![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Aşık
Hasretinle geçiyorken bu gençlik çağım, Ey sevdiğim, ben ümitsiz değilim gene Ak düsünce saçların kumral rengine Kollarında son aşıkın ben olacağım. Ey başında şimdi sevda rüzgarları esen, Böyle her gün yollarımdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olunduğun gün ... O mukadder günü, bilmem, düşündün mü sen? Ben bir beyaz saçlı aşık, sen bir ihtiyar ... O gün bana yaklaşırken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SORAN OLMADI
Gurbet ellerde çaresiz kaldım Şu garip halimi gören olmadı Mutluluğa hasret bir ben sandım, Ağladım sızladım duyan olmadı. Ayrılık çekilmez acı. Kalbim dinmiyor nedir bu sancı. Saymadım bu dert kaçıncı, Benim dertlerimi bilen olmadı. Bir vefasız sevdim boynum büküldü. Gözlerimden kanlı yaşlar döküldü. Felek vurdu hayatım söndü. Nedir senin derdin diye soran olmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() aynaya bakma sakın
ve saçlarına dokunma. Rüzgara sesin Geceye kokun düşmesin. Sen bu bahar bir başka düşe gir daha sığ ırmakların olsun ve açık mavi denizin beni unuttuğun anılarına sar ki başka sızılara bulanayım. Cezmi Ersöz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() SENİ SAKLAYACAĞIM
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmiyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım, Anlayacaksın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Bizimki
Yıkıcı bir aşk bu, Yıkıyor milletin ortasına Tutku yükünü. Bölücü bir aşk, Ekmeği suyu bölüyor Günde üç öğün. Hain bir aşk bu, Sizin eve hırsız girer Onunkine polis. Yasadışı bir aşk, Evlenmeyi Hiç mi hiç düşünmüyor. Soyguncu bir aşk bu, En sıradan ezgilerden Sevinçler devşiriyor. Kökü dışarda bir aşk, Dante ile Beatrice'inkine Fena öykünüyor. İşgalci bir aşk bu, Samanlık sevişenin diyor Başka şey demiyor. Cemal Süreya |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadım
Bir avuçtu aradığım, yüreğimi koyacağım Bir çift gözdü, gözümden sakınacağım Bakmaya kıyamayacağım Ne İstanbul’un sokaklarında, Ne şairlerin mısralarında, Ne de Picasso’nun Mona Lisa’sında Bulamadım... Sonra dağları buldum Dimdik, vakurlu Ve haykırmak geldi içimden Martıları kıskandırıcasına. Beyhude çabam Dağlar dahi dağlandı Çığlıklarımı yankısız bıraktı. Sonunda biricik dostum, kalemim Ağlamaklı haykırdı: Keşke, keşke gönül tuvaline resmedecek bir Mona Lisa’n olsaydı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Her Yerde Sen
Mutlu oluyorum Gözlerime baktığında, Mutlu oluyorum Ellerimi tuttuğunda, Mutlu oluyorum Sen yanımda olduğunda. Sen attığım her adımda Düşüncemin her noktasında Baktığım her yerdesin. Gözlerin bana güzelliğini, Ellerin bana sıcaklığını veriyor. Mutlu oluyorum sevgilim Gözlerin gözlerime baktığında, Mutlu oluyorum sevgilim Sen yanımda olunca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hani Nerdesin
Dün gece şehre yağmur yağıyordu Yüreğime ise yalnızlık.. Karanlık odamda Sana yazdığım tüm şiirleri okuyunca Yağmura eşlik etti gözbebeklerim Islanmıştı düşlerim ve üşüyordu ellerim Ağladığımı bir bilsen Gelirdin biliyorum İşte ağlıyorum Ekim yağmurlarına karışıp Hani nerdesin ? Avuçlarımda sana açan tomurcuklarım yanıyor Ciğerlerimde ise sevdan... Küllere döndü içimdeki yangınlar Düşüncelerimi esir aldı intizarınla yanılgılar Yanıyor tüm umutlarım Yandığımı bir bilsen, Gelirdin biliyorum İşte İbrahim gibi ateşlerde yanıyorum Hani nerdesin? Yoksun işte Meriç nehri durgun sanki akmıyor, Deniz suskun sanki bana ağlıyor Kalemim sustu, sensiz her gece sanki ölüme pusu Hayatımın son deminde akbabalar üşüştü düşlerime Ölüme koştuğumu bir bilsen, Gelirdin biliyorum İşte hücrelerimden kanım çekiliyor Hani nerdesin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Dost
Aşka dair bir his varsa özünde Sen ağlama ben ağlarım güzel dost Damla damla yaş olurum gözünde Sen ağlama ben ağlarım güzel dost Her acının bir sebebi var ama Ezelden talibim kedere gama Derdin varsa yüklen benim sırtıma Sen ağlama ben ağlarım güzel dost |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() yalnızım bir gece daha
sana yaklaşmaya o kadar yakındım ki bu gecede sen yine kaydın gökyüzümden çünkü yıldızımdın,tutunamazdın bana tüm umutlar bitti demiştim we o yıldızda sende bittin adını soramadığım herşeyin aslında sen olduğunu biliyorum unutmak kolay demiştin hatırla söyle unuttunmu beni hadi söyle ağlamadım de hiç sewmedim de yine kandır beni |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|