www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-11-2006, 06:13 PM   #1
Emuko
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 4481
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : Emuko is a jewel in the roughEmuko is a jewel in the roughEmuko is a jewel in the roughEmuko is a jewel in the roughEmuko is a jewel in the rough

iyide Geceler kardes Türkiye kücük yazilmaz Türk Türkiye veyahut Türklük ile ilgili bir kelime yazacaksan büyük yaz. Bu büyük bür saygizizliktir!
Emuko çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-11-2006, 06:18 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3956
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Emuko
iyide Geceler kardes Türkiye kücük yazilmaz Türk Türkiye veyahut Türklük ile ilgili bir kelime yazacaksan büyük yaz. Bu büyük bür saygizizliktir!
TAKTIĞIN ŞEYE BAK DEĞİŞTİRİRİZ YAZI BOYUTUNU UFAK AYRINTILARA TAKILDIĞIMIZ İÇİN BU ÜLKE BU HALDE...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-27-2006, 02:33 AM   #3
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen Emuko
türke saygıyı bana öğretecek kadar türk değilsin sen !
senin bildiklerim benim unuttuklarıma yetmez...
bana demogoji yapma..
ben yazı karakteri asla değiştirmem ..
ayrıca forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir o yüzden bunu kimseye karşı kullanmam !
forum kurallarını ve mantığını bilmeden saygısız bir uslupla benimle emreder gibi konuşma ..
Saygılar
GeCeLeR
Old 03-12-2006, 02:42 AM   #4
Berk@nt
Yeni Üye

Berk@nt Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 10124
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Berk@nt is on a distinguished road

saol kardeşim yardım ın için . Ayrıca sanal alemde herşeye takılmas bende biliyorum onun öle yazılmadığını ama klavye alışkanlığı işte mazur görün.Yinede bi hatam varsa özür dilerim tüm forumdan...
Old 03-13-2006, 01:20 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Berk@nt
saol kardeşim yardım ın için . Ayrıca sanal alemde herşeye takılmas bende biliyorum onun öle yazılmadığını ama klavye alışkanlığı işte mazur görün.Yinede bi hatam varsa özür dilerim tüm forumdan...
ne özrü kanka sen senin için ve herkez için doğru olanı söyledin bizde yaptık dediğin gibi klavye alışkanlığı işte...

Old 04-09-2006, 02:45 AM   #6
drendo
Daimi Üye

drendo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 51
Üye No: 2971
İtibar Gücü: 1588
Rep Puanı : 5912
Rep Derecesi : drendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond reputedrendo has a reputation beyond repute

Bencede Ordu SİvİlleŞtİrİlmemelİdİr Bİ Ordu Kaldi Oda Gİderse Ayvalari Yedİk Yanİ. Akp Nİn Avrupa BİrlİĞİne Gİrmeyİ İstemesİnİn En BÜyÜk Nedenİ Orduyu KÜÇÜltmek Ve Emellerİne Rahat Rahat UlaŞmaktir. Ama Emellerİne UlaŞamadan Avrupa Ve Amerİka Bİze UlaŞir Zaten Bunun Nasil Farkinda Olamazlar.tÜrbanida Sİyasİ Sembol Yaptilar Bunlardan Önce Erbakanda Dahİl TÜrban Dİye Bİ Sorunumuz Yoktu Nezamankİ Bunlar KaŞidilar Ve Oy Almak İÇİn TÜrbani Kullandilar İŞte Ozaman Bu Mesele BÜyÜdÜ. Asker Dİnsİz Fİlan DeĞİl Aksİne Ama Çikipta Bunu Malzeme Yapmaz Dİn Allahla Kul Arasindadir Ortalikta GÖsterİŞ İÇİn Yapilmaz. Askerlerde Bu Vatanin ÇocuĞu Ve Onlarindan Anasi Bacisi ÇoĞu ÖrtÜlÜdÜr SonuÇta Uzaydan Gelmedİler. Ama TÜrban Artik Ayri Bİr Sİyasi Sembol Halİne GelmİŞtİr
drendo çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-10-2006, 06:12 PM   #7
the_turk80
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 11996
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : the_turk80 is on a distinguished road

bence ordu tamamiyle turklestirilmelidir.
the_turk80 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-13-2006, 08:49 AM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

Alıntı:
İlk Gönderen the_turk80
bence ordu tamamiyle turklestirilmelidir.
arkadaşım senin yazılarını takip ediyorum forumda ama nedense bir tane şöyle ayrımcılığı destekelemeyen bir yazın yok nedemek ordu türkleştirilmeli sen nerde yaşıyorsun bunu bence kendi içinde çöz bir gün çıkıyor çerkezler bu ülkeye dert diye nutuk atıyorsun diğer gün orduya laf atıyorsun kimsin sen bu ülkede yaşıyorsan saygı duymayı sağ duyulu olmayı öğren insanları bir şeyeler inandırıp kışkırtmak için çaba sarfetme tarih kitaplarıyla aran iyi olsaydı bukadar fazla saçmalamazdın ama bunu senin eksikliğin sayıyorum bence artık çığıırtkanlık yapmayı barakta hangi safta yer alman gerektiğine karar ver....

saygılar

Old 04-14-2006, 09:50 PM   #9
zincifre
Banned

zincifre Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 54
Üye No: 3225
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi : zincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to behold

AKP yalnızca Kemalizm değil kendi görüşlerine ters gelen her düşünce ve kişilerin etkinliğini azaltmaya çalışıyor. ben yaptım oldu ve kimse karışamaz diyorlar, ellerinde iktidar var ve bunu millet için değil kendi menfaatleri için kullanıyorlar.

Ordunun etkinliği kendi görevi çerçevesinde olmalı, ancak siyasete çok fazla girmemeli bu hem orduyu yıpratır hem de demokrasiyi engelleyebilir
zincifre çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-21-2006, 05:22 PM   #10
eymen
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 12776
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi : eymen is just really niceeymen is just really niceeymen is just really niceeymen is just really niceeymen is just really niceeymen is just really nice

saolasın ellerine salık
eymen çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı