www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-23-2007, 04:03 PM   #11
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

The J0lly J0ckeR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1560
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi : The J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond repute

Kısa Nickler
18956
» Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

» Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

» Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, kullerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi!

» Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...

» Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Tüm Güzellikler Senin Olsun Sevgilim..

» Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSıN.

» Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın.

» Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor.

» Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.

» Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür. Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

» Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum.

» Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir ısyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek şey Seni Sevebilmek..
The J0lly J0ckeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-23-2007, 04:03 PM   #12
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Rep Derecesi : The J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond repute

Kısa Nickler
16375
» Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs

» En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir NIETZSCHE

» Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE

» Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler R.HULL

» Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS

» Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır. S.LEC

» Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD

» Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS

» Insan ancak anladığı şeyleri duyar. GOETHE

» Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN

» Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD

» Yarın bambaska bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS

» Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır. C.PAVESE

» Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO

» Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NıETZSCHE

» Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERıLı ATASÖZÜ

» Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak... (?)
Old 08-23-2007, 04:04 PM   #13
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

uzun lafın kısası : UL

*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.

*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi.

*Bu erikson, başka erik yok.

*Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.

*En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.

*Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle.

*Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.

*Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!

*Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma.

*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.

*Ey yükselen nesil. . .ın ulan aşağı.

*Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi

*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim

*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong

*Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!

*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün

*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim
Old 08-23-2007, 04:04 PM   #14
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
*Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. şimdi full çeken hattımla seninleyim.

*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

*Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık!

*sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.

*Dünya döner ay kebap

*Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis...

*Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba

*Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis

*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim

*Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan

*Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur

*Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti

*Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor

*Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış

*Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler!
Old 08-23-2007, 04:04 PM   #15
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Ayrılık Nickleri
25551
» Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan.Dön ve bana hayat ver,ben bitmeden beni bul.Hic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığa"GÜZELıM...Asla unutulmadın..

» Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı .sen benim eş ruhumsun unutmuş olsan hissederdin unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin.seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş nereye gidersen git çantanda bi resmim aklında gülüşüm olsun ben seni gerçekten sevdim bitmez demiştim ((bitmedi))

» Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

» Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.

» Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama bensana hala elsallıyorum...

» Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENı SEVıYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine şimdi de ağlıyorum SEVDığıM ama sana değil bir kalemde sildiğin AşKIMIZA ağlıyorum SENı SEVDığıM için özür dilerim

» Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. Güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm.

» Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa ımzayı Atan Kalemin Rengidir."ınsanın Kendisi"

» Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim...bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim....şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM...onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim....

» Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim...

» Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.

» Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (......)
Old 08-23-2007, 04:05 PM   #16
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Etkileyici Nickler
26818
» Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..

» Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..

» Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.

» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..

» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...

» Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..

» Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

» Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

» Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

» Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.

» Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.
Old 08-23-2007, 04:05 PM   #17
rockstar
Daimi Üye

rockstar Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi : rockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond reputerockstar has a reputation beyond repute

