![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1857
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Aldı Benden Beni
Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup dağa düşem Sensin dünü gün endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni gerek seni Eğer beni öldüreler Külüm göğe savuralar Toprağım anda çağıra Bana seni gerek seni Cennet cennet dedikleri Birkaç köşkle birkaç huri İsteyene Ver anları Bana seni gerek seni Yunus'dürür benim adım Gün geçtikçe artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni Yunus Emre
![]() |
![]() |
#12 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatamam Aşkımı
Sıradan bir gündü sana rastladığımda, Nazlı bir Ceylan gibiydin sen buralarda, Bir çıtır vardı yanında o sıralarda, Çok konuşuyordu, burnu hep havalarda. Zaman geçtikçe de bir nedenle tanıştık, Öylesine de birbirimize bakıştık, O zaman bu aşkın temelini atmıştık, Akıp giden zamanla, daha yakınlaştık. Günler geçiyor, istemesek de, durmadan, Kapılıp feleğin çarkına anlamadan, Kaderimiz yazılmış, daha biz doğmadan, Giriverdin gönlüme, hem de hiç sormadan. Baktıkça gözlerinin içine yakından, Hiç de farkı yoktu lav püskürten volkandan, Yakıyorsun kalbimi farkında olmadan, Bilmesen de, titriyor bedenim aşkından. Gizli bir sevdaya tutulmuştum istemeden, Etkilenmiştim candan, nazlı gülüşünden, Bin bir arzu fışkıran, çekik gözlerinden, Anlatamam aşkımı, ölsem hasretinden
![]() |
![]() |
#13 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() dOkUnMa YüREğiMe
Bitmişlik.. Tükenmişlikle.. Gözlerin arasında bir yerdeyim. .. Ne yerdeyim. ..Ne gökte... Yalan söylemedim hiçbir zaman... Korkum vardı.. Titremekliydi hallerim. . Kalbim derin bir yaranın üzerine veriyordu acı acı nefesleri ni.. Amaçsız yürüyordu ayaklarım yıllardır.. Derin bir yağmura çektin beni... Kelimeler ini içtim..Sarhoş oldum.. Bir gece yarısı susuşlarına düşürmüştüm,bir damla gözlerimden.. Birde... ihanet mi? sorusuna veremediğim susuşlara.. Susarak.. susa susa.. Susadım günlerce.... ... Kapımın kilidi korkudan kapandı... Korkuları.. Acı , sızı ve özlemleri kilit yapmışım farkına varmadan kapılarıma... Şimdi ben bile açYasak Kelime Kullandınızıyorum yüreğimin kapısını.... Ve farketmed en... Sende bir kilit vurdun... . Adı neydi bunun?.. Yağmurda gözyaşımı..ihanetmi..Yokluk mu..? Bilemem.. Bilmekte istemem.. Tek hissettiğim.. Daha yolun başındayken hayatın.. Sonumu beklemem. .. Şemsiyemi açtım.. Bilmek istedim.. Yazdım... Yağmur yağarken.. ... Yağmur yağıyordu..Üşümüştün.. Nasıl oldu bilmiyoru m... İçeri aldım seni.. Sessiz kaldık bir süre öylece.. Tozlu raflara,Unutulmuş kitaplara dokundu ellerin.. Durmadan bakınıyordun etrafa... Unutulmuş duygulara sebep aradın kalbimin her köşesinde.. Ve şimdi kilitli kapıları zorlar oldun.. İçimi acıtıyorsun.. Bu gece son... Dokunma yüreğime.....
![]() |
![]() |
#14 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() DüŞüN Ki..!!
Kulaklarim adini hiç duymamis Ve hiç tekrar etmemis, isminin ilk hecesini, Yalçin kayalarda akislenen seda gibi Düsün ki, Düsüncelerimde hiç olmamissin sen Ugultusu avuçlarimda kalan rüzgar gibi geçmissin. Ay isigina hasret yakamozlarinin vuslatiymis, Tam yerine ve tan yerine vuran o umutlarinin gölgesi... Düsün ki, Bir sigara içimlik vakitmissin, Cigerime ecza diye dolan Ya da ugrak bir, giderlemeyen efkâr kahvehanesi... Düsün ki, Bardakta eriyen; ebediyen beklemekmis, seker sanilan Kirik bir sandalyeymis umutlarimi yasladigim... Düsün ki, Bir uçurum dibiymis, bakislarindaki o mana Oyuncaksiz kalmasiymis bir çoçugun Ya da bir annenin yavrusuna hasreti... Düsün ki, Yanik bir Anadolu türküsüymüssün, Çesme basindaki güzel kizlara inat Ve inat, gurbetin tüm güzelliklerine... Düsün ki, Gam yüklü duvarda asi, kirik bir aynaymissin Hep yarim, hep eksik, hep mahçup.. Ayna karsisinda kirik bir bakis, Kaybolan diger yarisindaki tilsim.. Bir yagmur olmussun Ve tanelerin düsermis pembe düslerimin düstügü yere.. Düsün ki, bir orada bir burada Bir gurbette bir silada Isminin yalin, yanlizligimin çogul halinde.. Ve arkasina saklanmis binlerce yürek O binlerce yürekten düsen..Tek bir düs Ve ilik bir nefesinde üsümüs... Düsün ki, Uzak hatiralarim kalmis sende Tek kisilik bir oyun Gurbete bir tren bileti Ya da yarasi, Yarisindan büyük olan yirtik bir resim... Düsün ki, Hiç olmamis Hiç çalinmamis bir beste Hiç tadilmamis bir zehir, Düsün ki, Hiç yazilmamis bir siir...
![]() |
![]() |
#15 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() (( Aşk Hiç Bitermi ))
Bunca Hatıra Bunca Gözyaşını Bir Günde Silermi? Gözlerime Bak Ve Söyle Fırtına Dinermi? Hissetti imiz Sımsıcak Sarılmalar Geçermi.. Sil Gözyaşlarımı Ve Söyle, Aşk Hiç Bitermi? Bu Kahrolası Hayat Sensiz Sona Erermi? Söyle.. Aşk Hiç Bitermi? Bunca Yıl Bir Anda Akıp Gidermi? Bu Kalp Başkasını Severmi? Ya o Kalp, o Başkasını Severmi.. Uykusuz ******* Hiç Bitermi? Senin Izdıraplarını Bile Kabullenmişken Aşk Hiç Bitermi?Söyle Ne Olur.. Aşk Hiç Bitermi? Bir Ömür Böyle Geçermi? Seni Benli ime Almışken Bu Beden Seni Silermi? Yüzümü Güldüren insan Hiç Gidermi? Sen varken Gözlerimin Parlaması Belki o biter. Ama ya aşk, Aşk Hiç Bitermi? Söyle Artık Ne Olur.. Aşk Hiç Bitermi? Neden Susuyorsun ki? İnsan Sonsuza Kadar Sevemezmi? Hani Nerede Eskitemedi in Aşk? Kuşlarla Uçup Hiç Gidermi.. Bu (...) Başkasını Severmi? Seni Silip Gidermi ? Cevap Ver, Aşk Hiç Bitermi? Susma Artık Söyle. Aşk Hiç Bitermi? Mele im Hiç Uçup Gidermi? Başkası Onu Böyle Severmi? Kaybetmemek için Ne Yapar? Böyle Delice Severmi.. Senelerini Uykusuz. Yüre ini Duygu'suz Bırakıp Gidermi? Ya murda A larmı Nefes Nefese. Sensiz Bir Gün Olsun Gülermi? (...) Kadar Severmi? Son Kez Soruyorum, Aşk Hiç Bitermi? Tamam Sus.. Anladım, Aşk Bitti.. Seni Seviyorum Bitti. Benim için ölmende Bitti. Göz Yaşların Dindi.. Söylemeden Anladım işte. Uğruna Canımı Koyduğum Yaşam Kaynağım, Suyum Gecem Gündüzüm, Tek Düşüncem Herşeyim, Herşeyim.. Aşk Bitti.. Aşkın Bitti.
