![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 11 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 777
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ceza Puanı Aldınız. www.cakal.net Forumları
Sayın RaNGoRaK, Şuanda cakal.net Yönetimi tarafından bir Ceza Puanı Aldınız! Ceza Puanı Almanıza neden olan mesajınız: http://www.cakal.net/showthread.php?p=235184 Sebep:------- Yönetime Saygısızlık/Kaale Almamak Direk Şahsima Saygısızlık Ve Kaale Almama .... Ceza Puanı Kesildi... ------- Bu ceza puanı hesabınıza 20 puan olarak işlenmiştir. Aldığınız ceza puanı süreliyse süre dolumunda hesabınızdan otomatik olarak silinecektir. Ciddi ceza puanları hiç bir zaman silinmez. Toplam 20 ceza puanına ulaştığınızda sistem otomatik olarak girişinizi bloke edip kullanıcı adınızı banlıyacakdır. Lütfen kurallara uyalım. Saygılarımızla Cakal.net www.cakal.net adminlerinin dikkatine, tekrar söylüyorum ki benim yaptığım yonetıme saygısızlık yada kaale almamak değil fikir ve düşüncelerimi beyan etmek. burda ceza puanı verılcekse madem bu bana değil by_mazzy nın kendisine olmalıdır. saygısızlık yapan kendisidir. lütfen bu msj ımı dikkate alın. bir sitede yönetici olmak üylere karşı da saygısılık yapılabileceği anlamına gelmez. ceza puanımın silinmesini ve by_ mazz nın benden özür dilemesini istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Teşekkür Etme: 11 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 777
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() sayın admin, açıklayıcı bir cevapla birlikte bu konudaki geri dönüşünüzü bekliyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
resimlere bakın yorum sizin bence mükemmel | constantina | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-07-2006 04:10 PM |
Bu Video Yu İzleyin Yorum Sizin Hem Komik Hemde Dehşet Bir Video! | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-17-2006 02:57 PM |
0000000 In En Ezeli Rakibi !! | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-31-2006 04:43 PM |
0000000 In Pk Vİdeosu | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-08-2006 10:37 PM |
ah ah diyorum ...yorum sizin..:) | gencsara | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-24-2006 11:19 PM |