![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyor 1
gidiyor bu dünyanın canlıları bir başka ölümüne arkadaşlık ediyor acı tatlı anıları her yaşta tatlı tatlı anlatarak gidiyor nerde nasıl başlar anlamassınız güzel bir armağan almazmısınız sevgi dolu bir mutluluk bulsanız dünyayı bir mabet gördü gidiyor ayırt etme yargılama mutlu ol duyarlı ol kaygılardan uzak ol arkadaşlık mutluluktur mutlu yol paylaşı mı paylaşarak gidiyor yaşamın kuralı tüm güzellikler bir ayrıcalıktır bu özellikler insan seven insan daha ne bekler serini sevdaya sardı gidiyor mutluluk ne mutsuzluk ne gel konuş dost şeref im arkadaşlık bir buluş mutluluklar doğamız da var olmuş canlıları cana sarmış gidiyor 09-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitti
Gitti sınıf kavgasın dadostlar buluştu nesil den nesile yol oldu gitti yıllar yılı emek verdi çalıştı ulu bir çınara dal oldu gitti eylül hüzünlü ay küfürü bastı kavga nasıl dedim yüzünü astı gözlerine baktım sade isyandı öfkeyle nefrete sarıldı gitti zamanla yarıştık yol da esnedik dost şeref im emek dedik hak dedik karanlık tünel de köre benzedik tarihi bir balgam tükürdü gitti 15-09-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül
yüreğimin kapısını sökmüşler dört bir yandan eser bu deli gönül ömür ipliğimle yaram dikilmiş tabibi şaşırır bu deli gönül hüzün yağmurun da kaldım ıslandım hasretinle hayaline yaslandım siteminden nem kaparak paslandım sevdaya katlanmak zor deli gönül yağmurun yerine sevgi yağarsa karanlığa inat güneş doğarsa dökülen saçlarım bir bir ağarsa kaybolan yıllara savrulur gönül hayat tiyatrosu perde açınca umutsuz yüzlere umut saçınca ilaç kar etmiyor sevgi kaçınca gel de dost şerefi gör deli gönül 22-11-2005 şeref muş Şerafettin Muş
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül 1
Gönül 1 Yar yaradan yaradan yar yarimsin Gelde bu dünyada sen kalma gönül Yare hasret özlem duyan zarımsın Ilk baharda güle har olma gönül Derya idim ummanlara uzandım Aşık oldum aşk odunda ben yandım Sevda sınırına vardım dayandım Gelde yar uğruna sen yanma gönül Sevgi dindir dinde sevgi bilmez mi Sevmek ibadettir bunu görmez mi İnsanı merkeze alan sevmez mi İnsandır insanın ilacı gönül Dost şeref in yüreğinde acısı Benliği mi yakar aşkın sancısı yüreğimin zeytin gözlü bacısı mutluluktan ölen ben olam gönül 30-09-2005 Dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gör
Yol avrupa birliğinin yoludur Yola çıktık geliyoruz bekle gör Baskı deyil özgürlükler doludur Temiz hava alıyoruz bekle gör Avrupanın düzeyine gelelim Güven ile korkuları yenelim Şu zenginlik nasıl bir şey görelim Fakirliği al başına çalda gör Asalak bit gibi yaşayanlar yok Toplumun malını aşıranlar yok Geçmişe sığınıp şaşıranlar yok Korkuları al başına çalda gör Tarih boyu yöneldiğin yön orda Kazanç bilim teknoloji var orda korku deyil dayanışma var orda yasakları al başına çalda gör yatırımın denetimin yeridir sosyal güvencenin olduğu yerdir dost şeref im bin bir ülke bak birdir ırkcılığı al başına çalda gör 19-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözleri gülüyor yüzü gülüyor
Gözleri gülüyor yüzü gü İlk bahar ayında domurcuk gibi Gözleri gülüyor yüzü gülüyor Yaşamın elinde oyuncak gibi Özü ağlasada yüzü gülüyor Umudu var yarınlara koşuyor Yaşamı seviyor mutlu yaşıyor Göz yaşları göz bendini aşıyor Gözleri gülüyor yüzü gülüyor Yaşamın kuralı doğan ölüyor Bazen çile bazen sevinç geliyor Ağlar iken gülmesini biliyor Gözleri gülüyor yüzü gülüyor Hayata inada asılanlardan Umutsuzluk yanı az olanlardan Sohbet ile sözden haz alanlardan Gözleri gülüyor yüzü gülüyor İnsan ormanına mutlu girerken Sorumluluk özgürlüğümdür derken Sevgisiyle sevdasını döğerken Gözleri gülüyor yüzü gülüyor DOST ŞEREFe doğru gider yolları Tüketiriz mevsimleri yılları Yari sarmak için açmış kolları Gözleri gülüyor yüzü gülüyor 14/01/2008 DOST ŞEREF
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş yüzlü güzel yarim
Güneş yüzlü güzel yarim Ağ gelinin ermişinden Sevenlerin dervişinden Yaşamın gün görmüşünden Güneş yüzlü güzel yarim Hayata gülen yüzlerden Sözlü sohbetli sözlerden Ağlarken gülen gözlerden Kır çiçek kokulu yarim Gök yüzünde kuşlar gibi Eğilmeyen başlar gibi Sevdasıyla kışlar gibi Kardelen sevdalı yarim Karı eksilmeyen dağım Dost Şeref benim durağım Sevgidendir tapınağım İbadet kokulu yarim
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güven
GUVEN BENİM GÜZEL ARKADAŞIM SEN KÌ KALEMİNE GÜVEN BİLGE BELGE YOL GÖSTERİR KORKMA ADALETE GÜVEN DÜŞÜNÜYOR İSEK VARIZ BİZ BİLİMİZ YOK OLMAYIZ TÖKESİRİZ YIKILMAYIZ TUTUNDUĞUN DALA GÜVEN DOST ŞEREFİM BENLİĞİMDE ERDEMİM ALIN TERİMDE ARTI DEĞER EMEĞİMDE YAŞAYAN İNSANA GÜVEN 23-10-05 Dost seref Şerafettin Muş
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel
Güzel Uğruna ne bedeller ödemedik ki Düşü güzel sevgi güzel sen güzel Paylaşım soframız biz demedik mi Rıza lokmamızın tadı ne güzel Hasrettik özlemdik kutsal düş idik Üretim de tüketim de var idik Dere idik okyanusa erişdik Akarsular yosun ile ne güzel Sabah seher yeli ne güzel eser Neden niye niçin yorulmaz gezer İnsani onurum güneşe benzer Tan yeri sökerken doğmak ne güzel Dostlarsız ve özgürlüksüz olmuyor Dost şeref im yaşam böyle kalmıyor Bir yaşam ki yıllarıma sığmıyor Amaç güzel araç güzel yol güzel 18-10-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel insan
Yüreyimizin sevgi saksısında Zorluklara karşı Sevgiyle büyüyen Kardelen gibi inadına yaşayan Hayata karşı hırçın Kavgacı Dar günlerin dostluk limanı Payına Ayrılıkların hasretlerin düştüğü Sevgili neval Umudunu yarına yarınlara erteleyen Eylül çiçeyi Güzel insan Mutluluğumuzun abidesi 50 ci yaş gününde mutluluk bahcemizden bir demet çiçek gönderiyoruz nice mutlu yıllara 26-12-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|