![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4230
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() _._ BE VİCDANSIZ_._...
Gel deseydin gelmezmiydim Uzat elini desen tutmazmıydım Be vicdansız.. Gülmeyi haram ettin Dört duvar arasına hapsettin kalbimi Sen yokken kolay mı eğlenmek Değil anladın mı değil Camdan bile bakamıyorum Nereye baksam,kimi görsem sen varsın Unut demek kolay Be vicdansz.. Beni ne hale koydun böyle Hayatımı kararttın Beni dört duvar arasında ölüme mahkum ettin Be vicdansız.. Kolaydı çekip gitmek,unut demek Hiç düşünmedin demi beni Ne yapar bensiz nasıl yaşar diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerin Karanlık Gece GİBİ...
Karanlık her gece Karanlık zindan gibi Deniz gözlüm Sen hayatıma gelen küçük bir Işıksın..... Tıpkı denizde yanıp sölen Fener gidisin.. Ne uzaktasın... Ne yakındasın... Anlamış değilim ki.. Nerdesin!! Çözemedim ki ?? Esrarengiz bakışların, Gülmeyen yüzün, Delip geçen bakışların, Gözlerin kara ******* gibi soğuk Kara ******* gibi korkulu.. Hem korkuyorum... Hemde korkmuyorum.. Vahşi hareketlerin bir yılan gibi, Keskin ve öldürücü.. Yanlız yaşayan , Umut bilmeyen, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... EY AŞK ......
Ahh aşk sen neymişsin böyle Dünyada herkesin başına bela Kiminin hayatını cennete çeviriyosun Kimini ise cehenneme Böyle ansızın gelip Birşey demeden çekip gitmek varmıydı ey aşk Sen hangi günahımın bedelisin sevgili söyle; Ne günah işledimde aşk terketti beni Kaybettim seni söyle.. Böyle herşeyi göze almışken varmıydı çekip gitmek Hiçbirşey yaşanmamış gibi arkanı dönmek Vurdun da gittin benide aşk vurdunda gittin Aah gönlüm senden de hayır yok artık bana Farzet hiç sevmedin dem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() duy sesimi......
Gözlerimi gene çevirdim ayrılığa Ağlamak zor be aslında Yaşıyorum evet Ama tuhaftır gene sana.... Yüzüm gülüyor ama sesim donuk, Kalbim yüreğinde ağırlanmayan bir konuk, Bir köşesinde bağırıyorum, Çok çalıştım sesimi duyuramıyorum.... Vazgeçtim... Vazgeçtim Şimdi kendimi yaşıyorum Çok özlersem elime kalemi alıp yazıyorum Başımı kollarıma yaslayıp seni düşünüyorum, Seni her gün yüreğimdeki aşka yazıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevenlere özel...
ölürsem sevdigimsana doyamadan bir mezar kazdır,ama aglamadan tabutumun rengi isterim kara ornek olsun tüm sevip de ayrılanlara eger birgün yolun düşerse o mezarlıga otları sararmış bir mezar ara orda sana tapan bir sevgili yatıyor gün batar hasretin cöker içime bir garip olurum senden uzakta gözünde büyür mesafelerbir şeyler düyümlenir bogazına dar gelir ozaman bomboş sokaklar sıgdıramam yüregimi koça şehre hiç bir şey istemem yalnızlıgıma senden başka bir tek hayalin yeter ıslak gözlerime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yalnızlık...
dün gece yine yalnızdım.sokaga cıktım ve kendime bir cicek aldım kendimeme almamış gibi yürüdüm sokaklarada ve yalnız degilmişim gibidüşündüm ama hergece gibi dün gecede yalnızdım ve bir saat geriye alınmış. saatleri ben geri almadım ve bir saat daha kalmadım. ve bir masaya oturdumiki cay ısmarladımben içtim sen soguttun sana söyleyecegim herşeyi unuttum cok dert etmedim cünkü yoktun.dün gece yine yalnızdımrahat agladım yokluguna gizlemedim göz yaşlarımı ve lambaları hiç karartmadım dün gece her |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kral bilirler...
ağladıgımı kimseye,söyleme anne. onlar beni kral biliyorlar.kızdımmı dünyayı yakar biliyorlar.ağladıgımı kimseye söyleme anne onlar bir kız için bukar düşecegimi bilmiyorlar..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YOĞUN BAKIMI...
Vücudum bitkisel hayatta yaşamak bile İstemiyor.. Yemek bile yemiyor.. Hayata o kadar küsmüş ki?? Neşem ona yardım etmeye çalışıyor nafile iİstemiyor... Hastanese köşesinde konuşmayan tek başına Kalan yoğun bakımda kalan vücudum .. Halbuki yıllar önce neşeli yaşamayı seven Biriyken.... Şimdi ki ...Halim perişan Artık gülmüyor Artık ağlamıyor Artık konuşmuyor Hiç bir şey istemiyor Yaşayan bir ölü bir vücut Ruhum başka diyarlarda Gücü de kalmamış Yaşamaya ölümü bekliyor Yavaş ya |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ____BIRAK İNADI..._____....
Yar bu dünya sana bana kalmaz? Deli olma.. Şu üç günlük dünya da mutlu Olalım? Gezelim eğlenelim Birbirimiz kalbini kırmaya değer mi? Dünya nimetini yiyoruz şükür edelim? Evleri olmayan insanlara umut ışığı saçalım Bırak parayı mal mülkü Önemli olan sevgiyi paylaşmak Önemli olan iyi günde kötü beraber olmak Bırak inadı... Sözümü dinle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sence yapabilirmiyim..??...
SENCE YAPABİLİRMİYİM..?? Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın... Sensiz kalma ihtimali olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda... Belki birkaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra... İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim... Hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin... Haykırabilirmiyim korkaklığını... bıraktığın bu mavi düşleyişle mavi yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|