl,niçin,öncesi,sonrası olmadan. Hiçbir şeyi katmadan sen varsın. Önceki gün bahardı,dün yaz. Bu gün sonbahar,yarın kış. Ömür geçiyor,dakika,dakika. Ben,seni düşünüyorum,sadece seni Dünü,bu günü,yarını düşünmeden. Hesabı yapılmıyor ki sevdanın. Daha dün gibi,gözümün önünde İçine bakamadığım yosun gözlerin. Günler geçiyor,geçmesine ya Sensiz,ah bu sensiz yıllar Açıkta kalmış. Günahmış,sevapmış,hataymış,normalmiş Umurumda değil,dünya batmış. Mal canın yongası değil artık. O canlar,mala kul köle olmuş Sevdalar senetle imzalanırken, Bir canım var bu alemde. Deseler ki,sevenler cehenneme gidecek Sensiz cennet,açıkta kalmış. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|