![]() |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2837
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk-ı Eflatuni
Ben seni güneşi sever gibi hatta güneşten daha çok sevdim Çünkü güneş yalnız dünyayı aydınlatıp, ısıtıyor Oysa sen gönlümü aydınlatıyor, içimi ısıtıyorsun Ben seni çaresiz bir çocuğun denize düşerken Sarıldığı yılanı sevdiği gibi sevdim Çünkü yılan dalgalar kadar hırçın ve acımasız değil Ve hiçbir sevgi çocuk yüreğindeki kadar saf değil Ben seni kırmızı bir gül kurusu gibi sevdim Çünkü gülün ömrü kısa oluyor, çabuk soluyor Oysa gül kurusu ömür boyu saklanabiliyor En güzel aşk romanlarının sayfaları arasında Bende seni ömür boyu saklayacağım Aşkınla dolu yüreğimin satır aralarında Çünkü ben seni öylesine sevmedim… Ben seni aşkların en yücesiyle Aşk-ı eflatuni ile sevdim
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk İçin Düello
Aşk Ah, aşk O öyle bir duygu ki; Ne zaman, nerede, Kimin karşısına çıkacağı belli olmuyor Kimisi yaşıyor aşkı doya doya Kimisi boyuyor baştan aşağı karaya Kimisi kıymetini bilmiyor, geri tepiyor… Tapıyor kimisi de, kul köle aşka Ah, aşk O öyle bir duygu ki; Hekese nasip olmuyor işte Sen birini seviyorsun, o başkasını O seni seviyor, sen bir başkasını Ah, aşk Alması da güzel vermesi de Doyulmaz tadına karşılıklı olursa bir de… Ben de sevdim… Seni sevdim, delicesine Sen de seviyorsun, biliyorum Ama aynı aşkı paylaşamıyoruz seninle Kavuşamıyoruz bir türlü Pozitif, duygularımız ikimizin de İtiyor mıknatıs gibi birbirini, Zıt kutuplardanız belli ki Birbirimizi değil aşkı seviyoruz, değil mi? Aşk için ölüyoruz ikimiz de Madem öyle… Var mısın düelloya? Vuran aşkı alsın Vurulan aşkın kurbanı olsun Her halükârda kazanan aşk olsun
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Mavisi Gözlerin
Aşk mavisi gözlerin deniz derya Dalarsam çıkamam bir daha Diye, korkuyorum Ne olur bakma bana Öyle dalgalı dalgalı Öyle aralıksız Dalgalar yutar beni Olurum alabora Diye, demir atamıyorum koylarına Derin derin bakma bana Kaçamak kaçamak olsun bakışların Bir çırpıda yakma beni Serin serin olsun yakışların Şarabın tadına bakar gibi Küçük küçük yudumlarla Bir yıldız kaysın gözlerinden Bir yunus takılsın gök kuşağına Alsın beni de, süzülelim bulutlara Gitsin gittiği yere kadar Yelken açalım gözlerinin büyüsüne Vuralım diplere, tâ derinlere Ben kürek çekerim yalnızlığa Takadım kalmadığı yerde Severek batarım gücümün bittiği yerde Yeterki keşfedeyim aşkı mavi mavi Gök gök, o deniz gözlerinde
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Mevsimi
Bir boşluğun yokuşunda hüzünlerle yarışırken Ne sevdalar bitiyordu ben seninle tanışırken Güneş şimdi yeni aşklarla doğuyor ufuklarda Mevsimler bahara takılıyor yıllar bir bir aşınırken Bulutlar ağlamıyor artık, yağmurlar sevgiyle yağıyor Çiçekler solmuyor artık, içimizde kırmızı güller açıyor Kara sevdalar tutunamaz buralarda, platonik aşklar Doya doya yaşanıyor artık, masmavi renkli aşklar Mevsimler hep aşk mevsimi, gerçek aşksa yaşanan Esmezse hazan rüzgarları, sonumuz olmazsa hüsran
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ötesi Bir Duygu Benimkisi
(Biricik eşim Gönül’e…) Papatya falları açıp durma Seni hâlâ seviyormuyum sevmiyormuyum diye Ne o masum papatya yaprağı ölçebilir Ne de bir dudağı yerde bir dudağı gökte Cadı kazanı kaynatan falcı kadınlar bilebilir Sana olan aşkımın mahiyetini Bana sorarsan kalbinin sesini dinle Sen ne kadar seviyorsan beni Binle çarp, milyonla çarp, hatta inanma! Matematik aciz kalır, hesap tutmazsa, şaşma! Kendinle çarp beni, yüreğinle Harmanla, çalkala, tart beni Yayık yayar gibi yay sevgimi Ama ne o mis gibi tere yağında ara Ne de buz gibi köpüklü ayranında Aşkımın sırrını, esrarını O, Afyon kaymağından daha tatlı Annelerin sütünden daha yüce, daha faydalı Belki dillere destan, çocuklara masal olmadı Cilt cilt romanlar yazılmadı Ama şuna inanki; Ne Mecnun benden çok sevdi Leyla’sını Ne Ferhat ne Kamber ne de diğerleri Evet, bir hayli zaman geçti aradan Belki saçlarımın rengini aldı götürdü yıllar Belki dünya görüşümü, Yüzümdeki çocuksu tebessümü, Belki aşkın rengini sildi süpürdü yağmurlar Ama kalbimde ilk günki gibi saklı duruyor özü Ne fırtınalar söndürebilir o közü Ne de ecelin soğuk yüzü Ne dağ delenler tanıdı böyle bir aşkı Ne de kardelenler Ne gözler görebildi böyle