![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadasım bu adam olduruldu mu?Olduruldu..Problem bu benim için..BEnim zaten benim vatanımda gozu olmayan Ermenilerle ne sorunum olabilir..Bu adamın da bizim topraklarımızda gozu yoktu..Acın okuyun yazılarını Turkiye'den en kucuk bir toprak talebiyle ilgili yazı bulursanız basım ustune!!Ama eger değilse Ermeni asıllı oldugu için ırkcılık yapıorsunuz demektir..Bu da buyuk bir suctu..İnsanı insanlıktan cıkarır..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 9 Posts
Üye No: 796
İtibar Gücü: 1494
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hrant Dink toprak bolunmesi gibi bir fikri olmayan bir insandı Kurt..
Yazılarını okursan bunu net bir sekilde gorurusun.. Demek istedigim su..Bu ulkede yasayan ve Turkiye'yi vatan olarak goren Ermeni asıllı vatandaslarımızla ne problemimiz olabilir sence??Toprak isteyen Ermenilere her alanda karsıyım..Fakat butun Ermeniler bu talepte bulunuor dersek kesinlikle yalan olur.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1484
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ulan adam milli kahraman oldu beee aydın doğan utanmazsa mevlüt okutturacak basın ne güzel kandırıyor bizi yarın apoyu bile allayıp pullayıp bize satarlar
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 88 Times in 52 Posts
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1539
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BAZI İNSANLAR ÇIKMIŞ ''HEPİMİZ HRANTIN HEPİMİZ ERMENİYİZ DİE '' DİE ERMENİ -TÜRK KARIŞIK BAZI İNSANLAR BAĞIRIYOLAR.. BEYLER BİZ TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ ERMENİSTANDA YAŞAMIYORUZ ..BÜTÜN TWLER AYNI OLAYI YAYINLADI ve SANKİ WATANPERWER Bİ İNSAN ÖLMÜŞ GİBİ AĞLADI ... SORARIM SİZE ŞİMDİ TÜRK KANI PİSTİR WE AWRUPADA SOYKIRIM WAR DİYEMEYİZ DİYEREK ÜSTÜ AÇIK KAPI BIRAKAN İNSANLAR İÇİN BU KADAR AĞLAMAK YERİMİ.. BEN BAĞIRMAM KARDEŞİM CANIMI ALSALARDA ORADAKİ BAZI İNSANLAR GİBİ BİZ ERMENİYİZ DEMEM DİYEMEM .HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ..KAHRAMAN MI GÖRMEK İSİYORLARSA ÇOK DEİL 100 SENE ÖNCESİNE DÖNSÜNLER!.. ASIL KAHRAMAN KİMMİŞ KİMLER ŞEHİTOLMUŞ BU WATAN İÇİN SONRA BURADA HEPİMİZ ERMENİYİZ EDEBİYATI YAPMASINLARR!......
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 69 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17839
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 17
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kabahat onları TÜRK Milleti hakkında konuşturanlar suçlu onları kanunlar vatan hainliği ile yargılasa başkaları kanun olmaya kalkmaz diyelimki evine zararlı bir hayvan fare girdi ne yaparsın orası sana kalmış ne yaparsan yap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3843
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 9
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir Soysuzz Erkmeii Serefsizi Ölduu Diyee Ulkedeki Serefsizz Ajanlarr Satilmislar Oratyaya Cikti Grei Cekildilerr Bunlar Varken Bİr Laf Vardirr (tek Bİr Hareketinizde Kan Cikarr )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 35925
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
napalım bütüne ermenileri kurşuna mı dizelim ? bu kadar kolay provoke olmayalım.böylesine hassas bi dönemde yapacağımız "yakınlarının başı saolsun" demektir. sağduyu diorum başka bişe demiorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Üye No: 38144
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kusura bakmayın siyasetten anlamıyosunuz ve anlamadığınız şeyi yapmayın tamamı lafı anlayan anladı
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hrant Dink anıldı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2009 07:28 PM |
Hrant Dink cinayetinde polise yargılama yok! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 08:25 AM |
Hrant Dink Komisyonu: Haberler gerçek değil 28 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 06:48 PM |
Hrant Dink davasında: 'Ermenisiniz' krizi | 3 TeMMuZ | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-03-2007 10:16 AM |
İstanbul'da Hrant Dink önlemleri /20 ocak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2007 09:01 PM |