![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 90 - Hem Aglar Hem Giderim
Kiz gelin olmus, giderken aglamaya baslamis. Gözyaslarina dayanamayan babasi : - Gitmesin... demis. Kizi hemen aglamayi kesip gözyaslarini silmis : - Zarari yok babacigim... Sen bana bakma. Ben hem aglarim hem giderim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 91 - Yalan
Ünlü Amerikan yazari Mark Twain, bir toplantida karsilastigi bayana : - Ne kadar güzelsiniz, der. - Ne yazik ki ben sizin için ayni seyi söyleyemeyecegim... Mark Twain güler : - Öyleyse siz de benim gibi yapin, sayin bayan : Yalan söyleyin!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 92 - Tanimazsin
Temel ve Fadimenin çocuklari olmus,Temel çocugu kucagina almis ve : - Yarabbim bu ne kadar güzel bir çocuk, su gözlere bak hele burun hokka gibi ne sana ne bana benziyor allah askina söyle Fadime kime benzer bu cocuk? Fadime cevaplar : - Sen tanimazsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 93 - ISIK
Köy ebesi dogum yaptiriyordu. Dogum yapan kadinin kocasi, elinde lamba ile ebeye yardimci oluyordu. Bir bebek dogdu. Ikinci bebek... Derken üçüncü... Koca atildi : - Ebe hanim, dedi, isigi söndürsek mi? Isigi gören geliyor da!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 94 - Nereden Buluyorlar?
Müslüm Gürses in cep telefonunun ekraninda "Sebeke Ariyor" çikinca, - Beni bir sebeke ariyormus. Sebekeyle, mebekeyle isim olmaz. Al sen konus, benim için de yok de" diyerek telefonunu basin danismanina verdigi söylentisini gazetede okuyanMustafa Topaloglu, yanindakine seslenir : - Bu sebeke beni de ariyor. Numaralarimizi nereden buluyorlar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 95 - Yas 6
Adam küçük bir çocugu sigara içerken görür ve kizarak : - Sen kaç yasindasin ki sigara içiyorsun bakayim, der... Çocuk sigarasindan bir nefes çekerek "alti", der. - Ne zamandan beri içiyorsun? - Valla ilk kadinla beraber oldugum zamanbasladim... Adam sasirarak : - Bunu ne zaman yaptin? - Hatirlamiyorum çok alkollüydüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 96 - Yönetici
Kadin bara yanasmis. Barmene kendisine yaklasmasi icin isaret etmis. Adam yaklasinca iki eliyle adamin sakalini kavramis,sivazlamaya baslamis ve suh bir sesle : - Merhaba... Yoneticiyle gorusebilir miyim? demis Barmen yutkunmus : - Maalesef kendisi su anda burada degil. Kadin adamin saclarini oksamaya baslamis : - Peki benim icin ona bir mesaj iletebilir misin? Barmen nefes nefese : - T-t-tabii... Kadin adamin dudaklarini oksamaya baslamis. Sonra iki parmagini adamin agzina sokup biraz emdirmis : - Ona de ki, kadinlar tuvaletinde hem tuvalet kagidi bitmis, hem de sabun.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 97 - Bakis Açisi
Kadin süslenmis, püslenmis, masayi hazirliyor kocasi ise iç çamasirlariyla dolasiyor. Kadin : - Pantalonlarini giyseydin bari, misafirler her an gelebilirler. Adam : - Olsun; bacaklarimin ne kadar zayif oldugunu görsünler ve bana iyi bakamadigini anlasinlar. Kadin : - O zaman donunuda çikar da, sana iyi bakmam için bir neden var mi yok mu anlasinlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 98 - Reklam Olayi
Brooklyn köprüsünde, bir bahar günü , kör bir adam dilencilik yapiyormus. Dizlerinin dibine bir tabela koymus. Üzerinde "DOGUSTAN KÖR" yaziliymis. Herkes dilencinin önünden geçip gidiyormus. Bir REKLAMCI bunu görmüs. Tabelayi almis arkasinabir seyler yazmis, oldugu yere tekrar birakmis. Ne olduysa olmus... Gelip geçen ve bu tabeladaki yeni yaziyi okuyan herkes, baslamis dilencinin önündeki sapkaya, habire para atmaya... Bir cümle yetmis onca kisiyi etkilemeye ve dilencinin sapkasinin kisa sürede agzina kadar parayla dolup tasmasina... Tabelada söyle yaziyormus : GÜZEL BIR BAHAR GÜNÜ... AMA BEN BAHARI GÖRMÜYORUM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 99 - Pasta
Adam son derece sevdigi ve saydigi karisinin 60. yas gününde önemli konuklarini da davet ettigi parti için bir pasta ismarlamis. Karadenizli pastaci sormus : - Üzerine ne yazmami istersiniz? Adama bir an düsünüp : - "Yillarla yoruldun ama, inan daha mükemmelsin", yazilsin... - Peki efendim pastanin üzerine nasil yerlestirelim bu yaziyi? - Iki satir halinde olsun, üstte "Yillarla yoruldun ama", altta "Inan daha mükemmelsin" seklinde olabilir... Parti günü tüm davetlilerin önüne kivilcimlar saçan maytaplarla pasta gelmis. Üzerinde aynen sunlar yaziyormus : " Üstte yillarla yoruldun ama Altta inan daha mükemmelsin " |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|