bir aşkı Ne de gönüller Gel, sen kahve falından da vazgeç Diğerlerinden de… Yüreğinin sesini dinle Rüyalarını hayra yor Ölümü gör, beni dinle Sesimi berrak berrak akarsulardan duy Elini göğsüne koy Vicdanının sesini dinle O da yetmezse Dağlara, taşlara, kuşlara sor Ben seni Ağustos’ta kar Dağların ötesinde, çöllerdeki yar gibi Bir bıldırcının yumurtasındaki zar gibi sevdim İlk gün ne kadar sevdiysem Şimdi de o kadar çok seviyorum Ben seni Ay kadar, yıldızlar kadar, güneş kadar Din kadar, iman kadar, ezan kadar Nehir kadar, şiir kadar, eş kadar Aşk kadar, meşk kadar çok seviyorum Yetmiyor işte anlatmaya kelimeler Mısralar yetmiyor işte, dizeler Dönmüyor işte dilim bülbül kadar Seviyorum işte hava kadar, su kadar, gül kadar Ekmek kadar, aş kadar Toprak kadar, yağmur kadar, göl kadar Yanağındaki al, gözlerindeki umut kadar Gümüş kadar, altın kadar, yakut kadar Dünya kadar çok seviyorum seni Cennet’te akan kevser gibi eşsizsin benim için Sen gönül perisi, sen sevda prensesimsin Gözlerin inci tanesi, sözlerin aşkın sonesi Seviyorum hâlâ seni sevgi ötesi, aşk ötesi
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Kurşun Sıkacağım
Bu sabah bile bile ters yanımdan kalktım Çünkü bugün benim başkaldırı günüm Hayatımda ilk defa asi olacağım Çözülecek kördüğüm… Bütün gece düşündüm durdum, Bir sağa, bir sola döndüm… Başımı duvarlara vurdum, Bir daha düşündüm… Bir düşündüm, bin kudurdum… Kafamın içinde akrepler gezinir oldu Beynimi yıkadı durdu zifirî karanlıklar Gözlerime perde çekti katran rengi anılar Cahil fikirlere yenik düştüm, Düşüncelerim zehirlendi anacığım… Bugün aşka kurşun sıkacağım. Sebep mi? Öylesine desem… şaşırırsın tabiki. Aşk sana beni verdi Peki, bana ne verdi? O’na el verdi, bana sırt döndü, Ele gül verdi, bana diken, Herkesi mutlu etti, bana öl dedi. Yok öyle yağma! .. Yaşamak için öldüreceğim Gözümü bile kırpmadan çekeceğim tetiği Canına meydan okuyacağım, Ruhuna yasin… Bugün aşka kurşun sıkacağım. Eskiden hep üç elma düşerdi gökten Bu kez üç mermi düştü Biri bana, biri O’na, biri de aşka...
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Gizem Surları
Ne sandığın gibi deliyim ben, ne de serseriyim Aşkın kuralı böyle, bıraktım kendimi gözlerinden içeri Yüreğine doğru, tepetaklak yeniş aşağı Başka bir yolu yok gönül kalesini içten fethetmenin Tek basamak çıkılmıyor yukarı mutluluk, beş düşmeden aşağı Yıkılmıyor aşkın gizem surları, elden bırakmazsan aklı, mantığı
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Hammaddesi
Sende dibine dalınmayı bekleyen okyanus mavisi mahrur gözler Yüzünde mutluluğu simgeleyen gülkurusu sımsıcak gülüşler Bende gülüşüne aldanıp gözlerine dalmaya davet bekleyen Karşıkoyulmaz çılgın arzular, delidolu mağrur istekler, hevesler Daha ne bekliyorsun, aşkın hammeddesi bu, hazır işte Hadi artık, hadi gönder bir kıvılcım kalbime de, bu aşkı ateşle
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Kül Kokusu
Odanın duvarlarına düşmüş gölgesi dün gece burada yaşanan gizli aşkın Bir gecelik aşk mıydı bu yoksa yaz aşkı mı, anlamadı yüreğim hâlâ şaşkın Vazo da solgun duruyor sana verdiğim, o kırmızı gül, o aşkın sihirli tortusu Gül kokusu değil artık üzerindeki, bir gece de solmuş bu aşkın kül kokusu
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Ölüm Orucu
Ey canım gözbebekleri türkuvaz renkli güzel Bakışın güneşten sıcak, yüzün aydan parlak, bembeyaz Yüreğin henüz bakire, deymemiş yabancı bir el Gamzen gül açmış, dudağın kiraz, gülüşünse yaz Eskiden çıksaydın karşıma, aşık olurdum ben sana biraz Sırılsıklam, körkütük, deli dolu bir yıldırım aşkıyla en az Çünkü ben aşk için yaratılmışım, hep aşk için yaşamışım Lakin nerede o eski aşklar, hani nerede o eski haz Önce aşk denilen şey kendini yıprattı, kirletip eskiltti Sonra aşkım kendisini de beni de aldattı, çekip gitti Şimdi ben kırkbin kere tövbeliyim, yeminli, temkinliyim Aşkın ölüm orucundayım ve bir gün bu yolda öleceğim Bambaşka, çok farklı bir aşkla Tanrı’ya döneceğim
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vedat Aktaş | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 34 | 05-01-2009 11:17 AM |
Ensar Aktaş | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 81 | 04-14-2009 06:31 PM |
Ensar el Sünnet lideri yakalandı / 24 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 10:59 AM |