![]() |
![]() |
#16 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Göklere Yazıldı Aşkın
Sen bir tanem...Gönlümün kabesi,gözlerimin ışığı, Sen olmazsan göremem,görsem de anlayamam Sensiz herşeyin birşeyi eksik gibi Sen anlamısın kelimelerin Sen zorlukların ardındaki kolaylık,karanlıkların ardından gelen aydınlıksın Seni gördüğüm andır benim sabahım Senin kalbindeki aksindir *******de aydınlığım Bir çiçekle bahar olmazmış;nasıl olur ? Ben seninle bir değil binler bahar yaşadım Seni sevdim,senle sevildim Sevgi tüm kirlerden arınmakmış bunu senden öğrendim Sevgi içimdeki beni çıkarıp seni koymakmış kalbime Öyle sen oldum ki yalnız seni gördüm gözbebeklerimde bile Sensiz herşey anlamsız Sensiz benin tarifi yapılamazdı Sen varsan herşeyim vardı Sensiz baharda güllerin boynu bükük kalırdı Sen olmazsan bir tanem,kelebekler kimseye göz kırpmaz, kimsenin saçına konmazdı Sen sevdin,melekler insanın sırrını o zaman anladılar Ve aşk göklere yazıldı İşte sevgilim Yıldızlar gökte yazılan o aşkın harfleridirler Aşk göklerin direği oldu senin sayende
![]() |
![]() |
#17 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Acısı
İnsan sevdiğini ayrı kalınca anlarmış Sevdiğini kaybedince ölümüne ağlarmış Hatırasına baktıkça gönül bağlarmış Dönmeyince sevdiği kaderine ağlarmış Aşık dediğin böyle bir şeymiş Onsuz günlerinde içi gidenmiş Canını sevdiğine feda edenmiş Görünce sevdiğini yüzü gülenmiş Aşık dediğin acı çekenmiş Terk edip gidene veda edenmiş Acısını gönlüne hapseden Terk edildiğine her gün kahredenmiş Aşk acısı çekmeyen bilemezmiş Aşk acısı böyle bir şeymiş Baktıkça resmine isyan etmekmiş Tanıdığı güne lanet etmek Her geçen gününü harap etmekmiş Aşk acısı çekmeyen bilemezmiş
![]() |
![]() |
#18 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!... Seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüz olurdum.... "Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın..." Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte... Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza...Yanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını... Oysa kim bilir ki ,yanağımda yangınlardan çok önce o yarin bıraktığı öpüş izi var... Yüreğimde anılardan kalan bin düş izi var... Kanmadım aynalara sana kandığım kadar...içimde bir boşluk sana yandığım kadar.. Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor... Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını
![]() |
![]() |
#19 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Varmı?
Buraya kadarmış demek varmı acaba Bigun kaderde.. Varmı bu sevdada bigun eyvallah deyip çekip gitmek Varmı bu sevdada gece yastıklarla ağlaşmak Varmı acaba bu sevdada terkedilmek Varmı bu sevdada yalancı gözlere aşık olmak Varmı acaba bu sevdada sıcaklığı gerçek olmayan elleri tutmak Varmı acaba bu sevdada seni seviyorum yalanlarını duymak Varmı sölesin birileri bu sevdada yalancı sevda varmı Yada sölesin birileri bu sevdada gerçekten aşk varmı.. Varmı sölesin birileri sölesin artık yoksa Dayanamayacak bu gözlerle bu yürek....
![]() |
![]() |
#20 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() KALBİME DÜŞEN YAĞMUR DAMLASI
Bir yağmur damlası gibi dÜşÜp konmuştun kalbime, Tıpkı bir gonca gÜlÜn yanağına da duruyor gibiydin, Işığın toplandığı, cömertçe yayıldığı kaynak sendin, Kalbimi sevgi sabahına uyandıran mÜjdem olmuştun, Bir yağmur tanesi idin, elmastan damlamış gibiydin, Işıltın aydınlattı yıllar yılı karanlık tÜm duygularımı, çözÜldÜ birden kalbimin dÜğÜm dÜğÜm bağlı elleri, Tutundum seninle hayata ,doyurulamaz bir iştahla, Mutluluğu tadıyorum varlığınla ben her bir solukta
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|