![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2304
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Akşam
Seni düşündüm bu akşam. Yine nemlendi gözlerim, Yüreğim burkuldu… Seni düşündüm bu akşam. Bir ateş topu düştü gönlüme, Yandıkça yandım. Dayanamadım; Seni söküp atmak istedim! Ama, Sana kıyamadım… Seni düşündüm bu akşam. Seni düşünmez olaydım her akşam…! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güller de ağlar sen yoksan
Çiçekler vardır dokununca dökülen İnsanlar vardır unutulunca yıkılan Güller vardır koklayınca solan Umutlar vardır gelmeyince biten Sevdalar vardır yanınca kavrulan Dostluklar vardır darılınca biten Aşklar vardır karşıllıksız biten Haya vardır utanınca arda çöken Mevsimler vardır gelir geçerler Ömür vardır yaşanır bir gün biter Sevgiler vardır kavuşunca güzel Duygular vardır elini tutunca yanan Uzaklar vardır hatırlayıca yakın Özlemler vardır aşk gibi rüya gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mucize
Hayatının akıntılı denizinde o berraklığa bende kapıldım Sevgini ise köpüklerinin beyazlığında buldum Mehtap ve yakamozun bileşiminde doğan ışık Sadece ve sadece sana olan aşkımın doğuşuydu Denizin yüreğin, köpüklerin ise gözlerindi Denizine gururla yansıyan yakamoz ben Mehtabı ise aşkımın saf göstergesiydi Yalnızca benden sana Rüyalarımı süsleyen sevgi Gerçek dünyama yavaş yavaş adım atmakta Ya da ben öyle umuyorum Gözlerindeki parlaklığı hissettiğimde Yüreğim yer değiştirdi beni aldatırcasına Gözlerin ya gözlerin Kahverengi bir gökyüzü sanki Baktıkça ferahlıyor, nefesin serinletiyordu Bunlar geçmişte olanlar değil An be an yaşadığım duygu Dakikada felakete uğratan sevgi seli Aşk sularında akıntıya kapılan bir balık Bunları yaşayan ben Ama bir günde yaşattığın sevginin sahibi sensin yabancı Bak canım; Denizin köpüğü beni nasıl rahatlatıyorsa Senin gözlerinde de hayat buluyorum Belki sen beni görmüyorsun ama Sen her an her dakika benim yanımdasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Vazgeçme
önünü göremediğin puslu bir bulutun arkasında da olsan darbeler peşi sıra gelse yaralı günlerinde acımasızda olsa ateşle yontulmuş yalanlar dostun yoksa yarınlı günlerinde demir atamamışsan bir limana hüzün cirit atsa kaf dağı gönlünde yağmura yenik düşmüş yollarda yürüsende bir yarın üşüyen güneş bir yarın sönük yıldız da olsa dürüp geçmişini kırsalarda gözyaşlarını paraya ibadet de etseler dost sandıkların ihanet prangasını da geçirseler boynuna yinede bir yerlerde bir sevgili olmalı seni anlayacak hadi şimdi tam arama zamanı cemreleri düşür yorgun da olsa sesin hadi bak yeni bir gün belki oda seni bekliyor hadi hiçbir şey için geç değil hadi aramayı severek öğren hadi sakın ha vazgeçme hadi hadi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() (Başlıksız Şiir)
ağla sevdiğim, ağla ki göz yaşların pınar olsun pınar ki o, içinde hep umut coşsun coşkun sürekli sevdiğinin peşinde koşsun ağla, ağla bende ağlarım gözyaşlarım ölsemde az kalır artık sevmesende hatıralardan gönlüme haz kalır yaslarım yüzümü ışığa gözyaşlarım beyaz kalır gün gelir taze derin bir mezar kazılır ölürüm ardımda heybetli bir yas kalır.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Son Vapur
