![]() |
![]() |
#11 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1675
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşündükçe HayaLimsin
Seni şiirlere yazdım Hasretini ise uçurumlara Güzelliğin döndürür başımı Alıp götürür beni uzaklara Bir sevdamız kalır geriye Birde hatıralarımız Yarınlara terkedilmiş bir aşkın esiriyiz Sevmişiz bir birimizi bir kere, Bir kere gönül vermişiz, Ne senden vazgeçerim Nede sevdandan Bir aşkın mısrası olmuşum işte Her mısra seni anlatır bana Anlattıkça büyür sana olan sevdam Tükenmez umutlarım senin yokluğunda Ben seni böyle severim işte Sen belkide beni unuttun Ben seni unutamadım Hala şiirlerimde Düşündükçe hayalimsin
![]() |
#12 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mezarıma Sor Beni
Bu sınırsız sevdamı sınamaksa maksadın Cefa etme sevgilim,yetti bana vur beni Taşa mı döndü gönlün, kalmadı mı insafın Mahrum etme sevginden,diyar diyar sür beni Bende vefa sevdiğim,yüreğimde sadakat Yetti artık,hayatın vurduğu sille,tokat Perişanım,bitabım,kalmadı dizde takat Şefkate gel bitanem,yeter artık gör beni İnanmadın gönlüme ,en büyük azap bana *******i düşlerim senle dolar odama Mehtaplarda el ele ulaşırız sabaha İnanmassın bilirim,yıldızlara sor beni Yedi yılı umutla yoğurdum,hamur ettim Yedi iklim sevdanı,yarama merhem ettim Yedi saat,yedi ay,yedi asır bilmedim Yemin ettim sevgine,zamanlara sor beni Bilsen de bilmesen de zaman böyle akacak Her dakika,her zaman sevgim seni saracak Bu sevda bu kul ile inan toprak olacak Öleceğim seninle mezarıma sor beni
![]() |
#13 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ßendeki Sen
Bir gün bir yerde karşına çıkarsam Kaçma benden Değiştirme yolunu Kaçırma o güzel gözlerini Bırak tutsun ellerim ellerini Bırak dokunsun yüreğim yüreğine Dokunsun da söylesin sana Nasıl bir sen olduğunu İçimde İşte o zaman anlarsın ancak Seni ne kadar sevdiğimi İşte o zaman sende Seversin belki beni Benim seni sevdiğim gibi Gözlerim gözlerinle buluştuğunda Ellerim ellerinle kavuştuğunda Yüreğim yüreğine dokunduğunda Sende anlayacaksın Bendeki seni…
![]() |
#14 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun Açık Olsun
Gittin demek Sen; Bensiz nefes alamayacağını, Hayatın bensiz anlamsız olduğunu Hayatının anlamı olduğumu Söyleyen sen Gittin demek Yolun açık olsun!!! Ben girmiştim ya hayatına bir kere, Artık çıkamazdım. İzin vermezdin buna Tatmıştın ya bir kere benimle hayatın tadını Artık vazgeçemezdin hani bu tattan? Gittin demek Yolun açık olsun!!! Şarkılar mı söylememiştin benim için, Ağlamamış mıydın bensiz kalmak korkusundan, Gözyaşlarım aktıkça sanki eridiğini mi söylememiştin, Yalanmış meğer hepsi Gittin demek Yolun açık olsun!!! Bütün gelecek planlarını, Yapmayı hayal ettiğimiz şeyleri, Gitmeyi planladığımız yerleri, İçimizdeki ümitleri,arzuları,özlemeleri Ebedi olduğunu söylediğimiz aşkı bırakıp Gittin demek Yolun açık olsun!!! Gittin ama Eğer mutluysan sen böyle, Yaşayabiliyorsan eğer bu düşünmekten bile kaçtığımız şekilde, Eğer bir an bile gelmiyorsam aklına, İnanmıyorsan tekrar olacağına, Ya da eğer istemiyorsan tekrar benimle olmayı Gerçekten YOLUN AÇIK OLSUN...!
![]() |
#15 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkes Sana Benziyor
Kimi görsem bazen sanki senin eşkalini taşıyor senin gibi giyinmiş.siyah saçları omuzlarında kimi görsem bazen senin olmadığını bilsemde hani sırf sana benzediği için koşuyorum peşinden... kimi görsem senin eşkalinle yanına yaklaşınca birden başkası oluyor hasret zehir bir tat veriyor o an sensizlik katar katar geçiyor üzerimden kaçamıyorum varlığın canlanıyor her yerde herkes sana benziyor anlamıyorum...
