![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 5217 Sokak
Gözümde değil Gönlümün derinliklerinde büyüttüm seni, Sen aşkımın mavisi! Senin denizine yelken açtım bir akşam vakti Başka sular da haram zaten Sende seni yaşıyorum Senden tutunuyorum hayata bir köşeden Erken yaşayamadım ki seni Çok geç bulduk birbirimizi Onca zahmetlere inat Belki daha da çok sana bağlanabilmek içindi- kaderdeki bu firak Sevdada son durağım, İmsak vaktine ramak var şimdi Yine sabaha kadar uykusuzluğumsun Seni düşünmekten mutluyum.. Ezana hasretsiniz biliyorum Bizdeyse aşinalık var, biz kör uykuda can veririz.. Gözümün önünde değilsin Ama resmin önümde Sesin nefesime karıştı yine, Çayım soğusa da İçimi ısıtıyor yine de Çünkü seni de demledim beraberinde Efkarımda sen, içimde sen Duamda sen ve ben, Hep aydınlıksın düşlerimde Geceleyin her daim ayın on dördüsün, Karanlığa yer yok, Her yerde sen Aydınlık bir gecenin ardından Nurani bir yüz, Sana susuzluğumu gidermek için Aynalara bakıyorum Seni görüyorum Sensiz geçen günlerime inat, Seni gözümde değil Gönlümün derinliklerinde büyütüyorum, Şimdi bütün yollarım sana çıkıyor Dört yönümde sen Seni senden soruyorum, Şarkılar seni besteliyor benim için, Her daim bir yanım eksik derdim İkimiz iki yarımdık Tamamladık bizi, Bulanık bir geleceğin ardından Bana gülümsemeni gördüm Vazgeçtim sabırsızlığımdan Sensiz şehrin Camişerif mahallesinde 5217 sokağında seni bekliyorum şimdi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|