Hadi git son vapur kalkmadan Gözlerim gözlerine dalmadan Sevgin yüreğimi sarmadan Hadi git, ardına dönüp bakmadan Git belki gönlün uslanır Git yağmurda durma öyle, yüreğin ıslanmasın Git ama gönlüne hasret dolmasın Üzülme, yüzün hep gülsün Biliyorum gidişin zor ama; gerçek Bu ayrılıktaki ateş, beni eritecek Senin gidişin hayatım da yeni bir sayfa açacak Hadi git, yoksa son vapur kaçacak Şimdi çiçeklere bakıyorum sensiz Şimdi çiçekler kokusuz Yine üşüyorum, rüzgar acımasız İnan sensizlikte her şey anlamsız Güneşin sıcağında öğrendim sevmeyi Demek ki sevgide anlamlıymış, ayrılık isteği Sevmekte ayrılık demekmiş Ayrılıkla sevgi eşleşmiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Serencamım
Kara kış dondursa ne olur ki? Bahar çiçeğini gözlerim sular, Hasretim yandırsa ne olur ki? Vuslatı bekleyen gözlerim dolar, Serencamım ütopya olur ki, Güneşi görünce gözlerim dalar, Ayrılık günleri de son olur ki, Aydınlığı görecek dikenler solar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Akıllı Aptallara
kilometre taşının başında olsak yeniden teorisizce projesiz duygu aşısına yanıt vermeyen vücutlar olmuş türünün bir çok örneği günahlarımızı burada çekiyoruz yorumsuz terbiyesizlik asaletsizlik adı olmuş bu gün sinirliyim halbuki hiç bir şeyi duymasak antensiz ses çıkarmasak yankısız ekosuz isanın yolunda neredeyim eleştirselerde bunlarda kim nerelere gömüleceğim ye sen nereye yarım okunan ilahilerle kimsenin şekillendiremediği sevgilerle beklenen ama olmayan mucizelerle her anı yaşasak sümbülün canlandığı yerde evcil, fiyaskosuz, vahşi ritimsiz, renk cümbüşüyle şaşmayan biyolojik saatlerle küçük insanların masal filizlerinin estetiğinde tırmanıyoruz devamlı aşağısı kırılan merdivenlerde egolarımızla ruhsuz hareketli vücudumuzla sahnede acımalı romantik kuliste realist rolle yok aslında bunların bir çoğu ot oğlu ot sohbetleri bende var sende yok akıllıyım denizde bot orhan veli,aziz nesin,opera,gör ki nedir; pantolonu levis kot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sularım Yükseldi-Taşmam Haylazlık
Bilmiyorum hangi çağ Müstezaflarından, Şu garip bendeliğin, şu garip sesi, Kentler pusudadır, eller havada, Tutuklu mu yüzyıllardır? Onunçün aranmıyor, Dilekler, rüyalar, temenniler. Yoksa ölmüşükte ayaklarının dibine düşmüşük, Tahta sandaletli-mütekebbir bakışlı, Duyarsız ilahların-ayaklarının dibine, Ne işi var ensemin, kulaklarımın, dilimin, Zarfım zarf atıyorum, Dilekçem imzalı, pullu, Sözüm açık, anlaşılır, Bir diyen yok ki;”Kaybettin kavgalarını!”, “Derin büzüştü, çağurun kırıldı, kanatların düştü”, Meğer ne zormuş ozan olmak, İlkin delilik durağına uğramak gerekmiş, Sonra istediğin durağa giderken, Yolda sonsuzluğun kucağına, “Hadi ordan Kerata”, Diyebilmek arsızlık, Sularım yükseldi-taşmam haylazlık, Zafer bana ne yakın ne de uzakta kalkan, Oklarımda kırılmış, Alnımı küt küt burkan, Ya dayak hakedildi, Ya sürgün ya da ilmik, Soyca fukaralığı görülmemiş bizde umudun, Hep dolu tarafa bakar öncüllerim, Oysa şimdi atılmış hayaller ırmaklara, Yalandır diye satılmış tüm gerçekler, Ya terzi diye tanıtmış, -kefen bezcisi-, Ya kasap diye soyunup, -ölüm çizgisi-, Yumruklarım sıkıntıda, gözlerimde mil, Ozanlık yaya kaldı, Yaya tüm özgüvenim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Telaş
Yaşamak degil, Beni bu telaş öldürecek. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|