![]() |
#16 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GideLim ßuraLardan
Bulutlar ağlıyor yine durmadan Kara bir çarşaf üstümüzde dolanan Ellerini uzat kaçalım bu diyardan Gözlerime bak ve gidelim buralardan Kadife gecede yıldızlar ağlar Sanmaki bu sevda yıllara bakar Gönlüm sadece senin için atar Gözlerime bak ve gidelim bu diyardan
![]() |
#17 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ßeni ßana ßırak
Bütün çalan şarkıları sana armağan etsem Acaba sana duygularımı anlatabilirimiyim Bunca yaptıklarından,ettiklerinden sonra Yine seni bağrıma basıp sevebilirmiyim Hayat keşkeleri kullanmamak için vardır Ama sen keşkelerin içinde keşke kullandın Keşke:niye bırakıp gittim ben allahım Keşkenin içinde keşke:niye geri dönmedim Şimdi benden seni sevmemi ne olur bekleme Ne olur sana geri dönemem artık üsteleme Unutamayanlar hep unutulur bu böyledir Sende böyle yap ve kendin için beni unut Söz veriyorum senin yerin dolmayacak ßeynimde senden başka düşünce olmayacak Şimdi beni bana bırak ve git ne olur git
![]() |
#18 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuk Yine Gecedir
Sarar yine tepeyi gecenin kızıllığı Yalnızlığa işaret güneşin hazırlığı Gör yine zayıf düşer ışığın pazarlığı Konuk yine gecedir yolcuysa ümitlerim Edalar veda eder ol güzelim güneşe Ümitlerim de batar yavaş yavaş peşpeşe İçime doğan kaygı etrafımda dört köşe Konuk yine gecedir yolcuysa ümitlerim Gel de bekle gündüzü sanki bir ömür gibi Sanki engin bir kuyu zor gelir sonu dibi Akibeti mechuldur ne kadar çeksem ipi Konuk yine gecedir yolcuysa ümitlerim
![]() |
#19 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun
bir başka bu gece duvarlar.. sanki artık onLarda dinLemiyor beni.. artık onlarda bıkmış benden belli.. üzerlerindeki çatlaklar bana olan isyanını gösteriyor duvarların.. her gece anlattıklarım zor geldi onlara.. onlar duyarak kırılırken,birde beni düşün.. yaşadıklarımı..ve yaşamaya heves ettiklerimi.. bunları düşün.. ama bilki sen bu limandaki son gemiydin.. ve senle çıktım bu yola.. alabora olsak bile halen batmayan hayallerim var.. azda olsa yaşamayı heves ettirecek kadar. ara sıra kimsesizliğime bıraktığım tebessümümsün.. içimi ısıtıyorsun yine.. biliyorum.. içim ısınsada hayalinle.. hayalin vursada yüreğime,bir yıldız kadar uzaksın.. biliyorum.. uyuyamadığım yatağımdaki göremediğim rüyamsın.. öyle bir nedensin ki bende.. ölmek için yada yaşamak için.. dayanılmıyor yokluğuna...nefes alınmıyor.. ölüm kol geziyor.. vuslat günlerinin hayali kuruluyor.. özlemin sarıyor.. yaşamak için sudan bahaneler aranıyor.. ölmek yada yaşamak.. bir yanım ölürken,diğer yanım özleminle kavruluyor..sırf seni birkez daha görmek için yaşamak istiyor.. bir yanım sensizlikten oluşmuş yaralarla kaplıyken,diğer yanım istanbuL'un sokaklarına seni anLatıyor.. bir yanım mezar taşıma adımı kazıyorken,diğer yanım adını kalbime kazıyor.. bir beden ki benimle ikili oyunda.. bir oyun ki galibiyeti muamma.. bir oyun ki mağlubiyet aşikar.. .... hayalinde gelmiyor bazen.. o da bırakmak istiyor sanki.. o da gitmek istiyor.. hayalinde bıkmış benden.. her gece elini tuttuğum..yatağımdaki bir yastık boşluğum.. o da bırakmak istiyor beni.. her sabah güneşin doğuşunu beraber izlediğim... rüzgarın türküsünü beraber dinlediğim.. içimdeki titremeyi elleriyle tutanım.. o da terk etmek istiyor.. o da sevdiğine gitmek istiyor.. kıyamıyorum.. kal..gitme.. diyemiyorum hayaline.. tıpkı sana söyleyemediğim gibi.. kal diyemediğim gibi.. oysa şimdi dön diyebilmek değiL haykırmak istiyorum.. avazımın çıktığı kadar,yüreğim parçalana kadar "Geri Dön" demek istiyorum.. biliyorum duymazsın..yada duymamak için bir kez daha gidersin.. ne olucak şimdi? yaşayabilirmiyim ? nefes alabilirmiyim böyle ? bir daha çocukluğumun yadigari gülüşlerimi kullanabilirmiyim?.. gülebilirmiyim?.. yada yemek yerken doyumsuzca durabilirmiyim ? saatlerce hiç durmadan konuşabilirmiyim? bakabilirmiyim gökyüzüne tekrar? bir sahil şeridinde gezebilirmiyim? yatağımda saatlerce uyuyabilirmiyim ? yürüdüğüm yollarda çalamadığım ıslıkla yürüyebilirmiyim? söyle..varlığını esirgeyen yarim..yapabilirmiyim bunları.. yine yapabilirmiyim bunları?.. söyle..ellerinin sıcaklığına doyamadığım yarim.. söyle.. kokusuna papatyalar eklediğim...söyle... dayanılması güç bir gece daha.. dayanmak için ihtiyacım olan.. Sen.. "yoksun..."
![]() |
#20 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() öLdürdün Aşkımı
Demek ki sevmişim, boşu boşuna Aldandım o senin, sahte aşkına Bir örümcek gibi, düşürdün ağına Akıttın zehrini, temiz aşkıma Öldürdün aşkımı, çöle çevirdin Gönlüme darbeni, vurdun devirdin Arkana bakmadan, terk edip gittin Yaralı bıraktın, yol ortasında Hani çok severdin,sevgilim derdin Uğruna canımı, veririm derdin Sensiz yaşayamam,ölürüm derdin Bıraktın beni sen, dert kucağına
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|