111 dilde seni seviyorum msn nickleri

1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou
2 - Albanian .: te dua
3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra!
4 - Alsacien .: Ich hoan dich gear
5 - Amharic .: Afekrishalehou
6 - Arabic .: Ana Ba-heb-bak
7 - Assamese .: Moi tomak bhal pau
8 - Basc .: Nere Maitea
9 - Batak .: Holong rohangku di ho
10 - Bavarian .: I mog di narrisch gern
11 - Bengali .: Ami tomAy bhAlobAshi
12 - Berber .: Lakh tirikh
13 - Bicol .: Namumutan ta ka
14 - Bolivian .: Quechua qanta munani
15 - Bulgarian .: Obicham te
16 - Burmese .: chit pa de
17 - Cambodian .: Bon sro lanh oon
18 - Canadian .: French Sh’teme
19 - Cantonese .: Ngo oi ney
20 - Catalan .: T’estim
21 - Cebuano .: Gihigugma ko ikaw.
22 - Chickasaw .: chiholloli
23 - Chinese .: (see the entries
24 - Corsican .: Ti tengu cara
25 - Czech .: miluji te
26 - Danish .: Jeg elsker dig
27 - Dutch .: Ik hou van jou
28 - Ecuador .: Quechua canda munani
29 - English .: I love you
30 - Esperanto .: Mi amas vin
31 - Estonian .: Mina armastan sind
32 - Farsi .: Tora dust midaram
33 - Filipino .: Mahal ka ta
34 - French .: Je t’aime
35 - Friesian .: Ik hald fan dei
36 - Gaelic .: Ta gra agam ort
37 - German .: Ich liebe Dich
38 - Greek .: s’ayapo r
39 - Greenlandic .: Asavakit
40 - Gujrati .: Hoon tane pyar karoochhoon.
41 - Hausa .: Ina sonki
42 - Hawaiian .: Aloha I’a Au Oe
43 - Hebrew .: Ani ohev otach
44 - Hindi .: Main Tumse Prem
45 - Hokkien .: Wa ai lu
46 - Hopi .: Nu’ umi unangwa’ta
47 - Hungarian .: Szeretlek
48 - Icelandic .: Eg elska thig
49 - Indi .: Mai Tujhe Pyaar
50 - Indonesian .: Aku cinta kamu
51 - Iranian .: Mahn doostaht doh-rahm
52 - Italian .: ti amo
53 - Japanese .: Sukiyanen
54 - Kannada .: Naanu Ninnanu Mohisuthene
55 - Kiswahili .: Nakupenda
56 - Klingon .: qabang
57 - Korean .: Saranghapanida
58 - Lao .: Koi muk jao
59 - Latin .: Vos amo
60 - Latvian .: Es milu tevi
61 - Lebanese .: Bahibak
62 - Lingala .: Nalingi yo
63 - Lithuanian .: TAVE MYLIU
64 - Lojban .: mi do prami
65 - Luo .: Aheri
66 - Macedonian .: SAKAM TE!
67 - Madrid .: lingo Me molas, tronca
68 - Malay .: Saya cintakan mu
69 - Malay/Indonesian .: Saya cintakan awak
70 - Malayalam .: Ngan Ninne Snaehikkunnu
71 - Malaysian .: Saya Sayangmu
72 - Marathi .: Mi tuzya var prem karato
73 - Mohawk .: Konoronhkwa
74 - Navaho .: Ayor anosh’ni
75 - Ndebele .: Niyakutanda
76 - Norwegian .: Eg elskar deg
77 - Op .: Op Lopveop Yopuop
78 - Osetian .: Aez dae warzyn
79 - Pakistani .: Mujhe Tumse Muhabbat Hai
80 - Persian .: Tora dost daram
81 - Pig .: Latin Ie Ovele Ouye
82 - Polish .: Kocham Ciebie
83 - Portuguese .: Amo-te
84 - Quenya .: Tye-mela’ne
85 - Romanian .: Te Ador
86 - Russian .: Ya vas liubliu
87 - Serbocroatian .: Volim t
88 - Shona .: Ndinokuda
89 - Sinhalese .: Mama oyata adarei
90 - Sioux .: Techihhila
91 - Slovak .: lubim ta
92 - Slovene .: ljubim te
93 - Spanish .: Te amo
94 - Srilankan .: Mama Oyata Arderyi
95 - Swahili .: Naku penda
97 - Syrian/Lebanese .: BHEBBEK
98 - Tagalog .: Mahal kita
99 - Tahitian .: Ua Here Vau Ia Oe
100 - Tamil .: Naan Unnai Kadalikiren
101 - Telugu .: Neenu ninnu pra’mistu’nnanu
102 - Thai .: Phom Rak Khun
103 - Tunisian .: Ha eh bak
104 - Turkish .: Seni seviyorum
105 - Ukrainian .: ja pokoKHAv vas
106 - Urdu .: Mujhe tumse mohabbat hai
107 - Vietnamese .: Toi yeu em
108 - Vlaams .: Ik hue van ye
109 - Vulcan .: Wani ra yana ro aisha
110 - Yugoslavian .: Ya te volim
111 - Zazi .: Ezhele hezdege

çakalların oyun hilecisi :rockon:

oyun hileleri için tıkla

Moderetör Başvuruları

rockstar çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-23-2007, 04:05 PM   #18
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Evlilik Nickleri
1403
» Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...

» Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

» Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...

» Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

» Her günüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum... Ömür boyu mutluluklar.

» Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar

» Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!

» Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim?

» Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarım her şey gönlünüzce olur?

» Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

» Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutluluklar!

» Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.
Old 08-23-2007, 04:05 PM   #19
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Özlem Nickleri
9961
» gül gül demiş bülbül güle gül gülmedi gitti bülbül güle,gül bülbüle yar olmadı gitti

» gelecekse beklenen beklemek güzeldir....özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....sevecekse sevilen:işte o herşeye bedeldir......

» dünyada güneşin doğmadığından ateşin yakmadığından suyun akmadığından şüphe et ama... benim aşkımdan asla...bebeğim.

» özlemin var şu gözyaşlarımın suskunlugunda yüreğimde kahredici bir yanlızlık ellerimi açmış dua ediyorum allaha sana olan tertemiz duygularımın sonsuzluğunda seni çok özlüyorum bitanesi

» sen hiç ölümün gölgesinde ölümü yaşadın mı bir garibin elinden tutupta ölüme rest çektin mi sen cilalı parlak yerlerde gezerken ben parçalanmış vucudumla hapishane köşelerinde güneşin doğuşunu bekliyordum....

» bak arkadaş seviyorsan şunları bil... uzaktır gidemessin yakındır istediğini yapamazssın güzeldir erişilmezdir sevdalısındır dürüstçe anlamazdır tek istediğin yalnız kalmaktır onu bile çok görürler seni anlamazlar sen bence ne yap biliyormusun arkadaş yeterki sev tek taraflı olsa bile ebedi sev sevki güller utansın kuşlar kıskansın ama onu sev...

» hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.

» şafak kaçta askerim ekmegim aşım helalim sen nöbette beklerken ben yolunu gözlerim hasretin zor memedim

» yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım

» günaydın kalbimin sahibi günaydın aşkların en tatlısı sevgilerin en görkemlisi günaydın soğuk kış *******imin ateşi seni çok ama çok seviyorum

» kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun...

» sana olan sevgim bedenimdeki kanlarin hepsi bedenimi terk edince ve sana olan sevgim ben ölünce bitecektir!!!
Old 08-23-2007, 04:06 PM   #20
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

Romantik Nickler
16283
1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO...
2- Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın
3- kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım
4- Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN...
11- SERT RUZGARLAR KARANLIK *******I SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI...
12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...
13- AşKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
14- En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
15- Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
16- Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.
17- Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
19- Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
20- Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
21- Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
23- Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
24-Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM ...
25- Bana '''' Seni Seviyorum '''' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
26- Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
28-Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
29- YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!
30- sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür....!!!
31- akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..
32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
33- Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
34- Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:40 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.