![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başıboş
Bildiğini zannetme.. Aşk kuş olup omzuna konmaz Öyle elini uzatıp Tutabileceğini sandığında Kimbilir nerelere konacaktır. Bildiğini zannetme.. Aşk kalbinin derinliklerinde değildir Onu çok sevdiğini söylediğinde, Kimbilir aklı kimlerdedir. Bildiğini zannetme.. Aşk hücrelerinde değildir Kanım, canım, her şeyim Diye saydığında Bir ki grubu farklıdır. Bildiğini zannetme.. Aşk yürüyen merdiven gibi değildir Üstüne çıkıp, Gitmeye çalıştığında Başıboş bırakır Yanarsın..
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Olmalıydım
Bir gül olmalıydım Açmak için gönül bahçende Ya da bir söğüt olmalıydım Etrafında salkım saçak... Bir rüzgar olmalıydım Esmek için saçlarında Ya da bir çınar olmalıydım Gölgesinde seni uyutacak Bir kuş olamlıydım Varmak için yanına Ya da bir fidan olmalıydım Sevginle büyüyecek.. Bir ben olmalıydım İçini yakıp kavuracak Ya da bir sümbül olmalıydım Seninle karışacak... Bir ben olmalıydım Varlığınla yaşayacak Ya da bir fulya olmalıydım Rengini sevdama katacak.
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bahara Kaçar Gönlüm
Gecenin ağırlığında uyumaz yüreğim Sevdaya doğru açılır yelkenler Kıpırdar benliğim arar kendini Bordrosunda çığlık çığlığa sular. Bir bahara kaçar gönlüm Issızlığına sığınırken gurbetin Düşerken yaralı bedenime sevda Yanar dalgası çığlık çığlığa. Arasam sesini duyarmıyım bilmem Aramazsam hasretinden ölürmüyüm ben Yoksa tutsammı rüzgarı avuçlarımda Sen gibi yüreğimde çığlık çığlığa.
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir bilet aldım aşka
Aşka bir bilet alıp Döküldüm kaldırımlarına şehrin... O gece nedense; Saçlarını kızıla boyamıştı Istanbul. Ahh be Istanbul... Bir geceni bana versen ya. Baksana, Nasılda sabırla bekledim ve Koynunda izledim gün batımını. Gün gitti giderken, Aklıma geldi aldığım biletim. Gözlerimi Kız Kulesine dikip Sonuçlara bir bakayım dedim. Ahh be Istanbul... Bir kere de vur beni ne olur. Bak; Aldım gidiyorum yaşımı. Bilirim; İstediğinde dalgaların Rodrigo çaldırır, Köpük köpük akan gemilerin bordosunda . Bazen de Fausto olur; Kesersin aşıkların nefesini. Hadi ama; Bu kadar naz niye... Hiç değilse son üç numara ve karşılığına Bir aşk gecesi...
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Dağ Ateşi
Bir dağ ateşinde, Bir ceylan ürkekliğinde Bir oğlak güzelliğinde Yaşadım senii.. Ne üstüme yağan karlar, Ne iliklerini donduran soğuk, Ne de kurtların sessizliği Unutturamadı seni.. Ne dönülmez akşamlar, Ne gecenin matemi, Ne de mehtaba dalmak, Bitiremedi özlemini... Bazen yanardağlar gibi Bazen akan seller gibi Bazen uçan kuşlar gibi Seviyorum ahh.. Seviyorum seni...
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir devrim şarkısı gözlerin
“Bir devrim şarkısı gözlerin Öylesi arzulu öylesi ben. Bir devrim şarkısı duruşun Öylesi aşk öylesi sen...” Ne aşklar yaşandı yürüyüş kollarında Ne sevdalar düştü geceyi yaran kör kurşunlarla. Çakarken nefesini zindan duvarlarına Sarardım bakışını tütün misali. Bir hırsız gün ışığı Dalarken içeri sessiz Uzantılarıyla alevler sevda parıltıları... Bilesin ki bir patik örüşü görüşmelerimiz Bir tespih çekişi voltalarıma eşlik etti hep. Uyurmuşum hep günü bilmeden de Uyandığımda gece koylarımı yakalardım Delikanlı düşlerimi kundaklara sararken. Benliğim, filistin askılarıyla kaynaşırken Sana olan özlemim dökülürdü gözlerimden . Bir hıçkırık , bir titreyişe başkalaşırken Zaman akar, devran döner, sense hep yürekte... Bir bahar virgülü olur rüzgarın da Bir öfke salınır Hilkat *******in izsularına Ve ardından yıkanır sevdam Seni tenime dolayan figanlarımda...
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gözyaşım Bir Sen
Zamana mahkum ol demişti bana Bir göz yaşı bir sen bir de hayalim Rüzgarın önüne at demişti bana Bir göz yaşı bir sen bir de belalım. Saksıda çiçeğim solunan havam Bilirim yakında can özümdesin Ummanda kayığım dümende sevdam Sanırım hayalde tam içimdesin. Ellerim ulaşmaz gözlerim duyar Sazımın gövdesi tenin gibidir Saçlarım uçuşmaz bedenim doyar Kemanın perdesi sesin gibidir. Bir gözyaşım bir sen bir de yüreğim Gecenin matemi olup çıktınız Bir gözyaşım bir sen bir de bedenim Sevda ateşine koyup yaktınız.
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayata Bir de Sana Bu Telaş
Akıyorsa gözyaşlarım ben için Bir hayata bir de sana bu telaş Saçlarıma aklar düştü sen için Bir hayata bir de sana bu telaş Aşkı tadam son bir defa gönlünde Ahir ömrüm bak her zaman emrinde Bilki aşkım hala sevgin içimde Bir hayata bir de sana bu telaş Hazırmıyım bu dünyadan göçmeye Seni sende bırakıpta gitmeye Kalan ömrüm can yolunda ölmeye Bir hayata bir de sana bu telaş
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şarkı Yazacağım Sana
Bir şarkı yazacağım sana, İçinde sen olmayacaksın. Ardından sabahın aydınlığını Göğsümde saklayacağım. Olursan gönülde coşan ırmak ol Çağlaki sesini ben de duyayım İstersen şarkımda bemol diyez ol "Es" koyduğum yerlerde seni bulayım. Aşkıma ihanet ettiğin o gece Geriye adından kaldı tek hece Aşkları yargıya vermiş dediler Dilerim sen bana mahkum olursun. Uğruna yaktığım bu can tükendi Bilki artık taşımaz yüreğim seni Bestenin renkleri benden olunca Bu şarkılar da sana,hasret gidecek.
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sayfaya Sığamadık Seninle
Neydi bilemedim seninle aşkım Açmadı nedense bu kötü bahtım Sallanıp dursada gönülden tahtım Bir sayfaya sığamadık seninle... Dokunurken aşkım tel tel sözüne Nedense varamadım yarim özüne Ne olsa giremem sevdam gözüne Bir sayfaya sığamadık seninle... Al benisi çoktur o gül dudağın Öpmeden kızarır baldan yanağın Neyledim bilmemki kırdım yüreğin Bir sayfaya sığamadık seninle... Çal dedi dillerim şarkı söylesin Aşkımı hazanda yine közlesin Yinede canımsın böyle bilesin Bir sayfaya sığamadık seninle...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|